Téma: Mám malej penis jaky pás cudnosti

Ahoj všem.. Mám problem láká mě a rád bych chtěl vyzkoušet pás cudnosti jenže nevím jestli do toho mám jít protože mám relativně malej penis a aby to fungovalo a nekoupil jsem něco co bude pak ležet v almaře.
Tak jestli někdo nemá zkušenosti s tímto třeba? Je to z číny a je to vyrobeno pro male asijske penisy, jde mi o kvalitu vydrz jestli to ma cenu abych nekoupil zajice v pytli.

http://www.dhgate.com/wholesale/small+m … evice.html

A nebo jestli mám jit do CB 6000s koupit to tady v čr ale bojim se ze bude velkej :-(

V klidu mám 4-5cm erekce 12cm a obvod kolem varlat a přes penis je 12cm.

2

Re: Mám malej penis jaky pás cudnosti

Na dhgate vybírejte opatrně. Většina z těch klícek má nějakou konstrukční nedomyšlenost. Buď mají moc tenký kroužek, se kterým se vám pak klícka kýve ze strany na stranu, nebo mají kroužek s pantem, který skřípe kůži, nebo je tam vůle mezi kroužkem a klíckou, která vás může taky bolestivě skřípnout. Taky jsou často z pochybného kovu, který brzy zrezne nebo zežloutne. Pár jsem jich ze zvědavosti vyzkoušel a jak vidíte nebo spíš nevidíte, do nabídky na cudnost.cz jsem je nedal.

Zkus CB6000s, s některým z těch menších kroužků by ti mohl vyhovovat. Když si nejseš jistý, zkus zdejší bazar, abys nevyhodil zbytečné peníze.

3

čau... ja mám penis dlhší cca o 1cm, mám cb6000s a sadol mi dobre, je malý, pod oblečením to moc nevidno... tebe by som jednoznačne odporučil cb6000s, ale už záleží na tvojom rozhodnutí. A to že by ti mal tento pás byť veľký, tak pochybujem. Krúžky používam skôr väčšie, čiže tebe aj to sa bude dať dopasovať nejaký menší, aby to sedelo dobre. smile

4 Naposledy upravil: IN (21.5.2015 06:00:01)

Tady bych si dovolil zareagovat, protože stejný typ klícky jsem si nedávno pořídil. Byl jsem dlouholetý příznivec CB, po CB6000 (které mi bylo velké), jsem měl na zkoušku CB6000s silikonové -  příjemné na nošení, ale bezpečnost nic moc. Pak jsem šel do plastového CB6000s, které bylo dobré, ale nočním boletstivým erekcím jsem se nevyhnul. A taky mělo pro mě jednu obrovskou nevýchodu (pokud neberu zařezávající se H kroužek) - hodně mě omezovalo přes den, z důvodu sedavého zaměstnání. Nikdy jsem to nedokázal klícku tak srovnat, aby mě po čase nezečala tlačit. Po nákupu kovových kroužků se to o něco zlepšilo, ale pořád mi klícka překážela. Takže jsem risknul nákup podobného PC, který je na obrázku. Jen má navíc sundávací trubičku do močové trubice. To je celkem výhoda, protože je špička penisu víc chráněná a nehrozí tak odírání o prádlo. Velikost kroužku mi přesně sedla a ikdyž je klícka těžší, sedí na svém místě dobře. Jakkoliv systém zamykání pomocí trnu vypada divně, funguje dokonale. Jeho jediná nevýhoda je, že zámeček je pod volným prádlem dost pohyblivý, takže cvaká o kov a je to slyšet - takže gumička to spraví. Trn zabraňuje klícce, aby se vysunula z pacek na kroužku, takže se s ní dá jen minimálně pohnout, celé to sedí dost přesně. Navíc se mi nikdy nestalo, že bych se jakkoliv skřípnul (což bylo u CB často, kvůli trubiččce na distančním trnu). A to poslední a největší plus je, že při sezení vůbec nevadí a dokonce je pod prádlem vidět míň, než CB. Kvalita zpracování je dobrá (na klícce nebylo potřeba nic upravovat), materiál samozřejmě těžko odhadnu, ale já jsem problém neměl. Malý mínus je ta gumová trubička co kryje pant, občas se od ní otlačuje kůže (ale to se dá vyřešit delším kusem).  Od té doby, co tenhle PC mám, používám jen kroužky od CB a to jako škrtící, bez klícky.

Navíc většinou mají těch velikostí dost, lze vybrat i malinký,

Takže za mě jsou to samé plusy a s klidným svědomím bych to mohl Vojtovi doporučit do sortimentu (kdyžtak se mi ozvi přes SZ).

PS: Samozřejmě to jsou jen moje zkušenosti, ostatní to mohou mít jinak.

5

Ja som to H v kruzkoch vyplnil sanitarnym silikonom, a je to uz v pohode. Len sa  s tym treba pohrat.

6

To jsem měl taky. Stejně jako kovové kroužky k CB, které můžu jen doporučit. Ale i tak hodnotním tuto mřížkovanou verzi PC lépe než CB.

7

Nazdar chalani. Ale o ktorom sa to tu konkretne pise? Lebo ked otvorim link tak je ich tam viac.

8 Naposledy upravil: IN (31.5.2015 11:32:34)

Já jsem psal o této verzi:

http://m.dhgate.com/product/small-size- … tml#s1-3-1

9

Nebo toto
http://www.bdsm-sexshop.cz/cz-kategorie … c-iii.html