1

Téma: CB6000 vs CB6000s

Tak po delší době jsem zpět :-D , ale potřebuju poradit. Spiderwire co máme doma nějak zamítám a uvažuji o koupit CB. Chtěl bych silikon takže CB6000s, ale mám tu dilema jestli se do něj vejdu. V klidu, když je ůplně scvrknutý mám cca těch 6,5-7cm co je délka klícky CB6000s. Zato při max ztopoření mám 22cm. Vejdu se do "eska" nebo mám raději zvolit plastovou variantu CB6000?
Poradí někdo kdo má zkušenosti z oběma verzema a dokáže říct jestli se vejdu do toho menšího?

2

Re: CB6000 vs CB6000s

Cau. No tak ja na tvojom mieste beriem cb6000. Ja mam cb6000s, ale moj penis ma v pokoji tak 4 cm a ked sa postavi tak 13cm. Mne sedi tak akurat, cize tebe by bol maly a keby sa ti postavil aj dost tesny. Mal som aj cb6000 a maval som tam este asi tak 1-1,5 cm miesto takze pre teba by to malo byt tak akurat. smile

3

Ahoj, vítám tě zpátky po delší době :-)

Když už máš zkušenost se Spiderwire2, vezmi to podle něj. CB6000s je pocitově asi tak o centimetr kratší, tak jestli si nebyl ve Sp2 úplně natěsno, CB6000 by pro tebe byla zbytečně velká.

A ještě bych na tvém místě zvážil ten silikon. Když máš při erekci tolik, tak myslím, že silikon není úplně to pravé a lepší by bylo vybrat si klícku plastovou.

4

Ahoj, já neměl Spd2, ale jen Spiderwire.
Stále přeměřuji, v klidu mám kolem těch 7-8cm a když je úplně scvrlý tak má 5cm, možná o kousek míň.
Proč nedoporučuješ silikon? Já bych ho radší, že je to trochu poddajný materiál a mé nové zaměstnání kdy trávím 10 hod. denně za volantem mi přišla právě volba silikonu jako výhodnější právě po zkušenostech s trvdým materiálem Spiderwiru.

5

Tak to se omlouvám, překoukl jsem se. K délce klícky můžeš přičíst spojovací dílky a šířku kroužku, myslím že se do CB6000s v pohodě vejdeš. Silikon ti nedoporučuju, protože máš velký rozdíl mezi stavem v klidu a erekcí. Silou erekce se klícka ohne směrem nahoru, to je nevýhoda toho pružného materiálu. Aby se tomu trochu zabránilo, tak inženýři vymysleli ten vylepšený model se spodní tyčkou procházející od špičky klícky ke kroužku, tak kdyžtak jedině ten.

6

Jasně, díky za radu. Tak teď už jen vybrat barvu :-D a ještě jeden detail, ale to už je v komunikaci u nás doma.