1

Téma: Výběr pásu cudnosti

Ahoj, jsem mladý kluk a má paní mi přikázala pořídit si pás cudnosti aby mě mohla zamknout, rád bych proto koupil nějaký pás cudnosti pro začátečníky (nemám s tím žádnou zkušenosti, tak počítám že někdo z Vás by věděl jaký je dobrý pro začátečníky) Měl by být pohodlný (v rámci možností samozřejmě) a tak do 600kč, našel by někdo nějaký takový na prodej? Předem děkuji za odpověd'

2

Re: Výběr pásu cudnosti

Jaké máš ještě očekávání nebo podmínky pro výběr, kromě té ceny? A kolik cm máš v klidu?

3

Jak už sem psal v prvním příspěvku - moc se v tom nevyznám. Každopádně by bylo fajn kdyby se z toho dalo jedině těžce dostat a nevadilo by dlouhodobý nošení. V klidu mám 7cm. Mohu se zeptat proč jste mi přemístil příspěvek? Opravdu hledám někoho kdo prodává PC + nějakou tu radu. Ale nejspíš víte lépe kam to patří - každopádně děkuji za odpověd'. smile

4

Potřebuješ si nejdřív přece vybrat a koupit až potom. Tak vítej nejdřív v sekci Poradna smile

Doporučil bych ti spiderwire2, holytrainer nebo cb6000s. Ale cb6000s plastový, ne kovový. Jako začátečník si vyber klícku, do které je vidět, abys včas odhalil sebemenší zdravotní problém.

5

Všechny tři vypadají přijatelně, otázkou je či se dá sehnat do těch 600kč.

6

To se asi dá, pokud ti nebude vadit nošení použité klícky po předchozím majiteli.

Jen tak mezi námi chlapy - řekl bych, že svou paní bazarovou klíckou moc neohromíš.

7 Naposledy upravil: skoudy (12.8.2015 16:42:55)

Je nám oboum pod 20 a sama navrhla tohle.

8

Tak CB6000 to se dá nejčastěji tady najít jako použitý za 600kč atd.
Myslím nedávno jsem tady viděl nějaké inzeráty.

9 Naposledy upravil: BIHOLKU (13.8.2015 02:37:02)

Zkus google, hledej

10

Číňani teď nabízí svoji verzi CB6000s novinku 2015 s názvem Dragon s otvory takže na něj vidíš a můžeš se dostatečně umývat. Není problém si to najít.
Kup si kroužek 48 mmm. Nemusíš se bát, čínu kde kdo pomlouvá ale tohle je solidní chirurgická ocel - starší verzi nosím cca rok a zcela bez problémů. A do těch 600 Kč se v poho vejdeš.

Na plast se vyprdni - drží se v něm zápach, časem se začne lámat, hygiena složitá, u toho kovového stačí odšroubovaná sprcha. Když si přidáš řetízek kolem pasu, nebudeš mít problém s nočními erekcemi a nesundáš ho.

11

Ano, pokud nemáš zkušenosti a nemáš "chechtáky" tak si kup čínskou kopii. Já jí mám taky, a taky pouze z finančních důvodů. Doporučuji ti, ale naopak plastovou - průhlednou, aby jsi viděl pokud by se něco dělo.
V každém případě, časem, dojdeš k závěru stejně jako já, že originál je originál. Až se mi zahojí jizva po obřízce, tak začnu šetřit, abych si tady u Vojty ten originál mohl pořídit a teď už to, po získaných zkušenostech, bude kovový.
Takže ještě jednou: pro začátek si pořiď pruhledný plast (použitý nebo kopii) a časem si pořiď kovový originál. Jde i o to, že až získáš zkušenosti a budeš si jistý, že je v klícce vše v pořádku, tak už si na něj ani neuvidíš.

12

Tak už ho mám doma, plastovou CB6000s. Dokonce už i na sobě a zatím je vše jak má být (až na to že se hajzlík hned po nasazení začal zvedat :-) ) Jediný problém na který sem narazil je, že při chůzi zámeček rachtá o klícku, nemá na to někdo nějaké řešení?

13

Když jsi oblečený tak to necinká, ne? Nechoď nahý a bude  klid. Stejně musíš spát v trenkách jinak  v  noci nevydržíš.
Jinak četl jsem o řešení. Zkus zámeček navleknout do nějaké gumy nebo ho gumickou prichytit ke klicce.
Ja to,  ale neřešil.

PS: nezapomeň mazat!

14

Ta guma by byla asi nejlepší. Čím mazat?

15 Naposledy upravil: BIHOLKU (14.8.2015 13:51:13)

Kazdymu vyhovuje něco jiného, někdo lékařskou vazelínou, někdo dětským olejíčkem.  Mě se nejvíc osvědčila obyčejná Isolda (Indulona). Ale hlavně maž,  jinak budeš mít problém. Stačí ráno, večer před spaním a když bude potřeba tak i během dne.

16

A jde to mazat normálně když budu zamčený? smile A na jaký místa? (omlouvám se že se furt ptám ale raději se zeptat než pak něco podělat, ne? smile )

17

Jasne,  že když jsi zamceny. Musíš mazat pod krouzkem  na koulích,  jinak budeš mít  až odřeniny.

18

Tak je to už víc jak 24 hodin a vše zatím v pořádku, až na nezvyk při spaní a semtam nějaká erekce. big_smile

19

Ohledně mazání. Mne se nejlépe osvědčila Nivea krém po holení sensitive. Spolu s tím, že dole musím být vyholený, tak mi to na ošetřování kůže intimních partií vyhovuje nejlépe.