1

Téma: Konečně v pásu cudnosti

Před několika dny jsem obdržel plastový pás cudnosti CB 6000 a poprvé v životě jsem mohl zažít ten současně obávaný i očekávaný pocit slasti - být zamčený bez možnosti sexuálního uvolnění. Dlouho očekávaný okamžik mé erotické fantazie, s níž jsem léta koketoval při nesčetných masturbacích se konečně měl stát realitou. Nejprve jsem se s klíckou seznámil, a když jsem po chvíli zjistil, jak funguje její mechanismus, tak jsem zvolil největší kroužek a nejdelší tyčinku s očkem k uzamčení.
Kroužek jsem nasadil ke kořenu penisu, ale skutečnost, že je můj penis v těsném objetí kroužku a také představa, že už budu také patřit mezi ty úchylné (výjimečné) muže, kteří si dobrovolně zamykají penis, ať už na přání svých partnerek či z vlastního přesvědčení, že chlap by neměl souložit či masturbovat kdykoliv ho to napadne, ale pod dohledem své ženy nebo podle nějakého plánu, mne natolik vzrušily, že nebylo možno penis vtěsnat do klícky.
Snažil jsem se na to nemyslet, a jakmile erekce odezněla a penis zvadl, rychle jsem klícku nasadil a uzamknul. Povedlo se a byl jsem zamknutý! Nedokážu si představit, jak by to probíhalo, kdyby mi pás nasazovala žena, jen stěží by mne to nevzrušovalo. Zřejmě by mi musela dát studenou sprchu a rychle zamknout nebo mi poručit, abych se zamknul sám, zkontrolovala zamčení a zabavila klíče.
Obával jsem se, že v pásu to pro penis bude omezující a nepohodlné, ale byl jsem překvapen, jak příjemně se penis v pásu cítí. Dokonce lépe jak na svobodě, alespoň tak nevisí a nebimbá. Připadá si jako v pouzdru či v bezpečném přístavu; jen když vidím nějakou hezkou ženu s hlubokým výstřihem a v minisukni a dostanu erekci, tak je klícka příliš těsná a penis zažívá mírnou bolest. Pás cudnosti mne prostě upozorní, že na sex nemám myslet, takže to má i výchovný efekt.
V noci jsem spal docela v pohodě a bez problémů a druhý den jsem měl pocit, že si na pás začínám zvykat a cítit se v něm pohodlně. Možná až příliš a najednou při zvadnutí došlo k tomu, že mi varlata proklouzla kroužkem a pás se uvolnil. Penis byl po dvaceti hodinách na svobodě. Nepodlehl jsem panice, nepodváděl a nevyhonil si ho, ale s klidnou myslí jsem se rozhodl, že přitvrdím.
Tentokrát jsem zvolil z pěti kroužků ten prostřední a také tyčinku s očkem k uzamčení jsem vyměnil za kratší. Počkal jsem, až odezní erekce, nasadil klícku a znovu uzamknul. Objetí kroužku i klícka byly tentokrát těsnější a přiléhavější a i při zvadnutí nebylo možno, aby varlata vyklouzla. Konečně jsem měl pocit, že je to ono a že jsem našel tu správnou velikost kroužku i tyčinky s očkem. Jsem zvědav, jak to bude probíhat v příštích dnech, až se mi varlata naplní spermiemi.
Pro partnerské vztahy může tato skvělá erotická pomůcka vykonávat neocenitelné služby. Zamknutý muž záhy zjistí, že bez vědomí a svolení své partnerky (klíčnice) by neměl myslet na sex, a s jinou ženou už vůbec ne, jinak mu to bude působit nepohodlí a mírnou bolest bez možnosti se udělat. Také pochopí, že nemá smysl flirtovat s jinými ženami, protože bez klíče pás nesundá a navíc by se mohl dostat do trapné situace, kdyby mu jiná žena při objímání a líbání sáhla do kalhot a zjistila, že je zamčený a nepoužitelný.
Pokud žena pod různými záminkami odemčení a následné sexuální uvolnění oddaluje, tak se většinou dostaví další pozitivní výchovný aspekt, muž se k ženě začne chovat lépe, aby ženu obměkčil a ona ho už konečně odemknula. Je důležité, aby žena zamknutému muži dala jasně najevo, že sexuální uvolnění už nebude samozřejmostí, ale jako odměna za dobré chování a záleží jen na ni (respektive na frekvenci zamykání a odemykání) co ona považuje za dobré chování a jakou má představu o tom, jak by se měl dokonalý muž chovat a jak dalece chce s jeho výchovou zajít.
Některé ženě může stačit ten fakt, že je ji muž věrný a že se k ní chová zdvořile a dvorně jako v dobách námluv, jiná může mít větší ambice a využije slibu svého partnera, který ji dal v nadrženosti, že když ho odemkne a poskytne mu sexuální úlevu, že pro ni udělá všechno na světě - a tak žena začne požadovat, aby ji odevzdával všechny peníze a on dostával jen skromné kapesné, aby přestal chodit s kamarády na fotbal a na pivo a místo toho, aby se staral o domácnost a pečoval o její pohodlí, aby se ona mohla věnovat svým zálibám a koníčkům.
Chytrá, dominantní a manipulativní žena si může pomocí pásu cudnosti a oddalovaním orgasmů vychovat ze svého partnera oddaného a poslušného muže, sluhu nebo dokonce otroka. Samozřejmě za předpokladu, že její muž je dostatečně submisivní a k takovým požadavkům bude svolný.

2

Re: Konečně v pásu cudnosti

Přesně tak, chytrá dominantní Žena si ze svého muže dokáže udělat poslušnou hračku a myslím, že nebudu daleko od pravdy, že to zvládne i bez přirozené submisivity partnera. Postačí k tomu několik dobře zvládnutých zamykacích cyklů, správná manipulace a partnerova povaha se změní k nepoznání.