1

Téma: Potíže s nasazením.

Zdravím, nikdy jsem nebyl moc technik a jednoduše pás nevím, jak nasadit big_smile neměl by někdo návod klidně s obrázkem, jak nasadit? ( mám černý CB6000s)

2

Re: Potíže s nasazením.

Jéje, obrázek nemám, možná Vojta, ale zkus to po níže uvedených bodech.

1- vyber si kroužek (takový ten půl měsíc)
2- nasaď ho pod koulema tak, aby ta otevřená část byla z vrchu u kořenu penisu
3- do spojovacího dílku (jsou dva, jeden má z jedné strany větší prostřední otvor-tak ten ne) vsuň kolíčky (ty dva delší) a spoj s nimi (uzavři) kroužek, tak aby jeho zářezy zapadly do zážezů kroužku.
4- vem druhý spojovací dílek a uzavři kroužek z druhé strany tak, aby opět zapadly zářezy (větší otvor bude ven, od těla.
5- do prostředního otvoru vsuň dilatační tyčku podle tvého výběru (sundej z ní nejdřív ten plastový váleček)
6- teď ten plastový váleček nasuň na tu dilatační tyčku z druhé strany tak, aby ti přesně zapadla do toho zvětšeného otvoru.
7- vsuň penis do klece
8- spoj klec se všemi tyčkami
9- prostřední tyčkou protáhni zámeček
10- zavři zámeček
11- zahoď klíček :-D

Snad je to srozumitelné, jestli ne, tak jedině počkat na obrázkový návod.

3

jinak tady máš třeba video

https://www.youtube.com/watch?v=L_ZF45DIFRw

stačí hledat :-)

4

Nemám obrázkový návod a musím říct, že takový dotaz je velmi ojedinělý. S čím přesně máš problém? Nevíš, jak patří dílky k sobě? Nebo se ti nedaří dostat penis do klícky po nasazení kroužku?

5

Taky jsem chvíli po koupení tápal, obrázkové návody na netu taky až tak moc neporadily.. ale pak jsem na to přišel a teď to zvládnu snad i po slepu big_smile