Téma: Zamykani trochu jinak.
Mam takou zajimavou zkusenost i jake muze byt zamykani nebot, u nas si obcas takto hraje uz par let tyden zamknout dva tri pak treba mesic nic ale tedka se mi "postestilo" byt zamceny trochu jinak nebot vzdy kdyz me manzelka zamkne tak chodim za ni skemram po nejake dobe aby si s nim hrala nebo me odemkla a my na to vlitli ale byli jsme tedka na reprodukcnim oddeleni pro nase potize s otehotnenim a uz pri vstupni prohlitce chteli muj spermiogram ze doba pustu 3-5 dnu pred odberem. takze asi vite co nasledovalo prisli jsme dom vytahli ze supliku klicky a bylo to a manzelka podotkla 5 dnu, byl v tom aj vikend takze aby to vyslo na uterni odber. no tentokrate jak jsem psal v uvodu to bylo jine manzelka neskarlila uplnej ignor ja ani nechodil skemrat bo jsem vedel ze 5 dnu je minimum hodne vzlastni pocit a hlavne prez vikend my doma ja nadrzeny zena uz taky vrnela a oba jsme vedeli ze nic z toho nebude a co bylo na tom jeste zajimave jit do "kabinky" spolecne s zenou ktera me az tam odemkla a udelala me do pripravene nadobky.