176

Re: pleny

pbtrix: Hezky ho 'trapis' a nic mu neodpustis. Palec nahoru (:

Priklanim se k nazoru od davidt. Jses dom, dominatrix, pre Tebe je nekolikrat vic ponizujici jit do plen nez u pritele. Tak bych navrhoval jenom pres vikend nebo jenom jeden den a nemusis se v nich pokadit. A pritel by Ti je menil (:
Je to na vas, je to vase hra. Ale podle me malickosti by to byla ferova vyzva pro Tebe. A budes vic motivovana zvitezit.

177 Naposledy upravil: pbtrix (13.5.2016 15:59:32)

O víkendové výměně rolí jsem taky přemýšlela. Pro dobrý "efekt hry" by to ale znamenalo prohození rolí se vším všudy. A toho se trochu bojím, i když mě to zároveň láká. Navíc bych ho přitom asi stejně nechala zamčeného.
Tak nějak nevím, budu ráda, když mi k tomu napíšete své názory.

178

Co to znamená se vším všudy?

179

Neni se ceho bat. Je to jenom hra. Kdyz se Ti to nebude libit, muzes to kdykoliv ukoncit. V opacnem pripade vsak ziskas s pritelem uplne novy perverzni zazitek. A o to predse jde (:
Pritele bych asi nezamykal. At si na chvili zkusi dominanci. Ale je to vsechno na vas, jak se spolu domluvite co vas bude bavit a tesit.

180

davidt: vzdát se své dominantní role, podřídit se. Nebýt tím, kdo určuje, co a kdy se bude dít.

181

Pbtrix, ale o tom to přece je :-) Ničeho se neboj a jdi do toho. S partnerem si vzájemně věříte, není to nikdo cizí, uvidíš, že zažiješ spoustu zajímavých věci.

182

Sázka uzavřena. Vzhledem k vysokým výhrám je to tentokrát na dva měsíce. Ostatní pravidla zůstávají. Držte mi palce, ať vyhraju :-)

183

To Pbtrix: Obdivuju Váš všemu otevřený vztah. Zajímalo by mě, jak to budete teď mít nastavené? Jaké jsou pravidla hry pro tebe... dva měsíce je dost dlouhá doba :-) Závidím :-)

184

DefenderIII: díky. Když o tom přemýšlím, jsme asi vážně teď otevření skoro všemu, a jsem ráda, že to tak je. Vždyť vyzkoušet jde cokoliv, přinejhorším zjistíme, že se nám to nelíbí a už to dělat nebudeme . Ke tvé otázce: já se během sázky snažím, aby se počůral bez pleny. Když se mi to povede, vyhraju sázku. Na to ses ptal?

A ještě přidám průběžný report ze sázky: vymyslela jsem si malý bonus. Když jsem se v noci na dnešek probudila, zkusila jsem ho taky trošku probudit, ale jen do polospánku, abych mu mohla říct, že mám prsten a má se počůrat. Ráno o tom věděl, ale myslím, že časem se to zlepší, takže ráno bude mokrý a nebude si z noci pamatovat, že jsem ho budila  :-)

185

Aplikace plen v poněkud jiné souvislosti:
http://zpravy.idnes.cz/cia-dokumenty-mu … anicni_ert

186

No fuj, to je hnus, co se ve světě děje. Mrzí mě, že jsem na ten odkaz kliknul. Jinak by mě zajímalo, jak ti mučitelé uvažovali, protože pokud by mě někdo pohřbíval za živa, tak plenky by fakt byly moje nejmenší starost.

187

Po měsíci report ze sázky: začínám mít obavy, že prohraju. Přítel je s plenami strašně moc disciplinovaný, vůbec ho nejde načapat bez nich. Zkoušela jsem všechno možné a odolává. Úplně na něm vidím, jak ho baží představa, že si prohodíme role. Už nevím, co na něj mám zkusit, aby polevil v pozornosti...

188 Naposledy upravil: snek (22.6.2016 20:48:42)

Čekají nás horké dny. Co ho vzít na koupaliště? Do plavek si plenu brat nebude a až na dece oschne, tak nasadit nečekaně prsten.

189

snek: to už mi připadá hodně nefér

190

pbtrix: to máš pravdu, ale chceš přeci vyhrát nebo ne??

191

snek: vyhrát ano, ale šance musí být vyrovnané, nemůžu používat takové podpásovky

192

pbtrix: Libi se, ze si odvazne sla do te stavky a drzim Ti palce (:

Pokus se naplno vyuzit sve vyhody a zenske zbrane. Dlouho mu odepirej orgasmus, porad ho drazdi a nakonec mu dej se poradne presytit sexem. Mozna po dosahnuti vytouzeneho orgasmu usne, nebo ztrati pozornost a zapomene si nasadit pleny.

193

Chtělo by to info od pbtrix... jak se vše vyvíjí?

194

Sázku jsem prohrála.

195

Tak to ten lump opravdu dva měsíce vydržel. Od ukončení sázky je jak vyměněný, jak se těší na můj prohraný víkend. Svou výhru si může vybrat kdy chce, zatím mi jen řekl, že potřebuje ještě něco koupit a že pak to nastane. Nemám tušení, co chce kupovat, myslím si, že jsme v tomhle směru maximálně vybaveni :-) Zatím jen vím, že celý víkend budu zamčená a že pojedeme na výlet.

196

To je mi líto. Doufám že zde potom vše napíšeš.

197

A já jen přeju, ať si to pěkně užijete oba dva :-)

198

Vše napíšu, vidím, že o to bych vás nemohla připravit  :-)

Je zajímavé pozorovat, jak se ukončení sázky promítá do naší komunikace. Zatímco po celou dobu trvání sázky byl přítel vzorně submisivní, teď si začíná docela vyskakovat. Pořád dělá nějaké narážky na svou výhru a včera jsem dokonce našla ve své posteli plenu se vzkazem, ať si zvykám. Normálně by za to schytal trest, ale baví mě sledovat, co všechno okoukal z mého chování a jak si to budoucí chvilkové prohození rolí užívá.

199

Víkend ze sázky proběhl. Byl to hodně silný a hodně zajímavý zážitek. A ukázalo se, že přítel má talent být i dominantním. Až budu mít čas, sepíšu zážitky a dám je sem na fórum.

200

A nám nezbývá než se těšit wink