Re: pleny
V práci byl klid, skoro všichni na dovolené, tak jsem to sepsala :-)
V pátek ráno přítel mezi řečí prohodil, že až bude začínat ten sázkový víkend, měla bych u sebe mít plenu. Po práci mě vyzvedával autem a jakmile jsem nastoupila, řekl mi, že od této chvíle to začíná. Popojel na parkoviště u obchoďáku a ptal se, jestli mám plenu. Neměla jsem, první trestný bod. Pak mi spoutal ruce plastovými pásky a jeli jsme. Za dotaz kam jedeme byl další trestný bod. Přikázal mi zavřít oči a mlčet. Jeli jsme docela dlouho, když zastavil, odvedl mě do domu a přivázal mě k topení. Za chvíli se vrátil, přestřihl pouta, dovolil mi otevřít oči a poručil, ať se svléknu do naha a jdu se do koupelny vysprchovat. V koupelně byly připravené pleny a zamykací kalhotky. K tomu vzkaz, ať si sama rozmyslím, kolik plen si vezmu. Po zkušenostech s tím, co jsem mu s plenami prováděla, jsem si vzala tři vložné pleny a přes to jednu normální, zamkla se a šla zpět. V pokoji mi připravil sukni a triko a měla jsem si to obléknout, že jedeme na výlet. A že zase musím mít celou cestu zavřené oči. Dojeli jsme do města, kde jsem se už směla dívat. Docela dlouho jsme se procházeli po městě a užívali si ho, já trochu méně kvůli těm plenám a tomu, že jsem nevěděla, co bude dál. Když to srovnám se zbytkem víkendu, páteční večer byl úplně v pohodě. Na procházce jsem posbírala ještě několik trestných bodů. Po večeři jsme se vrátili na chalupu, přítel přinesl tiskátka písmenek a měla jsem natiskat pravidla, podle kterých se jako mimino budu chovat. A když se mu nebudou líbit, že mám další trestné body. Měla jsem jen jeden papír a za každou chybu byl taky trestný bod. Takže jsem ještě ten večer měla nasbíráno celkem 8 trestných bodů, i když jsem se fakt snažila. Pravidla stejně upravil podle svého, zavedl mě do ložnice s dětskou postýlkou, do které mě na noc zamkl za nohy.
V sobotu ráno mi donesl tři dětské láhve se "snídaní", ale nechal mě přivázanou. Když jsem mu je vrátila prázdné, jen mi do pusy připevnil dudlík. Pak jsem zvenku slyšela, že startuje auto a odjíždí. Nechal mě tam samotnou do oběda, pořád v těch plenách z pátečního odpoledne. Když se vracel, byla jsem ochotná mu slíbit cokoli, když mě přebalí a pustí mě z postýlky, bála jsem se, že mě tam nechá až do večera. Napřed mě nechal vypít docela hodně vody, pak mě odemkl a poslal do koupelny umýt. A mohla jsem si dojít na velkou, to jsem byla fakt ráda. Oběd jsem měla zase z dětských lahví, to už jsem na sobě zase měla pleny a byla zamčená v igelitových kalhotkách. Odpoledne jsme šli na zahradu, tedy on šel a já lezla po čtyřech, abych zase nedostala trestné body. Všechno jsem se už snažila dělat tak, jak to bylo v pravidlech - dost mě překvapilo, jak rychle jsem se přepnula do čistě submisivního stavu. Na zahradě jsem dostala možnost odčinit nějaké trestné body, když v časovém limitu dokážu splnit úkoly. Ale na plnění úkolů mi slepil lepící páskou prsty na rukou. Po několika úkolech, které se mi moc nepovedly, mi dal vybrat, jestli chci být vevnitř nebo venku, když si budu vybírat svůj trest. Chtěla jsem být vevnitř, tak mě tam odvedl, nechal mě najíst, dal mi špunty do uší, přes oči přelepil kosmetické tampony a oblékl mi igelitové kalhoty a pláštěnku. Pak mi přes to dal sešité dupačky, takže jsem se mohla jen plazit po zemi, protože tyhle dupačky mají sešité nohavice a rukávy jsou přišité k tělu. V domě sice bylo příjemně, ale tohle byla docela horká sauna. Nevím, jak dlouho jsem tam ležela, když mi začal sundavat dupačky. Svlékl mi i ten igelit a vyvedl mě ven, kde mě ještě pořád s ucpávkami uší a se zakrytýma očima nechal vykoupat v ledovém bazénku. Po koupeli mě zase odvedl dovnitř a zase jsem dostala igelitové oblečení a dupačky. Vyndal mi dudlík a do pusy mi strčil dětskou lahev s vodou, jakmile jsem dopila, dudlík se vrátil na místo. Saunování a koupání zopakoval celkem pětkrát. Ale odčinila jsem si tím nasbírané trestné body, tak aspoň něco. Na konci trestu mě svlékl, vzal do koupelny, vykoupal, přebalil, oblékl mi jiné dupačky a nechal mě zdřímnout v normální posteli. Pak jsem si mohla vybrat, jestli chci do města nebo jestli zůstaneme doma. Po odpoledni jsem chtěla do města. Takže mě nechal převléct (pleny jsem si měla nechat) a vyjeli jsme do města do kavárny, na procházku a na večeři. Po večeři mi na náměstí předal obálku a řekl, že kdyby se do pěti minut nevrátil, mám si přečíst pokyny v obálce. Tam byla adresa chalupy a peníze. Na nic jsem nečekala a vyrazila hledat autobusové nádraží, kde jsem zjistila, že mi jeden bus právě odjel a druhý jede až za dvě hodiny. V půl jedenácté byla konečně zpět v chalupě. Nechal mě jen vyčistit zuby a zase mě zamkl do postýlky stejně jako předchozí noc.
Ráno mě odvázal, odemkl igelitové kalhotky a mohla jsem se dokonce normálně umýt a dojít si na záchod. Přemýšlela jsem, jestli si mám zase vzít pleny. Nakonec jsem si je vzala a sama jsem se i zamkla, protože jsem nechtěla znovu do "sauny". Jeli jsme na výlet, celý den jsme byli venku v přírodě a chodili. V dešti jsem musela nosit tu sobotní pláštěnku. Po výletě jsme se vraceli z chalupy domů. Poslal mě do ložnice, kde jsem měla připravené oblečení pro služku a vzkaz, že na devátou mám připravit občerstvení, tak jsem se umyla, převlékla a šla do kuchyně. V devět začal tím, že mi do pusy zase připevnil dudlík. Pak jsem ho různě obsluhovala, masírovala a dělala různé další služby, sama jsem jako občerstvení dostávala jen sekt do dětské lahve. Na konci večera jsem už byla docela opilá, když mě přítel konečně odemkl a poručil, že chce ještě striptýz a potom sex, což obojí dostal.
Lhala bych, kdybych napsala, že se mi to nelíbilo.