1

Téma: Gay chastity

Zdravím příznivce tohoto webu a dovolím si také přispět svojí troškou do mlýna.
O cudnost jsem se začal zajímat poměrně nedávno, když jsem zůstal po rozchodu sám. S finančních důvodů jsem skončil u CB6000. Problémy jaké jsou s tímhle zařízením spojeny ty byly náležitě popsány, jenže subík musí něco vydržet, takže před nasazením jsem dokonale oholil celé okolí, dobře mazal dětským olejíčkem, 2x - 3x za noc jsem chladil ledovou vodou a pořádně čistil za použití tlakové vody (sprcha bez hlavice) a vatových tyčinek. V té době jsem poznal Keyholdera a nechal se zamknout od něj, když jsem neměl klíče, tak to celé dostalo jinou dimenzi, zvlášť po té co odletěl do NY. Obálku s klíči ale nechal sekretářce a po 14 dnech jsem byl volný... To byl můj tehdejší rekord (cca 2 - 3 měsíce po tom co mi ten CB6000 dorazil domů).
Pokud bude zájem napíšu víc... :-))

2

Re: Gay chastity

Ahoj, já si dovolím reagovat, třebaže takové štěstí v rámci nošení pásu cudnosti nemám. Jsem tedy od přírody dominantní a rád si subíky podmaňuji, svazuji a hraji si s nimi. Bohužel v rámci CB jsem nikoho koho bych mohl zamknout a ovládat nenašel. Kromě dominance musím mít určitý faktor submisivity nebo určitého soupeření, neboť se zamykám sám a zkouším co vydržím. Je zajímavé posouvat hranice. Ale jak asi všichni víme, ve dvou se to lépe táhne a hry dostávají úplně jiný rozměr. Už to není jen o tom, že je člověk zamknutý, dojde vedle do pokoje, kde je v zásuvce klíč a je během minutý volný. Už to odemknutí na někom závisí a zamknutý je nucen to vydržet, neboť je v něčí moci. Může být všemožně i rafinovaně na dálku drážděn a pobízen k vyvrcholení, avšak s vědomím, že není v jeho moci se toho krásného okamžiku dobrat.;-) Bohužel je více kecalů, jak kluků, kteří by do této hry v reálu šli. Já mám aspoň příslib, že již zítra své klíčky odevzdám kamošovi, který můj týdenní půst hodlá o týden navýšit. Nejsem si totiž jist, zda bych nepodlehl pokušení a klícka by ztratila svůj smysl. Tak mi přejte, aby to dobře dopadlo a pokud by se tu našel nějakej kluk z Brna a okolí, který by také raději do reálu, tak mi klidně napiš.;-)

3

CB6000 mě sice docela dlouho bavil, ale stále jsem toužil po něčem "tvrdším" co mi bude víc připomínat můj stav. Líbí se mi kov a po delším přemýšlení jsem si pořídil Steelhart od Steelworxx. Rozměry jsem okopíroval z toho CB6000. Když mi pás dorazil, tak jsem ho hned vyzkoušel a ukázalo se, že kroužek jsem měl zvolit malinko větší. Kov je sice příjemnější než plast, ale také podstatně těžší, takže má tendenci více "cestovat" a tedy hladké oholení a mazání je ještě důležitější než u CB6000, také hygiena je důležitější a je nutné při ní pás sundat. I přes všechny potíže se kterými jsem nepočítal, mi Steelhart vyhovuje nosím jej, k CB6000 jsem se zatím nevrátil. Těším se, že budu zase zamčenej měsíc před návštěvou klubu (tentokrát vyrážíme do Antverp) a že i tam se svým "ptákem v kleci" budu moci pochlubit.

Budu rád za jakékoliv reakce, pokud to tedy někoho zajímá :-))

4

Jo,zajímá,piš dál..

5

Jo jo pěkný kousek Steelhart. Tak nevím to je klícek to je typů chtěl bych mít víc penisů.

6

Co nějaký fotka, ta by nebyla? Kov se mi líbí...

7

No odkaz na fotku na stránkách výrobce sem dávat nebudu, ale slibuju, že udělám nějakou vlastní a tu sem dám klidně... :-))