26

Re: sauna

Tak to já jsem z Vysočiny. Takže buď Nové Město n.m., nebo Brno. Dnes Brno v bazénu za Lužánkami. Je tam ale jen pára a tam jsem byl v plavkách. Pás SS1912 asi nikdo ani nezahlédl ani ve sprchách.

27

Taky jsem byl už párkrát v sauně s nasazeným pásem cudnosti. Reakce spíše neutrální, všiml jsem si ale, že
pár holek si pás prohlíželo. Nesnažím se to vůbec skrývat, nestydím se za to. :-) Dělá mi radost, když si
pásu někdo všimne. Možná větší parádu by teď udělala růžová Cobra. :-)

Myslím, že většina lidí na sobě nedá znát, že se jim to líbí. Připomíná mi to nošení obojku, který pro
Madam nosím povinně. Reakce spíše také neutrální. Až na dvě holky v obchodním centru na eskalátorech,
které se na mě zamilovaně dívaly. :-D

28

Chodím do bazénu a sauny docela pravidelně a taky žádný problém. Nijak se sice nevystavuju, ale i kdyby by si třeba u bazénku někdo něčeho všiml, nečekal bych nějaké pohrdání nebo problém.
Lze to i s kovovými, v sauně se rozpálí maximálně části klícky, které nejsou v kontaktu s tělem (např. visací zámek).

Mimochodem chodím do bazénů a saun v Brně (Lužánky, Saunia...). Kdyby se někdo chtěl přidat a případně pokecat - pište.

29

Tak mám za sebou první zkušenost v sauně/wellness.

Můžu potvrdit, že s pálením klícky nebyl problém (mám kovový humiliation). Co se týká okolí, tak ačkoli jsem se nijak nevystavoval, ale zároveň nezahaloval, tak s tím nikdo neměl žádný problém. Pravda, že jsem byl tam byl náhodou dopoledne (méně lidí), ale i tak ostatní návštěvníci klícku viděli.

Osobně po ostatních lidech moc nehledím - moc mladých žen zde odhalených stejně nechodí smile většinou se jedná o starší. Tak jako tak jsem periferně zaregistroval, že má klec zaujala pohledy, a to jak v sauně samotné, tak při vstupu do ochlazovacího bazénku a venkovních odpočívacích lehátkách.

Pocity to byly každopádně vzrušující, byl jsem poprvé takhle odhalený na veřejném místě. smile