1

Téma: Kanadská soda

Tento komediální seriál vůbec nesleduji, ale včera jsem přepínal tv kanály a najednou vidím scénu týkající se našeho tématu. V pořadu je to třetí skeč a začíná dvě minuty po začátku. femstool. http://www.ceskatelevize.cz/porady/1044 … a-soda-ii/

2

Re: Kanadská soda

Pro ty, co nechtějí ztrácet čas : nic z tématu se tam netýká, je tam pouze nějaký Zoro, jak šermuje mečem s ženskou, absolutně nechápu, proč to sem dával...

3

Takže po lopatě: Je to komediální seriál a vtipem tohoto gagu je, že tento Zoro porazí v souboji vojáka a chystá se zmocnit jeho ženy, ta se však nedá, mečem se začne bránit a obratným šermířským grifem z něj svlékne plášť a ukáže se, že pod ním má dobový pás cudnosti. Žena a diváci propuknou v bouřlivý smích, Zoro se ocitne v trapné situaci, přikryje si pás cudnosti kloboukem a mizí...Další pointou je, že i ti nejvěhlasnější bojovníci mohou být pod pantoflem a zamykáni svými ženami. Proto si myslím, že se týká tématu cudnosti a proto jsem to zde vystavil - pro pobavení ostatních.

4

Já jsem pás cudnosti nezahlídl. Jen spodky, jak mel Borat. :-)
Filmy s pásem znám dva. Jeden je Robin Hood (men in tights) a druhy je Princ a prudas.
Jen pro inspiraci ;-)

5

Podle mého názoru se nejedná o běžné spodky, ty by nevyvolaly takovou salvu smíchu, ale o dobový (zřejmě kožený) pás cudnosti. Navíc pokud by šlo o běžné spodní prádlo, proč by bylo takhle tuplované Zoro má na sobě bílé slipy a na nich teprve tmavý úbor, který se mi jeví jako pc.