1 Naposledy upravil: jezevec (1.11.2015 00:13:28)

Téma: Tak i já

Po dvaceti letech manželství se dostavila nuda a stereotyp. Abych sex a vztah oživil koupil jsem si cb 6000s. Mezi tím manželka, která nemá o cb žádný zájem (prý jsem úchyl) požádala o rozvod. Jako dárek k rozvodu jsem ji dal klíček od cb. Ten večer si to ode mne nechala udělat rukou a to v kundičce i v zadečku, podle ní je anál v normě. Potom mne z pelíšku vyhnala. Prý dostanu klíček až na Vánoce. Podařilo se mi stáhnout cb z mého krasavce. Bývalá žena se hrozně rozčílila. Musel jsem si cb znovu nasadit a nechat se nejméně čtyřikrát denně pohmatem kontrolovat. Asi po týdnu neustálých kontrol mi žena řekla, že má pro mne překvapení a to takové, že se mi bude líbit. Jeli jsme do Brna do Tato salonu. Žena se pozdravila s Tatérem a ukázala na mne. Tatér kývl hlavou. Požádali mne abych šel do koupelny, žena mi v koupelně sundala cb a řekla, že se mám pořádně umýt a oholit v rozkroku. Po té mne odvedla na křeslo které vypadalo jako koza u gynekologa. Sedl sem si a pak se začali dít Věci. Byl jsem připoután ženou na kozu, sama mi dala roubík a řádně ho utáhla. Tatér se vynořil z aincliku v zápětí. Paní, platí co jsme dohodli emailem? Ano. A on souhlasí?  Ano, viď miláčku, že chceš to co Já, a já jako blbec horlivě přikývl ač sem nevěděl nic. Tatér mi udělal piercing na pěti místech, dva na podbřišku, dva vedle šourku a ještě PA.
Když byl hotov, nastoupila má bývalá. Speciálními kroužky mi provlékla kroužek od cb a uzavřela jej. Po té mi nasadila klícku, na PA dala zámek, který neprošel štěrbinou klícky, a klícku zamkla ke kroužku.
Tím jsem byl zamčen bez možnosti cb jakkoli sundat.
Zeptala se Tatéra co je dlužná? On odpověděl otázkou, Platí co jsme dohodli? Odpověď byla Ano.
Dostal jsem další tři  kroužky, dva do bradavek a jeden do nosní přepážky. Na ten poslední mi dal vodítko a odvedl mne na nějaký stolek kam mne připoutal. pak chtěl abych otevřel pusu. Vložil mi do úst rozvěrák a pusu mi roztáhl na maximum. Sklopil druhou desku stolku. Teď jsem byl mezi dvěma deskami stolku bez možnosti pohybu s rozevřenou pusou na max. Má bývalá žena přišla úplně nahá a položila se na vrchní desku stolku tak, že měla kundičku nad mými rozevřenými ústy. Tatér ji připoutal k desce s roztaženýma nohama a nasadil jí masku na oči, tak, že nic neviděla. Ona vůbec neprotestovala! Tatér se svlékl do naha a jeho ztopořený čurák začal mrdat mou bývalou ženu. Když se vystříkl slezl z ní a otevřel dveře. Asi deset chlapů různého věku se vystřídalo na mé bývalce. Jejich sperma mi teklo do úst z kundy ženy kterou jsem miloval ( a ještě stále miluji). Pak jí proti její vůli okroužkoval a to na bradavkách, na poštěváčku, dva kroužky jí dal na stydké pysky a samozřejmně nosní přepážku.Jí se to vůbec nelíbilo. On jen řekl, Dohoda byla co chci! A proto že máš připomínky,za týden tu kurvo budeš i se svým ex. On bude mít cb a dámské stahovací kalhotky a vložku. Ty budeš mít nadrženou kundu na cokoli si vzpomenu. Pěkné erotické prádlo a náležitě utažený korzet. To co Ti dám teď do kundy Tě donutí sem za mnou přijít i když nebudeš chtít, jinak budeš mít orgasmus každých pět minut.   Potom šel ke mně a něco mi dal do močové trubice, chvilku tlačil a když to prošlo až do močového měchýře tak řekl, když nepřijdete do šesti do večera tak se už nevychčiješ a ona chcípne na soustavný orgasmus.
Pak nás odpoutal a nechal obléknout.
Když jsme přišli domů, zeptal sem se jestli to bylo nutné? Prý ano.
Jsem definitivně zamčen v cb bez možnosti jakkoli to sundat, ona je okroužkovaná a je za kurvu onoho tatéra.
Já abych se bál co je dva napadne.

2

Re: Tak i já

Zajímavý průběh návštěvy v salónu. Bude pokračování?

3 Naposledy upravil: jezevec (26.11.2015 03:59:57)

Re: Tak i já

Mělo by být?  Pracuji na něm.