1 Naposledy upravil: jezevec (5.11.2015 15:43:33)

Téma: močení s CB

Při normálním močení (ve stoje) s nasazeným CB 6000s jsem měl obavu abych se nepotřísnil ( nepochcal). Vyřešil jsem to tak, že jsem si pořídil cévku, tu jsem zkrátil asi na 10 cm, zavedl sem ji do močové trubice a nasadil CB.
Hned při prvním pokusu o erekci mi nastali krušné a bolestivé chvíle. Tak sem na zakončení cévky vyrobil pomocí tavné pistole kužel. Teď při erekci dojde k zasunutí kuželu do moč. trubice a k jejímu roztažení.
To je ale žádoucí stav který ještě cévku utěsní.

2

Re: močení s CB

Po obřízce čůrám normálně ve stoje bez problémů.

3

Co to vymýšlíš, abyses nepotřísnil? Stačí si na ten záchod sednout.
Jestli se ti cévkování líbí, ok, ale to už neděláš jen proto, abyses náhodou nepotřísnil.

4

No ono nevždy si lze na záchod sednout, třeba když je člověk na výletě tak aby radši nosil plenky, protože např.na horách v přírodě záchody nejsou a když musím, tak musím smile Nicméně plenky jsou praktická věc. tongue

5

Ženy si v přírodě taky nemůžou sednout. Musí si prostě dřepnout. Já to taky tak dělám.

6

Tak jo, ale nevždy se najde vhodné křoví do kterého si lze dřepnout a chlap má tu výhodu, že při močení se stačí postavit jen k trochu vzdálenějšímu stromu, otočit se zády je to smile Proto s PC radši do přírody ty plenky tongue Prý je nosí i lyžaři, teda aspon to někdo někde psal.

7

Neviem ako vy, ale ja v prírode aj v PC v poho postojačky.

8

To jste všichni takový turisti? :-)

9

big_smile Já mám vyzkoušeno, že pokud ho vyndám celého, tzn. i s koulema, tak se to ve stoje dá.. Samozřejmě s určitou opatrností..

10 Naposledy upravil: jezevec (5.11.2015 15:49:28)

Pro Admina a všechny pochybovače:
Není to o cévkování, vždyť jsou cb s trubičkou,. Je to o tom, že ve společnosti chlapů v přírodě si nedřepneš jako ženská, ale močíš ve stoje u stromu nebo křoví. Krom toho trubička je asi o dva nebo tři cm delší než ta prodávaná, tím pádem nehrozí její vyklouznutí a je ohebná. Dá se pořídit za pár kaček. Navíc sem si myslel, že sem v rubrice Poradna, ale asi sem se zmýlil a je to rubrika Shazovna.
A ještě, nejsme všichni turisti, ale nebydlíme všichni ve městě a kolem silnic je každých půl kilometru toaleta kde si může každý hačnout a ulevit si. Dokonce i v lese a na polních cestách je vidět Toi-Toi každé dvě minuty chůze. Jezevec

11

Jezevec: nijak jsem nepochopil z tvych textu s cim potrebujes poradit :-) - ono kazdej v pc si najde svuj zpusob jak vykonat potrebu v urcite situaci ;-)

12

I v CB Latowski to jde ve stoje v přírodě. Tzv. na lyžaře :-) Jen pisoar je problem.

13

Nosím Holytrainer, a čůrání ve stoje mi nedělá žádný problém, stačí vatová tyčinka na nastavení do otvoru, pokud se sešoupne jinam.

14

Zavádět si hadičku je i o hygieně, může se ti tam dostat infekce. Asi nejpohodlnější řešení je "čurikap" nebo jak se to jmenuje. Někdo to tady už psal. Trychtýř určený primárně pro ženy. Pro nás bude větší a dá se udělat z čehokoliv (z papíru na poznámky apod.). Když je z papíru, tak se dá po použití zahodit (do 14 dnů se rozloží) a z kamarádů čekajíc u cesty nikdo nic nepozná...

15

S CB6000s nemám žádný problém, pokud je možnost si sednout, sednu si, pokud ne, není problém vykonat potřebu ve stoje. A to potřebuji docela často, jo prostata....

16

Přesně tak. Já nosím kovový CB 6000s, vyústění močové trubice mám uprostřed otvoru CB a nemám žádný problém s močením ani do pisoáru. Je tedy lepší si "vercajk" vytáhnout celý (i s těmi koulemi) a opravdu si i vedle močící ničeho "zvláštního" nevšimnou.
Problém s močením mám však jiný a to tedy výhradně v noci, kdy jsem probuzen nepříjemnou někdy až bolestivou erekcí. K tomu dochází po pátém dni nepřetržitého nošení docela často (4x i 5x za noc). Chvíli se převaluji, pak se rozhodnu, že to přemůžu močením. Jenže alespoň 1x za tu noc, kdy je ta erekce asi nejsilnější se prostě vymočit nemohu, nebo tu moč musím skrz tu trubici vyloženě vytlačit. Je to dost zajímavý a v případě plnějšího močáku i zdlouhavější. To byste nevěřili, jak krásný pocit nastává, až se vám to po pár minutách podaří...;-) Je pravdou, že někdy musím nejprve chladit studenou vodou... :-P