1

Téma: Izolepa na penis, jakou?

Zdravím Vás,

jsem sub a potřebuji vědět, že se opravdu z klícky nedostanu nebo když dostanu, tak to klíčnice jednoduše zjistí.
Zakoupil jsem Holytrainer a i když mnozí píší, že se z ní nedá dostat, tak to jde velmi snadno.

Klícku mám doma ani né den a již vymýšlím způsob jak tomu zabránit, mám pár nápadů  a jeden je funkční na 100% !!
Už teď mi stojí.... :-)
Velmi rád se s Vámi o to podělím až vyřeším pár věcí až zakoupím potřebné.
Poté udělám fotodokumentaci nebo videozáznam.

NYNÍ MÁ JEDNODUCHÁ OTÁZKA ZNÍ:
Lze použít nějakou izolepu, která může být nalepená na penisu, tak dlouho dokud si klíčnice bude přát?
Není nutné aby byla pevná...

Zda-li se mnou vyřešíte tuto drobnost, do týdne tu máte návod jak si ho již nevyndat bez zjištění!!

Díky za info.

2

Re: Izolepa na penis, jakou?

Uz to tady bylo zmíněno mnohokrát. Nošení pásu a cudnost jako taková je i v hlavě. Pokud chceš podvádět a sundávat tak to sundáš vždy (třeba stipacky na zámeček)
Pokud ti klicnice nasadila pás tak by jsi si toho měl vážit a ne se snažit podvádět.

Ale jinak je dobře,  že máš první den pás doma a hned víš jak to hned vylepšit. Většina lidí řeší první dny problémy spojené s jeho nošením,  než to jak ho sundat.

3 Naposledy upravil: fmtight (30.11.2015 22:24:47)

Mě sedí úplně parádně a ze všech jiných ohledech super!

A přečti si prosím znovu můj text, píšu tam, že jde sundání pouze, že klíčnice to pozná.
Když použiješ štípačky tak to samozřejmě také pozná!

Pás cudnosti mít a nebýt opravdu omezen.... to už ho nemusím nosit a vydržet to pocitově.
Neviděl bych jinak důvod utrácet za to peníze. :-)

4 Naposledy upravil: BIHOLKU (30.11.2015 23:49:15)

Já si tvůj text přečetl pořádně.

"Klícku mám doma ani né den a již vymýšlím způsob jak tomu zabránit, mám pár nápadů  a jeden je funkční na 100% !!"

Pokud jsi sub a tvý paní tě zamkne tak nemáš co vymýšlet jak se z toho dostat :-) resp. když vymýšlíš způsob jak se nedostat, tak vymýšlíš i to jak z toho ven. Nošení pásu cudnosti je i o tom jak to má člověk srovnané v hlavě.

Např. mě moje Láska a Paní zamkla na trvalo, ale momentálně nemůže nosit řetízek s klíčkem a tak už skoro měsíc leží na jejím noční stolku. Ještě mě nenapadlo si ho bez dovolení vzít a odemknout se.

O tom mluvím (píšu), máš klícku ani né den a už vymýšlíš.Zamkni se na týden a uvidíš jak ti sedí. Ty první hodiny to sedí asi každému, až to budeš nosit pár měsíců tak budeš mít jiné priority.

Ale aby jsi neřekl:

každá lepicí páska je dle mého názoru agresivní ke kůži. Na dlouhodobé lepení nic není. Navíc když se párkrát vykoupeš povolí všechno. Leda, že by jsi zkusil Chemoprén.

Jinak samozřejmě exitují pásy, kde budeš doopravdy uvěžněný i proti své vůli, pokud máš tu potřebu pořiď si takový.

5 Naposledy upravil: davue007 (1.12.2015 08:24:22)

Ahoj fmtight  souhlasím s tím co tu píše zkušenější kolega.

Pokud máš potřebu experimentovat s lepicí páskou doporučuji sportovní tejpovací.  Můžeš si vybrat barvu šířku. Nalepil bych jí svisle mezi pásem a na  vyholenou kůži v podbříšku.  Na spoj páska kůže bych dal razítko jako pečeť.
A tím bys měl svůj problém vyřešen.

Zdraví Jára Cimrman

P.S.  Až jí budeš trhat z kůže tak si taky užiješ.