1

Téma: KSD nasazeni

Potreboval bych radu od tech co uz KSD umi nasazovat s klickou. Muj problem je takovy ze kdyz uz se nasoukam do klicky tak aji s predkozkou a tu uz potom neni mozne shrnout. Nemate nekdo grif na to jak se nasoukat do klicky s ksd se stahnutou predkozku?

2

Re: KSD nasazeni

To by mě take zajímalo, zítra by mi měli přijít smile

3 Naposledy upravil: davidt (9.12.2015 14:16:39)

Grif mám, ale opačný. Úplně nerozumím tomu, proč chceš být v klícce se stáhnout předkožkou = obnaženým žaludem. Ať už tě k tomu vede cokoliv, s KSD tuto praktiku VELMI silně nedoporučuju. Naopak, myslím, že jsem to už i někde psal - s KSD je potřeba dbát pečlivě na to, aby kůže byla při nasazování co nejvíce natažená. KSD schumlanou kůži značně poničí a potrhá. Naštěstí je vedlejší účinek špatného nasazení silné pálení asi po dvou hodinách. Pokud se ti to stane, tak neváhej, odemkni a nasaď znovu a lépe. Úleva je téměř okamžitá.

Správné nasazení KSD: Nejprve si nasaď kroužek kolem penisu se vším příslušenstvím. Pak na spacer nasaď KSD. Srovnej penis, kůži přetáhni přes žalud. Pak co nejjemněji nasaď klícku a zamkni.

Pozor. Možná jsi zvyklý z dosavadního nošení třeba i trochu zatlačit a schmoustat kůži. Bez KSD to jde, časem se kůže sama usadí. S KSD je to špatně, KSD usazení zabrání tím jazýčkem.

Proto, pokud se ti při nasazování jen trochu postaví, udělej si pár dřepů, ať se zase zmenší a ty můžeš klícku dobře nasadit.

4

No ten zacatek jsem udelal stejne a pak jsem si ho obalil sackem ktery jsem pretahl pres klicku a pak jsem taval sacek a nasazo al klicku. Myslim ze to asi dle tve rady bylo spravne ale pak mi predklzka zacala lest z predniho otvoru a to je potom hygiena s uzamknutou klickou dost nerealna a taky mi ke konci dni zacalo dost neprijemne spodni pradlo priskripovat predkozku ke klicce.. cili nerealne vydrzet v tom vic jak jeden umuceny den

5

Jo to znám, ale také vím, že je jen otázka času si ho v kalhotech i v klícce správně srovnat. Já vím, že když vyleze předkožka ven, tak to skřípnutí bolí, ale vyhrnutá předkožka s KSD = velké poranění. Věř mi, vím, o čem mluvím. Raději se nauč zkrotit tu vykukující předkožku.

6

Ještě mám pro tebe jednu radu. Vsuň si do toho předního otvoru párkrát přeložený toaletní papír. Jde snadno vyndat, nepřekáží, a spolehlivě udrží předkožku skrytou.