1

Téma: Změna chování mé ženy

Ahoj Všem. Tak mi to zavedlo až sem mezi Vás. Prosím o radu. Jsem se ženou 20 let.Žena mi poslední dobou nutí k poslušnosti s tím, že to do budoucnosti jinak nejde a že mi nebude už nic tolerovat. Nedávno začala mluvit i o tom, že když poslouchat nebudu, tak dostanu klícku. Je to asi 2 měsíce, co si denně vydobývá abych k ní měl respekt. Je jinak hodná ale vůbec nechápu kde to vzala. Povaha její je submisivní nebo do nedávna byla. Pak prohlásila že se střídáme a začala přitvrzovat. Tvrdí, že mě nechce převychovat ale poslouchat že musím víc a víc. Chce abych se na všechno ptal a že to vše mohu dělat jen když mi to dovolí. Teď přišla i s masturbací. Řekla, že mi dá čas abych si to zažil a pomalu vštipoval do paměti ale že to do budoucna bude tolerovat méňe a méňe. Když jsem něco nedodržel nebo se nezeptal, tak vyváděla jak pominutá a když jsem se začal ptát a vše dodržuji, tak je hrozně spokojená, pořád se usmívá, je miloučká a slaďoučká, říká že mi postupně naučí abych dělal co jí na očích vidím a že jí to moc baví a je spokojená.
Vůbec nevím že se to tak rázem mění a kde k tomu přišla. Vůbec nevím co bude následovat. Poradí mi někdo když jí budu víc a víc poslouchat tak co bude asi následovat? Říká, že když budu poslušný tak bude vše v pohodě ale dá se tomu věřit ? Aby to nebyla jen zástěrka a pak mi najednou nedala klícku...

2 Naposledy upravil: Jim (18.7.2016 06:51:55)

Re: Změna chování mé ženy

Zdar,
vážně nezvyklá změna u dosud , jak píšeš, submisivní ženy. Pokud jsi přirozeně ve vztahu k ženám submisivní, tak tě potkalo velké štěstí, pokud ne, máš problém, ale až tě uzamkne do pásu, tak se určitá míra submisvity a s ní spojená poslušnost dostaví sama. Předpokládám, že získala inspiraci z nějakého externího zdroje, možná kamarádka, kolegyně v zaměstnání, nebo narazila na webu na stránky pojednávající o převýchově mužů.

3

Re: Změna chování mé ženy

Ahoj RX, děkuji moc za zprávu,taky za to, že se o moji situaci zajímáš a za odkazy. Prošel jsem si je...hodně zajímavé, pro mě neprobádané. Submisivní toť otázka, snad jen párkrát v sexu jsme si otočily role, jinak ne. Musela se určitě o tom někde dozvědět...kamarádka z práce nebo tak něco popřípadě na netu... nevím ... ale včera přidala úklid celého bytu, tak jsem to částečně splnil a dnes chce abych pokračoval. Sama taky něco udělá ale jen mnohem méně jakoby to nechává ve smyslu ať to někdo uklidí ... a navíc se chce milovat skoro denně, což už vůbec nechápu. Do těchto změn jsme se milovali tak 2 - 3x za měsíc. Je pravdou, že jsem na to trochu kašlal, neměl jsem poslední dobou na to náladu a myslím, že ani ona ne ale to nevím určitě. Je ale pravdou že jsem koukal spíš víc na porno. A teď mi to pomalu začíná bavit, protože to sama víc chce a je taková .... prostě jinak se chová, začíná se oblékat lépe ... pomalu ale jistě ... přijde mi to teď jako by zkoušela kam to až může dojít, respektive jako by mě testovala ... o pásu zatím už nemluvila ale pozorně mi posluouchá, kontroluje,  ptá se co dělám když není doma a tak podobně. Jo ještě jedna novinka. chce po mě aby dopředu věděla všechno, kam půjdu a vlastně všechno a když chci jít na pivo, tak vyžaduje, že mi řekne kolik toho můžu vypít. Teď jsem si vzpomněl, že už třeba před rokem toto zkoušela ale já jsem to udělal a pak jsem to stejně nedodržoval ... Teď je mnohem víc nekompromisní a pokud něco není jak chce, tak hrozně vyvádí a ví, že to úplně nesnáším a že se radši udobřím abych to nemusel zažívat. Ale jak jsem v prvím příspěvku psal, jak mi řekla, že se střídáme tak nechápu jak i Ty sám píšeš, nezvyklá změna ... to takhle může otočit ... teď zatím vůbec nechce a nedá se abych v sexu byl vyloženě dominantní, jakoby svoje větší vzrušení radši přeruší a chce něco jiného ... ale ještě řekla zajímavou věc, když jsem se jí zeptal, že jí nějak baví když jí poslouchám a jsem hodnější, řekla že se jí to taky prodraží a když jsem se zeptal co tím myslí, tak řekla, že to byla jenom legrace, ať na to zapomenu... divné ne ? Co tím asi myslela ??? V podstatě jsem toho plný, nevím zda submisivitu může u mě vyvolat nějak...jak píšeš ... nebo by mi pomohlo jestli třeba nevíš jestli to u někoho takhle pomalu začínalo a jak to pak bylo... Já jí miluju a hodně, takže jsem z toho v takovém rozpoložení co dělat, nedělat a tak. Přeji Ti moc hezkou neděli.

4

Re: Změna chování mé ženy

Ahoj,
na tvém místě bych začal s tím, že bych jí seznámil s těmi stránkami z uvedených odkazů, ať se k tomu vyjádří, zda ji to oslovilo. Ale spousta žen, která u svých partnerů začala používat pás, je spokojena a již by neměnila, tedy zde hrozí riziko, že tě uzamkne natrvalo, pak již není cesty zpět. Každopádně místo Vašeho současného téměř každodenního milování bys jí musel uspokojovat převážně orálně, s tím však ženy problém nemívají, otázka je, jak to zvládneš ty. Rozhodně, pokud přistoupíš na její stávající požadavky ohledně domácích prací, nejrůznějších dalších povinností a kontroly nad tvým chováním počítej s tím, že je bude časem stupňovat a bude si tě chtít podrobit zcela. Každopádně by zde asi každého zajímalo, jak se Váš vztah nadále vyvíjí. Budu rád, až zase poreferuješ. Přeju hodně štěstí!

5

Re: Změna chování mé ženy

Tak jsem si oba odkazy prošel,  všechny příběhy pozorně přečetl a došel jsem k jednoznačnému závěru.
Téma,  princip převychovy, vše co se této problematiky týká je reálné a funguje to tak, o tom žádné pochyby nemám. I já pokud jsem dlouhodobě v cudnosti,  držený bez orgasmu,  toužím po výchově,  výprasku,  po možnosti klečet před svou láskou a paní a nechci to zkazit tím že budu odemčený a udělám se. Takže ano,  funguje to tak,  o tom žádná, ale......
Přečetl jsem všechny příběhy všech žen i mužů a tady už pochyby mám. Nabyl jsem dojmu,  že oba weby a všechny příběhy tam uvedené píše jen jedna osoba. Proč si to myslím? Všechny příběhy jsou jak přes kopírák téměř stejné. Důvod uzamceni,  četnost odmliceni i povoleneho orgasmu,  ale i jiné detaily,  jako že všichni používají stejné terminy a slovní obraty a sloh všech příběhů je naprosto stejný. Pokud by to psalo více lidí,  bylo by to patrné podle vyjadřování,  ale taky je to vše až podezřele stejné. A poslední postřeh.  Toto fórum  je nejznámější a nejobsahlejsi svého druhu  a přesto sem moc žen nepřispívá a najednou se tu objeví dva neznámé pidi weby a tam je koncentrace klicnic úplně obdivuhodná. Říkám si pročpak tam neprispivaji místní klicnice nebo obráceně?

6

Re: Změna chování mé ženy

Ok, máš postřeh, stránky jsem sepsal já, nebudu si vymýšlet. Ostatně není těžké poznat, že je to vše psané podobným slohem. Každopádně veškeré uvedené fiktivní příběhy jsou realistické a klidně se mohou odehrávat u spousty párů. Dommilacek chtěl poradit,  jak dál se svojí ženou, která začala vyžadovat poslušnost, tak mě napadlo, že by se s nějakou klíčnicí mohla identifikovat - jsou to v podstatě modelové případy. Ostatně jsem při psaní vycházel z příběhů na americkém fóru Elise Sutton a SheMakesTheRules. Rozhodně tě mohu uklidnit, adresu stránek jsem nikde nezveřejňoval a ve vyhledávačích jejich obsah nevyjíždí, takže je to jen taková moje fantazie, ale aby to nikoho nepohoršilo, raději oba weby zruším.

7

Re: Změna chování mé ženy

To Rx - já bych to nemazal, třeba by to jako inspirace mohlo někomu pomoc. Nebo by to mohl využít někdo, kdo neví, jak partnerce říct o zamykání a jaké by měla výhody. Takhle jí může dát tyhle odkazy. Česky psaných webu zase tolik není a ne každá žena umí anglicky a z translátoru se jí to číst nebude chtít.
Jinak, jak píše dommiláček, zaujalo mě, že řekla, že se jí to prodraží. To hned člověk zapojí fantazii. Možná je to sázka - nevěřila, že by to mohlo jít u ní doma a pokud se staneš jejím otrokem, tak prohraje. Nebo, pokud je submisivní, tak zašla k domině a ta jí spíš začala dávat rady, jak si podmanit  manžela. A protože to funguje, tak lekce o dominanci pokračují a platí za ně dál. Každopádně určitě piš dál, jak to pokračuje.
A s PavlemCBs souhlasím, pokud je člověk delší dobu v cudnosti, tak se mu mění myšlení a čím dál víc podléhá své Paní. Osatně je to tak nějak i na těch odkazech od Rx

8

Re: Změna chování mé ženy

Je to jako vztah zpupného dítěte a matky projevující opičí lásku. Ty matka a Tvoje manželka dítě. Chce a vyžaduje určité věci. Vykřičí si je a vydupe, protože Ty chceš mít klid a nemáš odvahu oponovat. Vždy raději ustupuješ. Chlácholíš se tím, že je to pro Tvoje dítě a pro něj chceš to nejlepší. Přeci nebude strádat. Jenže s jídlem roste chuť. Za pár let je z matky nervní, frustrovaná bytost s narušeným sebevědomím a z dítěte nevychovaný fracek, kterého by doma nechtěl nikdo mít. Jediné pozitivum na tom je, že příbuzní mají téma na rozhovory k nedělní kávě.

Končí to tak, že v momentě, kdy budeš potřebovat pomoc, tak se Ti žádná nedostane. Dítě matku vyždíme a ještě jí pohrdá, protože vidí, jak slabá je. Temná strana síly neuznává slabost. Jen tak dál!

9

Re: Změna chování mé ženy

Rx: nic nemaz, psal jsem,  že je to reálné,  jen ty příběhy jsou moc podobné.

10

Re: Změna chování mé ženy

To: DarthVader
Souhlasím s tebou, pokud se tvá charakteristika vztahuje na pár, kde není partner přirozeně submisivní, ale v případě že je, tak podobně orientované ženy vyhledává a obvykle mu taková partnerka vyhovuje.

11 Naposledy upravil: DarthVader (19.7.2016 22:00:17)

Re: Změna chování mé ženy

Rx:
Možná mu to bude vyhovovat, ale princip je pořád stejný, bez ohledu na sexualitu. A stejně tak platí i další věci. Třeba, že lidé obvykle vstupují do vztahu, aby byli šťastní. Ať si klidně dělají S/M, ale nechápu, že to probíhá takovouhle formou :-D

Tipuji, že je to jenom masturbační fantazie. Žena po 20-ti letech najednou otočí a chce rozhodovat o všem…  To mu není schopná říct svoje fantazie normálně a domluvit se na tom??? Evidentně spolu mizerně komunikují. Možná to pramení z jejích vnitřních problémů. Už ho asi nemá ráda, když na něj takto nastoupila. Je to asi nějakou frustrací, nebo jí stačí něco nakukat, že „tak je to dost dobrý“… V jeho případě, pokud to je to skutečná story, tak by jí měl nastavovat zrcadlo. Tak jako v každém vztahu. Pro jejich společné dobro.
Stejně tak on klade takové až dětinsky naivní otázky. Asi má takovou ženu, jakou si zasloužil…

12

Re: Změna chování mé ženy

No, často koukám sem na forum, rád si pročítám příspěvky, ale málokdy sám něco napíšu..
Pro Rx – nic nemaž. Hned jak jsi postnul odkazy, začal jsem pročítat. Víceméně hned mi bylo jasné, že to psal chlap :-) První, druhý, třetí příspěvek..stejná fantazie, bezchybná čeština, stejné slovní obraty..pojal jsem podezření. Pak jsem si to dal dohromady s povídkou „Převýchova“ a byl jsem doma. Jen jsem mlčel, protože jsi psal, že partnerka čerpá inspiraci na oněch odkazech, a kdyby náhodou chodila i sem, nechtěl jsem to "profláknout" :-)
Každopádně, ty stránky jsi vytvořil skutečně jako inspiraci pro Tvou partnerku? Fungovalo? Sice jednotvárný obsah, ale jeho rozsah..to muselo být nespočet hodin "práce".. Mimochodem hezky doplněno obrázky. Klobouk dolu.

Pro Dommilacek – No, zde jsem hodně na pochybách o reálnosti.
Vzhledem k tomu, že téma cudnosti mě začala opravdu zajímat (asi před ¾ rokem), pročetl jsem celé tohle forum (skoro jako bych stálé přispěvatele znal) + jedno se stejnou tématikou na jiném portálu..a občas si i něco pamatuji..a zktátka nemůžu si pomoct, ale vidím za tím masturbační fantazii jednoho pána pod jménem b… Nic proti, ale pokud mám pravdu, moc rád si přečtu na téma "manželka náhle objevila FLR" povídku. Pokud se náááhodou mýlím, což se i sem tam stát může:-), hluboce se omlouvám... Ale vsadil bych klidně měsíc v klícce :-)

Hezký den všem!

13

Re: Změna chování mé ženy

Stránky mi moc nepomohli, Paní si jde svou cestou, nedá se ovlivnit, ale přísná  je dost, jen jede podle svých "scénářů" a já se musím přizpůsobit. No, když jsem koukal na stránky Madam Sutton, také mi připadá, že ona si příspěvky svých tazatelů různě uzpůsobuje. Viděl jsem i jiné zahraniční weby a tam jsou dotazy mnohem "syrovější" - působí autentičtěji, takže informace z nich považuji za skutečně relevantní, byť ne tak zábavně vedené

14

Re: Změna chování mé ženy

Rx: Tak jsi ty odkazy nakonec smazal? Není to škoda?

15 Naposledy upravil: Jim (20.7.2016 10:57:33)

Re: Změna chování mé ženy

Smazal jsem kompletně z hostingu i jedny z obou stránek. Byť při bližším prozkoumání působily uniformně a člověk pohybující se v dané problematice poznal, že se jedná o fikci, na druhou stranu náhodný "nepřipravený" čtenář jim mohl uvěřit a být tak oklamán. Za to nechci nést odpovědnost. Koneckonců jsem je zde doporučil jen Dommilackovi, který na mě svým dotazem nepůsobil příliš důvěryhodně.

16

Re: Změna chování mé ženy

ok, tvoje volba.. Ale mohl bys nám to sem nahrát třeba do povídek wink

17 Naposledy upravil: Jim (20.7.2016 13:02:12)

Re: Změna chování mé ženy

Nemám zálohu, navíc ty zrušené stránky byla spíše sada instrukcí postrádající jakýkoliv děj. Co mě nesmírně mrzí, je skutečnost, že solidní stránky s realistickou FemDom tématikou na našich webech prostě chybí.

18

Re: Změna chování mé ženy

Rx: vážně jsi to neměl mazat,  určitě jsi si s tím dál dost práce,  já netušil,  že za těmi stránkami stojí někdo místní,  jen jsem sdělil svůj názor.
Jinak máš pravdu,  chybí tady podobné stránky,  ale to bude  tím,  že ženy moc neprispivaji,  to je vidět i zde,  tak buďme rádi za toto naše fórum,  kde to žije a je tu i plno užitečných rad i informací.

19

Re: Změna chování mé ženy

Ty stránky, co jsem smáznul, jsem měl hotové za 1/2 dne a grafika byla hodně primitivní navíc "upirátěná" Přiznám se, že si s autorskými právy hlavu příliš nelámu.

20

Re: Změna chování mé ženy

Proč proč tak hezky se to četlo.

21

Re: Změna chování mé ženy

Nechci dělat reklamu, ale tohle byly zajímavé stránky

http://pokornapetra.blogspot.cz/

22

Re: Změna chování mé ženy

steinbeck:

Tam to žije... Tam ani nemusím cílit s Hvězdou smrti :-D

23

Re: Změna chování mé ženy

Jojo, tenhle web uz je po smrti..