76 Naposledy upravil: Renne (10.7.2016 10:14:29)

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Vyzkousel jsem obycejna panska tanga z ebay a je to mnohem lepsi nez jakekoliv jine pradlo. Klicka drzi na miste, nesklouzava a tedy netaha za koule. Navic v ni ted neni v kalhotech takove horko. Jsou fajn i na noc. Jsou z prijemne latky a vypadajo hezky. Cena bezne do 50 Kc
http://m.ebay.co.uk/itm/UK-Sexy-Mens-Th … nav=SEARCH

77

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Ahoj,
mám dotaz. Máte někdo zkušenost s výpraskem pomocí klasického dlouhého biče? Chceme s Paní postoupit na vyšší level a zpřísnit moji disciplínu. Běžný jezdecký bičík nebo kabel, za tímto účelem není zcela ideální, proto uvažujeme o dlouhém biči, ale mám obavu, abych pak nedospěl k úrazu.

78

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Klasických bičů je několik druhů. To, co práská, je tenký provázek na konci, který při švihu přesáhne rychlost zvuku a to udělá to prásknutí. Takže ten určitě odstranit.

Pak si nezahrávejte s žádným tenkým, ten by protrhával kůži.

Z hlediska bezpečnosti doporučuju krátký bič, ne dlouhý.

Pozor na ovládání, bič není hračka, musí se to s ním umět. Neodborné zacházení vytrestá i toho, kdo ho drží. Což je možná dobře, protože si aspoň uvědomí, že drží v ruce skutečnou zbraň.

79

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Pokud muzu poradit tak zajit si na kecaci ctvrtek a do atelieru a tam urco potkas nekoho kdo s nimi umi mozna ti aj nejaky ukazou

80 Naposledy upravil: Jim (18.7.2016 08:17:31)

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

To Davidt
tedy krátký, to je v tomto případě cca jaká délka?

81

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Má Paní na mě používá tento. Dostali jsme jej jako svatební dar a jsme s ním velice spokojeni. Tedy hlavně Madam. Doporučuji: http://www.samshop.cz/stranky/dutky70.html

82

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

To Rx: jako kluci jsme měli asi 1,5 metrů dlouhý a bylo to tak akorát na to naučit se s ním zacházet a zároveň se moc nezranit. Kratší biče jsou na nic, už to není bič, ale jen spletené řemínky, které mají úplně jinou charakteristiku pohybu. Cokoliv delšího by pro vás bylo nebezpečné.

Hlavně té svojí krasotince řekni, že bičem se švihá buď nad hlavou nebo vedle těla, nikdy ne před sebou. Švihnutí rukou se vede z boku, nikoliv zezadu dopředu.

83

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Dík za reakce. Ještě to zvážíme, také se toho trochu obávám, ale uvažoval bych o délce 1,5m

84

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

U nas je to jednoduche, samozrejme telesne tresty jsou na miste za vyraznou neposlusnot, hlavne rakoska, ale uchyluji se k tomu malokdy. Milaček dostane seznam praci a veci co musi splnit do dalsiho vypusteni a vedle toho je hodnoceni ukolu. Po splneni, vetsinou je to minimalne na tyden, je dovoleno se vypustit, nekdy rucne, nekdy s piss ci lizani me prdelky, nekdy i klasicky styk, kdyz se opravdu snazi.

85

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Hm, mě Paní vypustit nedovolí vůbec. Děláme milking umělákem, ale ten se moc nedaří, spíš si užívám samotné souložení do zadku. Piss mi Paní dělá často ve vaně, zvyšuje to přirozeným způsobem mojí poslušnost. Lízání zadečku jí dělám také, ale to se jí příliš nelíbí. Kupodivu klasická soulož je na pořadu celkem často, mám však zakázáno se uspokojit, takže je to pro mě hoodně náročné. Bit jsem nejčastěji kabelem, i když máme také bičík, ale ten je dost hlučný, tak se příliš nepoužívá. Paní preferuje okamžité tresty, tedy pokud nějak selžu, jsem obvykle profackován ihned.

86

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

To Rx: kabelem? Co to presne znamena? To je normalni kabel jako z prodluzky? A jak je dlouhy? A je hodne ohebny nebo spis tvrdy? Dvoulinka nebo vic? Nebo je to neco jinyho? Moc di to nedovedu predstavit, prijde mi, ze proti biciku je to o dost horsi.

87 Naposledy upravil: Jim (20.7.2016 19:22:38)

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

To poj:
Standartní dvojlinka, středně ohebná. Má to výhodu v tichosti dopadu

88

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Poněkud netradiční nápad, jak "potrestat" zamčeného chlapce: Můžete mu zkusit pustit tuhle nahrávku.
https://www.youtube.com/watch?v=OBDfITJ1o0U
Samozřejmě, je to hodně o spolupráci a o fantazii na straně subíka, takže pokud se tomu poddat nechce, tak to fungovat nebude. Ale z vlastní zkušensoti můžu potvrdit, že pokud se tomu člověk podvolí a dobrovolně to na sebe nechá působit, funguje to docela dobře.
Je to "hypnotická" nahrávka, která má u subíka vyvolat silné vzrušení a nadrženost. A na mě to skutečně fungovalo...

89

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

V úterý jsem svého miláčka potrestala takto. Nasadila jsem mu humbler, tak aby přede mnou klečel a byl částečně znehybněn, ke šroubům(okům) humbleru jsem mu nasadila pouta, takže měl ruce též znehybněny. Na obě bradavky jsem mu nasadila závaží přichycené ke kolíčkům k věšení záclon, jako závaží posloužily dva kroužky od Spiderwire2. Přes oči jsem mu dala šátek, to proto aby neviděl, co ho čeká. Rákoskou jsem ho párkrát švihla přes jeho krásně tvarovaný zadeček. Na penis jsem mu navlékla kondom, aby nepokapal koberec, a párkrát přiložila výkonný masážní vibrátor, až se z toho převrátil na záda, což byl pro mě podnět k zavedení již připraveného Anerosu, nejspíš to očekával. Několikrát jsem hodně přirazila a přitom druhou rukou přiložila vibrátor k uzdičce. Potom, co to vystříkal do kondomu, vibrátor stále běžel až se téměr se slzama v očích otočil na bok, tak jsem přestala a po chvilce odpočinku, jsem mu rychle sundala kolíčky se závažím z bradavek, to byl asi největší trest, to hodně zaúpěl a hodně dlouho potom si nenechal šáhnout na bradavky smile)). Nutno říct, že o tento trest si řekl sám, hryčky připravil, ale prý netušil, že budu až tak krutá, to jsem ho prý mile překvapila a potěšila.

90

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Na středu miláček v práci vymyslel hru s hrací kostkou. První část se týkala trestu pro něj, kde byly přichystány pro mě tyto metody jeho mučení, 1.výprask s 30 ranami přes zadek rákoskou s nasazeným PC,2.společná vana s nasazenou vakuovou pumpou naplněnou vodou,3.dlouhý(40cm) umělý oboustranný penis zavedený v jeho zadečku na 10 minut s pohybováním a s nasazeným kondomem na penisu, to kdyby kapal, 4.dvě svíčky-bílá a červená pokapání jeho celého sladkého těla, hlavně penis a varlátka, 5.trest vybírá žena, 6.trest vybírá muž.
Druhá část se týkala odměny pro něj, 1. udělám jej vibrátorem, 2. udělám ho rukou, 3. pomůže umělá vagína - drží ji muž(hodí-li 1 nebo 2), drží ji žena(3 nebo 4), nedrží ji nikdo-tzn. lehne si na ni nebo mi ji dá mezi chodidla, případně ji držím v rukou, ale snaží se sám, 4. udělá se sám, 5. odměnu vybírám já, 6. odměnu si vybere sám.
Třetí část se týka odměny pro mě, 1. 20 minutová masáž zad, 2. 20 minutová masáž nožiček, 3. 20 minutová masáž podle mých pokynů, 4. oběd či večerě v restauraci podle mého výběru, 5. odměnu vybírám já, 6. odměnu vybírá muž

91

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Jak to dopadlo?.... Trest - 30 ran bičíkem, odměna pro něj umělá vagína, kterou pohybuji já, odměna pro mě 20. minut masáže podle mých pokynů. Dopadlo to nakonec jinak, bál se výprasku a já zase byla zklamaná z masáže, chtěla jsem oběd či večeři.
tak jsme se dohodli, že mě pozve na večeři a já mu za to vyberu jiný trest z těch zbylých třech. Vybrala jsem vosk, ten jsme už dlouho(několik let) nepraktikovali, šel tedy zapálit dvě svíčky a oholit si do hladoučka genitálie, půjčil mi telefon a zadal na amatérech alba s voskem, abych se nebála a měla i představu jak s voskem zacházet. Samotné pokapávání trvalo asi půl hodiny, užívala jsem si to, bylo to prý na mě hodně vidět, když jsem viděla jak sténá, hlavně když mu voskem pokapávám kuličky, prosil abych je už vynechala, neudělala jsem to ještě bylo dost svíčky, ale jak prosil:))), penis měl celý obalený voskem, kuličky taky, něco steklo i mezi půlky, měl pokapané celé oholené břicho, bradavky, třísla. Nohy jsem raději vynechala, moc chlupaté. Odměnu si vybral až jsme všechen vosk odstranili  a po společné sprše. v umělé vagíně byl odhadem ani ne tři minuty. Tak a já se těším na sobotní oběd, před kterým přijde pro mě úplně nový trest o který si řekl, jsem dost zvědavá, když mi popisoval, co se děje potom...

92

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

@skvk přivedl mne do tohoto vlákna Váš odkaz odjinud... Ale zaujalo mne a zajímalo by mne, o jaký trest na konci posledního příspěvku jde? Co se má dít po čem?

93

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

Dobré ráno všem!
Doma máme velmi sofistikovaný motivační systém. Žena si vede přehled v tabletu, kde má za tímto účelem excelovou tabulku. V případě, že je se mnou spokojena, udělí mi zelený bod. Ten není nijak složité získat. Stačí plnit její úkoly, chovat se tak, jak se požadováno, a hlavně - dělat domácí práce.  Denně mohu získat maximálně jeden zelený bod. Za sedm zelených bodů mám odměnu - ejekulaci bez orgasmu. Poté jsou zelené body přebarveny na modré a lov zelených puntíčků začíná znovu. Po získání 28 zelených nebo modrých bodíků jsem odměněn ručním orgasmem :-) Ten si ovšem musím předem zaplatit. Jinak nic! Stejně tak platím měsíční poplatek za výchovu. Kdybych nezaplatil včas, tak na to ani radši nechci myslet. Po uspokojení se 28 vybraných bodíků nesmaže, ale přebarví se na růžové body a vše začíná znovu (zelené, modré). V momentě, kdy získám v tabulce stovku těchto barevných odměn, mohu požádat o sex, který si ovšem taky předem zaplatím. Žena se rozhodne, jestli mojí žádosti vyhoví či nikoliv. To záleží na průběhu celého hodnotícího období, protože..... Kromě barevných bodů si mohu vykoledovat i černé puntíky. Ty jsou odměňovány pro změnu výpraskem (většinou nějaký kabel od nabíječky) a to maximální intenzitou!! Nejedná se o žádné mazlení!! Současně s udělením černého bodu jsou mi odebrány i některé barevné podle rozhodnutí mé ženy. Jeden nebo třeba i všechny a mohu začít nanovo. Velkou výkodou je přehled, protože oba vidíme, jak na tom s mojí výchovou jsem. Od té doby, co jsme tento systém zavedli se snažím dělat vše na 150 procent a moje paní je moc spokojená.

94

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

My máme doma také nastavený motivační systém a velice se osvědčila kombinace motivace pozitivní a v případě neposlušnosti nebo nedokonalé služby i negativní v podobě tělesných trestů. Máme to sice trochu jinak (body a odměny), ale věřím, že v mnoha obdobách to i u jiných párů praktikujících Femdom funguje stejně dobře.

95

Re: Dámy poraďte - Odměny a tresty

My doma nemáme žádná pravidla co se týče trestů. Jsem zamčen v tuto dobu pouze pro zpestření vztahu na týden když má přítelkyně své dny.... V tyto dny mi každý večer dá šanci se vysvobodit a mít orgasmus musím hledat klíček mám na to omezen čas na 2 minuty... Trvá to takto už nějakou dobu a ještě se mi nepovedlo klíček najít...