Re: Pokec u kafe
To nevím u jakého vchodu, byla jsem tam dvakrát. Zavolej ji ať si mě vyzvedne před kavárnou, mám modré džíny,cervene pruhované tričko a hnědou kabelku
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Pokec u kafe
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
To nevím u jakého vchodu, byla jsem tam dvakrát. Zavolej ji ať si mě vyzvedne před kavárnou, mám modré džíny,cervene pruhované tričko a hnědou kabelku
Zrzave vlasy.
Visací zámek je obrazek na papiru. Nomia dorazila. Uffff je to bojovka.
Zrzave vlasy nevidume. Kde je?
POE : TWL no dyk joooo!!!!!!. Musí to číst celé až dokonce . Ta kavárna se jmenuje COFFEE DAY EMPORIO !!!!!!! ![]()
Nejmenuje. Davue neseeeer!
Sedí někde sama u stolu a nemůže vás poznat.
Georgi kde je ta tvoje kudrnata zrzka?
At jde k dortum je to vchod do kuracke části.
EHM EHM
A tady píšou co? Nebo ,že by stará fotka.
http://cz.club-onlyou.com/Novy-Smichov/ … O-1.-patro
Sehnal jsem vám mapu 1 patra.
Mame ji. Uffff
Dámi, nejsem tam s vámi, ale díky za tohle scházení dle fóra. Byla to detektivní práce, opravdu vzrušující a napínavý zážitek. Tak si to užijte. Všechny Vás tam zdravím.
Poe a ty to přetlumoč k Sare.
Poe, Davue007 a george35 zaslouží pochvalu za účast v navigaci :-D
Koukám, že většina Paní měla problémy
Já dělal operativní podporu také
Ale prý je jim fajn ![]()
No byla to zprvu bojvka. Ale nasly jsme se. A bylo to moc prima. Snad se sejdem 10.9. Nebo pri jine bojovce ;-)))))))
Ano,chvíli nám trvalo než jsme se sešli ale stalo to zato. :-) Bylo to moc fajn, všechny jsem ráda poznala a těším se, až se zase potkáme :-)
Priste to uz nebude takova bojovka kdyz se zname. Me ten "visaci zamek" fakt nedosel. Asi jsem trdlo :-)))))))
Pro nepritomne. Visaci zamek byl jen obrazek s textem VISACI ZAMEK. Ja furt hledaka nejaky zarizenicko podobajici se zamku. Fakt sem si pripadala jak uchy, kdyz sem tam uz potreti sla a koukala cizim holkam na stul co tam maji ;-)))))) fakt ftipnyyyyy ;-)
A já si myslel, jak je to jednoduché. Visací zámek, na kterém je napsáno visací zámek :-D Jsem byl až příliš kreativní :-D
Holt Známka punku!
Kreativní to byloooooo ale ja jsem jaaaaa :-)
pani.potvurka: Tak to čučím, že to bylo na papíru, já jsem si taky říkala, co to bude na stole za zámek a ono to bylo napsaný? Taky by mě to nenapadlo, takže bych tam lítala stejně jako ty :-D
Tak hlavně, že se kafíčko a pokec zdařil a to myslím že ano, že to v tom případě budou další a další kafíčka pouze pro dámy.
Přesně tak. Já hledala zámek a ne papír. Ale dobrý to bylo. Sranda.
Když má zámek takový ohlas ![]()

Díky za ukázku :-)
Zdravím Dámy,
s dovolením,.... podzim zdá se je, na možná zajímavé, akce pestrý,...
Tedy, pokud by Vás něco z akcí zaujalo, třeba jen na pokec u kávy ... ![]()

30.9.2016 pátek ... Spanking Workshop
2.10.2016 neděle ... Setkání žen, které vážou muže
8.10.2016 sobota ... VIP Femdom párty
5.11.2016 sobota ... Zajic párty
Stránky Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 Další
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Pokec » Pokec u kafe
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB