1

Téma: Zvykání si na kovový CB6000s

Ja mam dotaz, přešel jsem ze silikonoveho CB6000s na kovový. Postupně jsem u silikonoveho přešel az na kroužek 40mm a to samé jsem tedy udelal i u kovového. Popisu pocity. Pře den naprostá paráda, vlastně o něm nevim a zároveň pevne drzi na svém místě a nelze ho sundat, protoze neprolezou kulky mezerou mezi klickou a krouzkem coz je konecnr paráda. Zároveň nedovolí vůbec erekci, neni místo. Problem mam ale v noci, při erekcich je to fakt masakr, je to jak kdyby mi někdo drtil koule, takže klasika prochazka na záchod chvíli počkat a zase spat. Což funguje ikdyž třikrát se vzbudit každou noc je fuska. Nemůže to nějak poškodit koule? Při těch erekcich vždycky jakoby natecou, asi protoze nefunguje správně obeh jak je to v kroužku nacpany. Pak zase otok zmizí. Mate takovou zkušenost? U silikonoveho to tak nebylo, protoze ten poměrně dost umožňuje erekci, ale blby je ze se da penis vytáhnout. V tom bude asi jádro pudla ze? Takže otázka zní, zvyknu si?

2

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Mel by sis zvyknout a me pomáhá chladivá mast od alpy a předtím tepla sprcha.

3

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Tak jo, ja jen v podstate mam trochu obavy s tím otokem, ale kdyzzase zmizí, tak by asi neměl být problém.

4

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

JO JO Zvykat si budeš chlapečku , Zvykat.


Promiň , bylo to silnější než já, musel sem to napsat, no. :-)

5

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

No na silikonovej 40 mm jsem si zvyk rychle... Ale já rad trpím pro spokojenost me zenusky

6

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Můj názor je že ten silikon je úplně k ničemu kdykoliv to jde sundat vyndat,zkusil jsem jednou a naposled.

7

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Jo souhlasim s tebou, tak snad ted uz to bude ok.

8

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Hele začátky jsem byl jsem hodně odřený je to taky o hlavě a hlídat si aby si furt nemyslel na prasarny pak to bude oka ale chvíli to trvá já si zvykal taky pár týdnů

9

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Ale já nejsem vůbec odrenej, neni se o co odrit. Ja nosil silikonovej rok, pak jsem dostal kovovej a postupně jsem v silikonovým nahrazoval jednotlive dily az uz jsem vyměnil uplne. No a pres den to je úplná pohoda jak jsem psal. Jen v noci ty erekce to je peklo. Tak snad se to usadí. To u silikonovyho nebylo. A taky se dalo podvadet.

10 Naposledy upravil: davue007 (12.8.2016 15:15:02)

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Otoky a otlačeniny jsem měl taky, ale co se týče  otoku hned se vstřebal do pár minut. Co se týče pocitu naběhlých koulí měl jsem a někdy ještě mám. Důležité je , aby ti při noční erekci nemodrali.

Je to ve velikosti kroužku mě třeba CB večer je volné a dopoledně a odpoledne mě sedí jak popisuješ.  Na začátku jsem si ty kroužky i měnil na noc jsem si bral ten větší a ráno menší.  Pak se mě trochu vytáhla kůže a vystačil jsem s menším.
Důležité je také se na noc nenalévat vodou. Plný močový měchýř pak dráždí prostatu a způsobuje silnější erekci.

Po delším zvykání se tělo kůže přizpůsobí.    Není tedy vůbec divné , že v tom nevydržíš dlouhodobě.  U mě se to zlomilo po deseti měsících.  Tedy nedávno. ( o tom ještě možná napíšu )  Doporučuji vyzkoušet i jiné typy. Je v tom přeci jen rozdíl.  Vyzkoušel jsem pět typů CB než jsem našel dva , které můžu nosit.

11

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Tak to je dobra zprava, ja v tom vydržím dlouho ale zajímala mne cizí zkušenost. Presne si to popsal, pocit naběhlých kouli zmizí a nemodraji...tak uvidíme. Jak říkám jinak drzi jak pribyty

12 Naposledy upravil: maleslave1 (12.9.2016 13:27:45)

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Po 25 nepretrzitych dnech zamknutí muzu říct, ze zvyk je železná košile a na malý rozměr jsem si definitivně bez problemu zvykl. Samozřejmě noční erekce me budu, ale nasel jsem si rychle řešení, takze to vlastně uz ani nevadí.

13

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Ahoj, mám také problém s noční erekcí. Jaké jsi našel řešení? Můžeš se o něj podělit? Dík.

14

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Leon: nejjednodušší a nejrychlejší bývá většinou odskočit si na záchod, aspoň co mám vyzkoušený já, a hodně lidí píše.

15

Re: Zvykání si na kovový CB6000s

Ahoj,sice mě navlíkla Panička cb6000 a také jsem měl ukrutné bolesti tak stačilo vyměnit kroužek 40 za 45.citím se v něm spokojený,neklouže a nedá se pinda vyndat..Mam od veškeré bolesti klid.