Téma: prechod na ocelovou CB6000s
Ahoj všichni, po nějaké době jsem se rozhodl, ze i ja prispeju svým pribehem...nezacnu uplne od začátku, ale myslim, že to neni potřeba, jediná důležitá informace je ta, ze je škoda, ze jsme nezacalo mnohem driv...
Takze rád bych tady shrnul, jak to mám po změně na kovové CB6000s a jak to u nás probíhá, ačkoliv moje žena stále tvrdí, že není moje domina, nicméně po dvou dětech jí to všechno hrozně uspokojuje a opravdu se moc milujeme. Posuďte sami. Dneska jsem zamčený 14 den po sobě poté, co jsem přešel ze (častečně) silikonového Cb6000s, který jsme měli přes rok. O tom treba priste. Průměr kroužku mám 40 mm, distanční kroužek medium, kulky nemám šanci vyndat ven, penis taky ne, klícka vůbec nesklouzává, celkově hodně pevné sevření a celkově pocit, že se z toho bez klíčku nedostanu. Na rozdíl od silikonu s i na něj ani nemám šanci šáhnout. Pocit super až úplná frustrace, moje žena je maximálně spokojená s tím jak se k ní chovám a jak jsem neustále pozorný, když ne, tak důsledky jsou velice jasné..
Takže v silikonu jsem byl nejdéle zamčený 28 dní, ale musel jsem se opravdu hodně kontrolovat, abych si ho nevyhonil , protože to rozhodně nebyla nedobytná pevnost. Teď poslední sex se vším všudy proběhl před 14 dny, následně jsem byl okamžitě uzamčen se slovy, že z tohodle se jen tak nedostanu. Každý večer dělám mojí ženě masáž a češu jí vlasy, což jí neuvěřitelně vzrušuje, masáž zakončuju tak, že ona leží na břichu a já jí masíruju zezadu prsty nejdřív kundičku a následně klitoris, což jí během chvilky přivede k obrovskému orgasmu, tvrdí, že je to tak skvělé, že by jí snad můj pták ani nechyběl a hlavně, ž se po odemčení stejně hnedka udělám. Já mám samozřejmě smůlu. Přeskočím na den 11, neboli pátek. Měl jsem slíbeno, že když ji zas večer krásně namasíruju, tak že mně odemkne a pomilujeme se. Že to pro měn nedopadne úplně dobře, jsem měl pochopit, když jsem se zmínil, že mi někdy připadá jak kostka ledu…fakt pěkná blbost ode mě. Takže do sprchy jsem šel odemčený, abych se pěkně upravil a po kompletní masáži po pár sklenkách vína mi řekla at si lehnu na záda a sedla si mi na obličej a lízal jsem jí kundičku a análech, přitom mi ho nádherně hluboko kouřila a za chvilku vybuchla v nádherném super vlhkém orgasmu, měl jsem jí na celém obličeji – nádherná vůně, která mně úplně vyvádí z rovnováhy – s žádnou jinou předtím, jsem tohle nezažíval. Pokračovala v úžasném orálu až jsem byl téměř před vrcholem, naprosto nečekaně řekla, tak a konec, nic nebude to máš za tu ledovou kostku, ale za odměnu můžeš spát odemčený, ale nesmíš si ho vyhonit. Až to tady uklidíš tak pojď spát. V obrovském pokušení jsem se rychle odporoučel do ložnice, samozřejmě že mi celou noc stál no a nad ránem už jsem to prostě nevydržel….ráno jsem se probudil s provinilým pocitem a po chvilce váhání jsem se přiznal. S hraným přísným obličejem se usmála a nařídila mi se okamžitě zamknout, že si to se mnou vyřídí později. V sobotu jsme si užili pohodový den, večer jsme šli na grilovačku a slušně společensky upravení se vraceli domu v družném alkoholickém rozhovoru – znáte to, žádné zábrany. Dostal jsem slib, že v neděli dostanu výcvik a ukážu jak jsem pokročil v mém cíli, který zní 100 kliků a 100 sedů lehů, za každý chybějící jedna rána bičíkem….celkem dobrá motivace, zvlášť když jich zatím zvládnu sotva 40 od každého….pro ty to příležitosti má moje ženuška krásné prádýlko a botičky radost pohledět, zvlášť když stojí nade mnou a já počítám, takže jsem byl celý den natěšený…no vzhledem k únavě to dopadlo tak, že jsem si zacvičil (neúspěšně), číslo se mi připočte k dalšímu dni a následně jsem se stal opět masérem a se slovy, že když jsem si ho v pátek vyhonil, tak ať s ničím nepočítám se šlo spát. Musím říct, že noční erekce už mám jen dvakrát, což se dá vydržet, ale jestli to bude takhle pokračovat asi se to dost zhorší. Dneska ráno (žena má svátek) po cestě do práce jsem přišel s nápadem, že si ve středu vezmu dovču a objednám nějaký privátní welness na dopoledne a pěkně si užijeme. Super, ale má to jeden háček, mé odemčení se posouvá až do středy, začíná jít do tuhého, jsem v té fázi, že už na nic jiného nemám moc myšlenky..zvlášť když má svojí nádhernou sexi ženušku neustále na očích, prochází se přede mnou v prádle a nahatá ze sprchy, jakoby nic se ohýbá pro náhodou schozený krajkový tangáče na zem…prostě a jednoduše mně má totálně omotanýho kolem prstu a já jen čekám, až mně zase odemkne a já jí to budu moct naprosto úžasně udělat….nikdy nemám daný předem datum, někdy je to týden, někdy jen pár dní, někdy je to 14 dní i víc, prostě jak má chuť a s novou ocelovou klecí, je to ještě víc jednoznačný….takže ve středu dám vědět, jak to dopadlo