26

Re: Kamarádka Lucka III

Rozumím, Paní.

27

Re: Kamarádka Lucka III

petrcapin: Piš klidně dál, já tvé povídky budu ráda číst. Vždyť zde na foru je tolik snílků, tolik povídek, co by chtěl kdo a jak zažít a prožít a to, že to není realita? Vůbec nevadí, takže piš pro nás, který nekritizují. Poe už teď ví, že si to sám pro své dobro nebude otvírat.
Poe: Už se těším, až ty sám sem napíšeš o svém reálném prožitku, co s tebou Paní provádí. Když tak rád píšeš.
Kritika se zde najednou objevila, jasně, bez ní to nejde, ale je kritika a kritika a na ty dva už jsme si tu zvykli, všichni víme, o kom je řeč :-)  ale že i ty Poe?
A co mi hodně vadí je, když kritizuje někdo, kdo o svém soukromí mlčí, nic konkrétního nenapíše, ale pak řeší dle mého názoru hlouposti co a jak mělo nebo nemělo.........
Můžeme být rádi, že sem ještě vůbec někdo píše.

28

Re: Kamarádka Lucka III

Váhám nad způsobem osloveni....tedy na veřejnosti... Paní...upřímně, mne fantazírování příliš nebaví. Osobně mám raději realitu. Upřímně. Nelíbí se mi ani tato povídka.... Trochu jsem se rozepsal, ale nechci už vířit další vášně, tak jsem to raději hned smazal... o mém soukromí jsme si povídali,... no více než půl večera :-) Osobně zastávám názor, že debata nad detaily co se mnou Má Paní provádí náleží výhradně Mé Paní. Pokud mi ovšem, třeba, se vší úctou, nepřikážete  Dámy jinak smile Ano, povídám si rád, rád píšu. Ale někdy jsem možná zbytečně upřímný.... a zase raději hodně řádek mažu.... No, zcela sebekriticky, nemá to se mnou Má milovaná Paní lehké smile

29

Re: Kamarádka Lucka III

Milá paní Xeno, děkuji za podporu. Opět zapojím fantazii a něco napíšu.

30

Re: Kamarádka Lucka III

Já jsem upřímná a otevřená a pro všechny zde na foru jsem Xena. Madam a Paní jsem pouze pro svého Tlapíka.
A ráda sem s Tlapíkem přispíváme soukromím, jsme tu mezi svýma a já se za to nestydím, co provádíme. Aspoň si o nás každý udělá trochu svůj názor, trochu nás pozná a tím pádem, jsme jim trochu blíž a nejsme pro ostatní tak cizí. S každým se nemůžu potkat tak, jako s tebou osobně. :-)
Krásný večer tobě i tvé Paní

31

Re: Kamarádka Lucka III

petrcapin: Budu se těšit :-)

32

Re: Kamarádka Lucka III

Pak tedy Xeno,... Nejde o stud. Jsem exhibicionista, příliš se nestydím. Naopak, předvádění se mi dělá dobře big_smile Pro mne osobně prostě nejsou detaily, nebo spíš praktiky, důležité. Podstatná je pro mne spokojenost a uspokojení Mé Paní, nikoliv to, jestli si mne navleče na ruku jako maňáska smile

33

Re: Kamarádka Lucka III

Začít se k někomu chovat submisivně, protože je žena a chodí na tohle fórum, je rozehrávání hry, které se protistraně (a jejímu partnerovi) může a nemusí líbit. Chovat se „normálně“ je bezpečnější a rozhodně bych si to nevykládala jako nezájem o naše téma.

34 Naposledy upravil: Poe (17.8.2016 06:42:11)

Re: Kamarádka Lucka III

Madam, s dovolením... každý to má jinak. Chovat se slušně a uctivě je pro mne jistá forma tréninku sebekontroly. Neboť kdybych se choval normálně, tak by se vám to ........ mažu .... nelíbilo zcela určitě big_smile Nicméně, pořád si myslím, že by Vám zde na fóru měla být věnována obzvláštní péče a pozornost. Tedy nejen zde na fóru, ale obecně. Jste Dámy úžasná stvoření a naši pozornost a úctu si prostě zasloužíte smile

35 Naposledy upravil: Poe (17.8.2016 08:31:23)

Re: Kamarádka Lucka III

A protože považuji za slušnost, tak vysvětlím, co se mi na tom všem nelíbilo. Prosím Petrcapin, aby tento příspěvek nečetl, aby mu nepraskla žilka. Nechci mít na svědomí, že by tahal nohu.

Tedy obecně. Já osobně chápu jako čest a potěšení, že se mnou Dáma dá hovoru. Nejde o způsob mluvy, klidně ať si každý  mluví jakým způsobem chce, pro mně, za mně. Vadilo mi, že se s ním Madam dala do řeči. A on, místo toho, aby byl potěšen, že může s Dámou diskutovat o svých představách, tupě obhajuje svou neschopnost o nějakou, alespoň virtuální akci. Tedy, v rámci možností. alespoň o pro Madam příjemnou konverzaci...

A k povídce, proč se mi nelíbila. Jen, zcela otevřeně a upřímně říkám, že kdydy mne autor nevyzval k diskusi nad jeho povídkou, tak bych vůbec nepovažoval za nutné ji jakýmkoliv způsobem komentovat a na povídku reagovat.
Tedy zcela absurdní mi přišla situace, kdy se Madam se snídaní v posteli nechá orálně uspokojovat. Nedovedu si představit, že si Paní užívá slast s rohlíkem v ruce a na prsou drží jedním prstem hrneček s kávou, nedejbože vidličku s ukapávajícím žloutkem. Zato zcela rozumím tomu, že po snídani chudáka přivázala ke kříži a nakopala do koulí, protože orgasmus si v drobkách od rohlíku s vajíčkem rozmazaným po těle a kafem rozlitym v posteli neužila, a celé to byl zážitek, který si již nepřeje opakovat. Jasně, chápu, že jde o neobratnost autora a třeba pro některou z Dam může být Petrcapin zajímavý, protože dotyčná dáma objeví skrytý potenciál z jeho snahy vykřesat něco rozumného.

A prosím všechny, aby toto chápali jako můj čistě osobní názor a pohled na věc. Vůbec nechci nikoho kritizovat za jeho snahu, um, či snahu, předělávat, někoho něco učit, poučovat, vychovávat. Jsem si vědom, že se můj názor zřejmně nikomu nelíbí. Ale je to čistě můj osobní názor, můj pohled na věc a kdyby mne autor asi ve své třetím příspěvku nevybídl k diskusi nad jeho dílem, vůbec bych nepovažoval za nutné se se svým čistě osobním názorem prezentovat na širokém fóru.

36

Re: Kamarádka Lucka III

Poe žádala jsem o ukončení diskuze.

37

Re: Kamarádka Lucka III

Poníženě prosím o prominutí Madam. Omlouvám se a děkuji za Vaši nekonečnou trpělivost.

38

Re: Kamarádka Lucka III

Poe:No na tebe se fakt těším na sraze: -))))))

39 Naposledy upravil: Sari (17.8.2016 12:29:29)

Re: Kamarádka Lucka III

Dámy a teď si představte, že tohle já mám doma - věčně rejpavý, nespokojený a popichující POE :-D Je načase mu vymyslet pořádný trest, ať ho přejdou roupy, přestane tu rejpat a jde místo toho něco pořádnýho dělat!!!

Takže dámy, zkusme mu společně vymyslet trest, který ho do konce týdne nemine :-)))
Pokud máte některá námět na trest, ráda si vezmu inspiraci :-)

40

Re: Kamarádka Lucka III

Má Paní a Dámy, prosím poníženě o dovolení promluvit,...

41

Re: Kamarádka Lucka III

Sari: hlásím se na námět: -)

42

Re: Kamarádka Lucka III

Poe: Jen ve vší skromnosti a bez předvádění se....

43 Naposledy upravil: Sari (17.8.2016 12:37:14)

Re: Kamarádka Lucka III

Maddamme: super, ráda si námět přečtu :-)
Klidně sem, ať to vidí i ostatní :-)))
Děkuji

44

Re: Kamarádka Lucka III

Má Paní, vážené Dámy. Byl jsem drzý, opovážlivý a vyzývavý. Prosím poníženě o všechny Dámy, které jsem se svou drzostí dotkl o vyměření trestu, kterému se z rukou své Paní bezodkladně podřídím. Děkuji předem za Vaši shovívavost

45

Re: Kamarádka Lucka III

Žádnou shovívavost :-)

46

Re: Kamarádka Lucka III

Prosím, Má Paní, prosím, prosím sad

47

Re: Kamarádka Lucka III

Poe:tvá drzost a hubatost bude oceněna neboj :-)

48

Re: Kamarádka Lucka III

Poe:Takže já navrhuji za tvé provinění a utahování řádný trest.Ten zní: 50ran nástrojem který vybere tvá Paní a v pozici kterou také  vybere ona a na moje přání ještě u výprasku budeš  mít analni kolík vražený tam kam patří.Rány si budeš počítat nahlas sám. A na přání ostatních o tom napíšeš pár řádků do tohoto vlákna. PS:A pokud jsi takový borec jak se tu prezentujes pošleš mi foto tvého zadku po výprasku.Věřím že Tvá paní si dá záležet aby byl hezký vymalovany: -)

49

Re: Kamarádka Lucka III

Tak takový závěr k mé povídce jsem nečekal. Děkuji

50

Re: Kamarádka Lucka III

Nic si z toho nedělej a piš dál, klidně jenom pro mě :-) ale myslím si, že tě čtou i jiní, jen nereagují.