126

Re: Jak dlouho se dá vyržet bez orgasmu?

Mě moje Láska stále častěji vyhrožuje tím, že mi dá orgasmus až k vánocům, tj. necelých 5 měsíců, což oprotí jiným není dlouho, ale u nás by to bylo poprvé takovou dobu. Ta představa mi nahání husí kůži, ale zároveň mě to i láká. Pokud to bude ddopravdy až na vánoce, tak to bude ten nejkrásnější dárek co můžu dostat pod stromeček :-D

127

U nás se postupně také propracováváme k delším intervalům. Maximum je zatím 19 dní, vím, že pro některé zkušenější je to směšně krátká doba, ale pro mě je to dlouhé až až:-) Nicméně partnerka si pohrává s myšlenkou zamknout a odepřít mi orgasmus na podstatně delší dobu, minimálně v řádu několika měsíců. Nemá ale moc odvahu začít s milkingem a pokažený orgasmus mi dopřát nechce, protože to bere jako částečný výstřik. Takže tak trochu řešíme otázku, jestli nebude mít tak dlouhá doba bez výstřiku následky na mojí plodnost, protože děti zatím nemáme ale v plánu jsou:-)
Rád bych se proto zeptal, jestli někdo nemá reálné informace v tomto směru, nebo třeba odkaz na nějakou studii (klidně v angličtině) nebo podobné věci. Názorů na fóru jsem četl poměrně dost, ale přece jen jde o vážnou věc a nechci v tomto ohledu spoléhat jen na názory "laiků".

128

čo som sa dočítal z viacerých zdrojov sa doporučuje vypustenie semena milkingom po jednom mesiaci. Ale myslím že tak nejak platí že čoho má telo prebytok, zbaví sa toho samo. Zrejme pri nočnej polucii. viacerí ju zažili, no ja osobne nie...uvidíme časom, momentálne som 21 dní "bez uvoľnenia" každý druhý deň min. dve hodinky dráždenia... začína to byť tažšie a ťažšie

129

Sice obnovuju mrtvé vlákno, ale z vlastní zkušenosti vím, že většinou v noci při erekci a při dlouhodobém sexualnim půstu přijde erotický sen a chtě nechtě se udělám. Možná, že když mam ted těsnější CBcko, které mne při erekcich vzbudí, tak se to nestane. No dám každopádně info.

130

Taky uz pomalu odpoustime od milkingu a nechavam to na přírode. Me osobne se to stalo zatim dvakrat proste jen vyteceni ani jsem nic necitil,jen mokro v kalhotkach. A podruhe to bylo trapnejsi cca 2mesice po prvni prihode venku na prochazce mi to zaclo tect po stehnech.

131

Já bych jen upozornila na to, že bez ohledu na to, zda milking vede k vytečení nebo ne, je u dlouhodobé cudnosti podle mne nutné neopomíjet masáž prostaty. Alespoň já tedy u svého drahého na tohle dbám, protože chci, aby mi vydržel ještě dlouho a byl zdravý.