1

Téma: Mám přejít na Holytrainer?

Rad bych vyzkoušel nový Holytrainer, mam ocelový CB6000s, naposledy 25 dni trvale, hygiena se sundanim jednou za 2-3 dny a žádný problem. Samozřejmě mažu kremem. Spis co mne u toho trochu nedá zapomenout je zpracování vnitřního prostoru klicky. Zatímco povrch je pekne opracovany, tak vnitřek je slitina bez galvanizace, vyrobena v Cine, takze buhvi z čeho. Rikam si jestli je to uplne bezpecne. Mam tedy dve moznosti, zaprve dat to nějakému zlatnikovi pogalavanizovat (sice asi bude koukat, ale co je to šperk ne? ) a nebo se vzdát milovaného pocitu oceli mezi nohama a jít do HTcka. Co byste poradili

2

Re: Mám přejít na Holytrainer?

Já holytrainer  :-)

3

Já jsem měl dřív stejný problém a vyřešili jsme to bezbarvým lakem na nehty. Dvě silné vrstvy a vnitřek byl naposto OK. Jen se lak začne tak za cca 10 dní loupat, tak ho musíš odlakovačem sundat a znova natřít. Fungovali jsme takhle několik měsíců než jsme si pořídili holitrainer smile), ale ten jsme kupovali kvůli tomu, že mně trochu dělala problémy ta váha kovového pásu.

4

No tak ja to asi udelam tak, ze si poridime HT abych mel náhradu na dobu nez si nechat udělat galvanizaci vnitřku a pak se uvidí, treba uz nebudu chtít změnu. Jde mi o to, ze z toho kovového CBcka se fakt nedokážu dostat, sedí mi totiž 40mm kroužek tak pevne, ze z neb nevytahnu penis ani kdyz je uplne malej. Zároveň ani kulky nedokážou proklouznout mezi krouzkem a klickou, takze i kdybych ho nějakou nahodou vytah tak mi zůstane viset pas na koulich. Ale treba to nepůjde ani u HTcka.
Ten lak na nehty obsahuje aceton, to taky neni uplne ideální asi. Rhodium je antialergenni kov, který by to mohl vyřešit.

5

a nepřemýšlel jsi o ocelovém Holytrainer? Tady sice ještě není, ale když se pozeptáš určitě seženou a zařadí do nabídky… na nejmenovaném aukčním serveru dovoz z Číny prodávají i ocelový…

6

Problém s vnitřním povrchem klícky jsem vyřešil dvousložkovým polyuretanem. Hygienicky nezávadný po vytvrdnutí a drží už od června bez problémů.

7

Rozhodně bych šel i do HT nemá smyslu zůstat jen u jednoho typu CB.

8

Já to střídám mezi plastovým, silikonovým i kovovým CB6000S, kovovým BON4 a krátkým Holytrainerem. Každý má něco jiného do sebe, nejpohodlnější je ten Holytrainer, který se dá nosit nepřetržitě asi nejdéle. Ty ostatní střídám po několika dnech současně s hygienou, drobné otlačeniny zatím zmizí, každý PC je dělá někde trochu jinde.

9

tak HT mám ted chvilku už, a můžu jen doporučit, je o hodně příjemnější a to i v noci. Veškeré kladné info o něm jsou pravda a i kladně mě překvapil, jen u kroužků to chtělo z jedne strany kde jde šourek srazit tu 0,5mm hranku, i tak se zarizla do pokožky a nastalo nepříjemné palení ale po sražení žádny problem zatim nenastal. 1000% spokojenost s HT ;-). drív jsem mel plastovou CB6000.

10

to vypadá zajímavě smile

11

Mám dvě verze HT (kratší a delší) a obě je třeba poupravit, repspektive "dodělat". Spojení obou částí se po několika hodinách uvolňuje a spoj se viklá. Bylo třeba CB v spodní části pod zámkem provrtat a stáhnout dlouhým šroubkem. Přecijen plast je plast. Nevýhodou je nutnost vyšroubování při sundavání/nasazování. Potom to ale drží dobře a zkouším ho nosit dlouhodobě, abych si zvyknul než přítelkyni dám klíče. Zatím se víceméně daří.

12

Za mne tedy musím říct, ze plast mi fakt nesedi. Holytrainer jsem prodal a pořídil si novy kovový pas cudnosti. Bohužel není pojmenovaný. Neumím vkládat obrázky tak davam link na aukro. Už se tu o něm psalo a na základě toho jsem si ho pořídil. A jsem maximálně spokojený. Velice snadná hygiena, je lehky, erekce jsou bez problemu. http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6746 … ommend-box

Mam ho od konce listopadu nebo zacatku prosince...

13

Brzy pojmenovaný bude :-)

14

No za mou osobu, jeden z nejlepších asi. V porovnání na cb6000s jediná mala nevýhoda, ze není tak 100% bezpečný z pohledu možného vytazeni. U kovového CB s krouzkem 40 mm jsem to nedokazal. Ale to už se tu řešilo mnohokrát, jde o to co chci. Chci poslouchat a nebo chci podvadet....

15

Přidám svou zkušenost s ostny. Nosím čínskou klícku minicage s ostny a kroužkem 45mm. Menší kroužek nemůžu mít a z toho 45mm jsem se v noci mohl v pohodě dostat ven. Vyfasoval jsem proto natrvalo ty ostny. Chce to si je ale pro jistotu malinko obrousit pilníkem. Po nasazení to není nic příjemného, pocit asi jako kdyby ti někdo stáhnul žaluda gumičkou a tahal za ní. Po nějaký době to už ale vůbec nevnímáš. Peklo nastane jen při erekci. Kvůli tomu vlastně ty ostny existují. Ze začátku jsem měl ale po těch ostnech trochu nateklou předkožku. Nic vážného, jen to chtělo být pár dní v jiné klícce. Je totiž hrozně důležitý předkožku neskřípnout mezi klícku a ten kroužek s ostny, jako se to stalo mě. Kroužek s ostny mám na sobě vlastně skoro pořád a vše až na bolest při erekci v pohodě. Můj Milášek si ty ostny moc pochvaluje, díky nim jsem ještě víc pozornější. Z klicky se bez klíčku nemám jak dostat ven, udělat se sám bez sundání trnovýho kroužku taky nemůžu a jediná šance je pro mě bud milking nebo sex jako mimořádná odměna.