Ještě jednou a naposledy zareaguji na Marlen a "všechny co jen kroutí hlavou".
Pokud by tvůj příspěvek byl konstruktivní, reagoval bych, asi bych se zdravě naštval a diskutoval s tebou, ale tvoje hláška, že opět dělám chyby z předchozích vztahů mi sebrala chuť tady dál jakkoliv debatovat. Za prvé, jaké vztahy?! Byl jen jeden! A hlavně jaké chyby? Ty jsi s námi žila, že toho tolik víš? Jasně jsem napsal, že krach toho vztahu se netýkal tohoto tématu, problém byl úplně jinde, byl vlastně od úplného začátku vztahu, ale já si to nechtěl přiznat. Až když vše skončilo jsem si vše uvědomil. Zkazil jsem si na pár let život a tím, že jsem našel tak báječnou ženu jako je Ellen, tak jsem ho nechtěně vlastně zkazil i jí. Toto fórum je specifická komunita lidí, a tak by mělo stačit pokud řeknu "skončilo to, ale pásu se to netykalo", ten skutečný důvod je dost soukromý, složitý a hlavně se nehodí na tomto fóru tyto věci rozebírat. Ale ty víš asi všechno a všemu rozumíš a víš, že to bylo jinak. Já jsem dnes rád, že to nakonec skončilo a mohl jsem poznat Ellen, ženu, která mi ukázala co je láska, ženu se kterou je život skutečným životem a štěstím. Ale ty opět víš víc než my dva. Člověku, který má univerzitní vzdělání, by mělo stačit dodatečné vysvětlení příspěvku jak ode mě, tak od mojí lásky, ale ty jakožto samozvaná mluvčí tohoto fóra, kde "všichni kroutí hlavou" meleš dál svoje nesmysly o předchozích vztazích. Měl jsem za to, že někdo s univerzitním vzděláním je sto pochopit co čte a něco si z toho zapamatovat. U tebe je to zřejmě problém, takže hádám "plzeňská prava" nebo "ústecký ujep" ten je také proslulý svou kvalitou. Jako sorry, ale inteligentní člověk, který má doopravdy univerzitní vzdělání, by na něj nikdy na takovém to fóru nikdy neupozorňoval, alespoň ne v tom smyslu "já mám univerzitu já to vím a vy ostatní tomu nerozumíte". Tak pro tebe a "vsechny co jen kroutí hlavou" za které tady mluvíš v mých předchozích vztazích jsem to nebyl já kdo řekl "koupím ti pás cudnosti, zamknu tě, ale už napořád a najdu si milence". To že se mi to zalíbilo je jiná věc. A svojí lásku Ellen jsem poznal tak, že jsem jí napsala "mám pás, líbí se mi když mi holka zahýbá, chceš mě?" A moje láska mě chtěla. Tak nevím kde jsi vzala ty bludy, co tu píšeš. A po tvém předchozím příspěvku jsme doma měli debatu na toto téma, shodli jsme se na tom jak to chceme, ale přesto jsem ráno miláčkovi ještě poslal z práce tuto zprávu: "...... chci abys věděla, a to je to nejdůležitější, že mi nic z toho nestojí za to, abych o tebe přišel, jsi ta nejlepší holka na světě, nikdy tě nechci ztratit......"
Také musím reagovat na to co jsi napsala ve svém posledním příspěvku. Píšeš o mém příspěvku "o vědě" jako o slátanině. Zřejmě jsi, ale i přes svou nedozírnou moudrost, získanou na univerzitní půdě, hele ta hláška mě baví, můžu ji také používat, až budu vědět úplné ho.no a přesto budu chtít někomu vnucovat svůj názor? Nó, ale zpět, zřejmě jsi vzhledem ke své nedozírné moudrosti přehlédla poznámku autora, kde sám přiznává, že to je slátanina i větu, že je to reakce na někoho jiného.
Další věc. Kde jsi vzala, že jsem průkopník a kutil? Průkopník je tady jisto jistě Vojta a kutilů, kteří něco vytvořili je tady určitě dost, ale rozhodně ne já.
Ale asi největší perla je tohle " říkala jsem si, může to být velký průšvih a jeho vztah za pár týdnů zase v koncích." To by se mělo zařadit mezi vtipy, to mě fakt pobavilo. Takže my se vlastně už rozcházeli a ty jsi nás ve své velké moudrosti a laskavosti zachránila, takže bychom ti měli být vděční a děkovat, viď? No je vidět, že jsi odbornice na svém místě.
Je tady na fóru mnoho fantazií, ale mé příspěveky k nim nikdy nepatřily pokud to nebyli povídky. Byl bych s tebou diskutoval, ale i průměrně inteligentní člověk, pokud si přečte začátek tohoto vlákna pochopí, že se něco stalo, vysvětlil jsem to a ukončil včetně debaty. Takže jediné co se ti povedlo dokonale mi znechutit toto fórum, zvlášť když vlastně mluvíš za všechny neboť všichni tady jen kroutí hlavou, nejsem totiž zvědavý aby někdo neustále tak báječné ženě předhazoval můj předchozí vztah a porovnával ji s někým kdo ji nesahá ani po kotníky. Někdo kdo má univerzitní vzdělání by měl vědět, že vztahy jsou velmi složité, a pokud o nich nic neví, tak by měl mlčet.
O všem co jsem prožíval a prožívám nyní ví dva lidi z tohoto fóra. Vojta a jedna nejmenovaná klíčnice. Obou si neskutečně vážím, byť s onou klíčnicí již nejsem ve styku, protože jsme se naposledy nějak nepohodli, ale i tak si ji vážím za její upřímnost, ale vždy respektovala, že něco skončilo a nikdy neporovnávala i když zrovna ona znala všechny detaily, stejně jako Vojta.
Poslední dobou se teď přispívá moje láska, takže já si tady budu už jen číst, protože jak jsi sama řekla, všichni tady kroutí hlavou, nemám zájem se tady dál ztrapňovat svými příspěvky, ostatně ty se svými moudry jistě toto fórum budeš oblažovat sama.