201

Re: Nový začátek

Tý vole, to je kvikot. To může bejt docela těžký s PavlemCB vyjít, jesli to má vždycky takhle do ublížena.

202

Adam.x : Mas trochu pravdu neni to s nim nekdy lehky,je tvrdohlavej a nenecha si nic libit , i proto se casto hadame ,ze musi mit vzdy pravdu ,ale to me se samozrejme na subikovi nelibi smile Napsal to sice dost drsne ,ale zas hajil to o cem vi ,ze to bylo jinak ,jen on vi jaka byla skutecnost a pravda ,takze se mu nediv ,ze se hajil i kdyz ,mel se radsi zamyslet a nebyt hned tak vzpurnej v ty odpovedi to je fakt,to jsem mu i rekla ....ale jinak je to nejlepsi chlap jakyho znam smile

203

Nechci prohlubovat následky mužské sopečné erupce, takže opravdu napsala jsem už raději soukromě. Co napsal Pavel mě hluboce uráží, za svým si stojím a udělala jsem bohužel chybu, že jsem ten druhý příspěvek napsala veřejně.

204

Opět musím doporučuji užít lék proti trudomyslnosti. Myslým , že již není potřeba vkládat odkaz. Již je samozřejmostí,že víme jak se užívá. Kdo neví doporučuji doplnit znalosti a načíst toto fórum.