1

Téma: První týden a odevzdání klíčků

Ahoj všem.
Dlouho jsem chodil na tenhle web (a další na toto téma) jako tichý návštěvník. Koukal, četl Vaše příspěvky a představoval si, jak se asi v těch pásech a klecích cítíte. Hlavně Ti, co odevzdali klíčky do rukou někoho dalšího.

Posbíral jsem kus odvahy a objednal si klícku. Před týdnem mi dorazila. Levnější verze Holytraineru s vysacím zámečkem. Na první pohled větší než jsem očekával, ale vedle koulí vypadala jak má. Hned jsem s nadšením vyzkoušel jak mi padne a hlavně co to se mnou vlastně udělá. tongue

Chtělo to několik pokusů, než jsem dokázal do největšího kroužku nacpat varlata i penis. Ale je tam! A je to něco úplně jiného než o čem jsem četl. Nedělá to se mnou nic. První dny testování byli fajn. Chvíli v pásu, chvíli bez, chvilkama v erekcích, ale většinou stále nepohodlně. Ještě v ten den  jsem se nad tím jednou (zatím naposledy) udělal rukou. Na první dvě noci jsem se zkusil zamknout, ale vždy musel pás pryč. Takže zamčení hned ráno. Třetí den, už jsem dcl znatelně cítil přicházející nadrženost a při večeři ukázal novou hračku přítelkyni.

Je to divný, vypadá to bolestivě, nelibí se mi to. To byli první reakce přítelkyně big_smile . Večer jsme měli po skoro třech dnech bez orgasmu a s pásem, sex. Orgazmus se mi líbil nějak víc než jindy. To mě nakoplo další motivací. Hned ráno jsem se zamknul znovu. Ukázalo se, že mi pocit pásu nějak tam dole chybí.
Dopoledne mě přítelkyně začala příjemně vzrušovat a po chvíli nahmatala klícku a jen tak mi řekla „ahaa.. Ty jsi zamčenej.. Tak to nic nebude“. (Díky tomu jsem byl nadržený  už od dopoledne).
Během dne jsme si řekli, že si večer užijeme. Večer se přítelce ale nechtělo. V noci jsem měl neskutečně bolavou erekci, tak jsem pás sundal  a ráno si ho zase nasadil. (bez orgasmu) Během dalšího dne jsme se o zamčení s pritelkou  bavili a už tomu byla mnohem přístupnější, a že je jí mám odevzdat klíče… No od té chvíle jsem se toho bál a těšil současně. Řekli jsme ,že až zvládnu noc bez bolesti a nutnosti sundání. A taková byla noc na dnešek!
Ráno jsem odevzdal klíče. Dopoledne mi přišla smska „zvykej si na to, budeš v tom dlouho!“

Tot můj první týden s pásem.

2

Re: První týden a odevzdání klíčků

Supeeeer přeju dlouhé zamčení ;-)

3

Re: První týden a odevzdání klíčků

Také vám přeju oběma krásné vzrušující zážitky....

4 Naposledy upravil: davue007 (21.9.2016 14:49:48)

Re: První týden a odevzdání klíčků

Ano ano je to chytlavé.Chytrá to přítelkyně. Kde se to v těch našich zlatíčkách bere. Ty noční erekce zvládneš. Budeš akorát několik dní nevyspalej.

Vždy,když si postěžuji své paní na to že mě PC tlačí, tak mě vždy řekne ,že je to dobře

Tak asi tak.

5

Re: První týden a odevzdání klíčků

Ono to ze zacatku neni prijemne. Ale nasi muzi co maji vlaste omezovani radi to nakonec miluji. At se dari ;-)

6 Naposledy upravil: bosch_cb (21.9.2016 17:42:34)

Re: První týden a odevzdání klíčků

tak tak začátky nejsou nejednodušší ale to se vše poddá tak hlavně vydržet  :-D

7

Re: První týden a odevzdání klíčků

Díky za podporu, ale myšlenka dlouhého uzamčení mě děsí big_smile

Dnes první den zamčený v práci.

8

Re: První týden a odevzdání klíčků

Tak aby si si nemyslel , že si v tom jen sám tak ti můžu napsat , že dnes v noci jsem se budil o 2:00 hodin a ráno v 6:00 mě příroda obdařila erekcí jako již dlouho ne.  Bohužél jsem dostal ten hloupí nápad postěžovat si paní. Paní to samozřejmě hrozně pobavilo.  Poslala mě otevřít branku a vyvézt popelnici. To mě prej pomůže.  Když jsem splnil úkol a erekce trochu odezněla. Ozvalo se z koupelny jestli je to lepší. Když jsem jí řekl , že mnohem tak vyšla z koupelny
bez oblečení a erekce byla zpět.   Do práce odjížděla velmi spokojená a dobře naladěná ze slovy: " Hned se mě bude lépe pracovat , když vím, že na mě budeš cele dopoledne myslet"

9

Re: První týden a odevzdání klíčků

Nemáš to snadné big_smile

Mě přítelkyně v noci vzrušovala a pak mi řekla že je unavená a lehla si.
Asi jsem musel pořádně vykulit oči, protože se začala smát.
Nakonec jsem ale byl omilostněn odemčením a skvelym orgasmem její rukou.

Byl jsem zamčený 3dny, ale s jejím provokováním a vzrušováním to byli výrazně delší 3dny než ty první kdy jsem na to byl sám  smile

10

Re: První týden a odevzdání klíčků

No ja taky netusim co se děje, posledních par noci mam erekci snad 4x a ráno je to úplně šílený. Jedine co efektivně pomůže je dojit si na záchod a je po erekci. A hned zas usnu. Mam kovový CB6000s s nejmenším krouzkem. Ze začátku kdyz jsem ho začal nosit, tak jsem mel ten prostřední , ale z toho jsem dokázal doslova vypadnout treba ve sprše nebo kdyz byla venku zima při práci na zahrade. Tak jsme přešli na 40mm a myslel jsem, ze to nedám, tlacilo to jak čert, noční erekce byly fakt krusny, ale pak jsem si začal zvykat, naučil se, jak to rychle vyřešit a už mi to ani nepřipadá, ze bych se nějak špatně vyspal. Samozřejmě při erekcich to je proste bolestivý, ale s tím nic nenadelas, to k tomu patří. Nejhorší je, kdyz si se mnou zena hraje a mne by stal jak sutr...to je fakt něco. Samozřejmě se ji to líbí a nezapomene říct, ze na odemceni nemam nárok. Dneska jsem 14ty den. Naučila se odolat memu skemrani a smutným pohledům, kdyz náhle přestane téměř pred mým orgasmem a dle jejich slov budu zamykan pouze dlouhodobe, to znamená minimálně 4 týdny bez pravého orgasmu. A po orgasmu okamžitě opět pod zámek, abych si to nemohl udělat natajnaka, protoze zásoby jsou samozřejmě predimenzovany...takze preju hezké zážitky, věřím ze vás vztah jen pokvete.

11

Re: První týden a odevzdání klíčků

Kloubouk dolů před takovými počty.. I když.. V momentě kdy vlastně nemáš na výběr. big_smile

12

Re: První týden a odevzdání klíčků

Tak ode dneška jsem znovu pod zámkem. A prý to bude rozhodně déle než naposledy.
(myslím si, že tak 6-10 dní to bude minimálně, ale už se to na to vic těším než ze by mě to děsilo tongue ... I když z toho budu ke konci šílet tak jak nikdy zatím)

Jinak zámeček dodávaný k pásu stihl během týdne nějak proreznout a dosloužil.
Někdo tu na fóru doporučoval ABUS, tak jsem pořídil ABUS Titalium (píšou u něj, že je odolný proti korozi, ale uvnitř všechna stavítka a pružinky nerezové nejsou.) Tak uvidíme jak se bide držet.

13

Re: První týden a odevzdání klíčků

Jen rada, po sprše namažu sebe i zámeček dětským olejíčkem , nedělá fleky a zámeček OK.

14

Re: První týden a odevzdání klíčků

Mám tu dost silikónového gelu, tak zkusím ten wink Díky

15

Re: První týden a odevzdání klíčků

Myslel jsem si, že první noc od zamčení bude klidná. Nebyla.

Večer mě pritelka začala dráždit,dusit v maskach, latexova masáž a nakonec i roztahovani analu. Nadhernej večer plný toho co mě vzrušuje!

V noci sem ale skoro nespal big_smile .. Určitě 8x jsem se probral.. A teď jsem v pásu víc nadržený než po těch třech dnech před tím. tongue

16

Re: První týden a odevzdání klíčků

Během odpoledne jsem si musel vyzkoušet trénink (běh, skákání, boulder) v pásu.

Zkusil jsem dvoje trenky aby tam byl "utlačen" a neměl možnost pohybu. Ale to příliš tlačí. Tak jsem jedny sundal a bylo to pro změnu hodně volné, ale nijak zle to nepřekáželo wink

Takže i trénovat v PC můžu, další potencionální výmluva pryč. big_smile

17

Re: První týden a odevzdání klíčků

Tak už mám první týden v PC za sebou.. A včera večer mi k tomu přítelkyně řekla,že si musím ještě nějakou(!?) dobu počkat. Myslel jsem ,že začnu protestovat, ale tvářila se tak spokojeně, že mě to hned přešlo. Vlastně jsem rád,ze to udělala.
Ale taky bych rád už uvolněni big_smile smile

18

Re: První týden a odevzdání klíčků

Jsi na dobré cestě. Uvolnění by ráda většina z nás myslím, ale když vidíme jak se tváří spokojeně... atd smile

19

Re: První týden a odevzdání klíčků

Zdravím, píšu trošku opožděně.
Odemčení se mi dostalo po 9ti dnech. smile
A musím říct (i takhle zpětně a nenadržený v tuto chvíli) že to bylo super.
I pritelku to bavilo.

Teď jsem asi třetí den bez PC, ale kůže na pytlíku je stále citlivá a na dotek bolavá.
Tak počkám, než se zregeneruje a pak chci zkusit menší kroužek. Ten velkej byl akorát při nocnich erekcich ,ale jinak dost volnej.

Jak dlouhé by bylo vhodné další zamčení?

20

Re: První týden a odevzdání klíčků

Tuto otázku by jsi měl směřovat ke klíčnici né k nám ;-) Jak dlouho tě chce mít pod zámkem.

To je individuální, každému vyhovuje jiná doba. Někdo to dává na dny, týdny nebo i měsíce? My jedeme v měsících, takže si opravdu musíš najít svou cestu, ať vám to vyhovuje oběma.

21

Re: První týden a odevzdání klíčků

Máš pravdu wink ..a aspoň o tom nemusím přemýšlet big_smile
Měsíc mi stále zní děsivě , i takhle jsem viděl i týden a přitom to bylo supr.

No uvidíme jaká odpověď bude doma smile

22 Naposledy upravil: davue007 (29.9.2016 14:29:23)

Re: První týden a odevzdání klíčků

sherif:  Devět dní to není marný výkon na začátek. Co se týče délky dalšího zamčení musíš také nechat na klíčnici. I protějšek si v tom musí najít nějakou svou motivaci a dát do toho to své. Vůbec  nemusí záležet na době v kuse nebo počtu a způsobu vyvrcholení.

Prvních deset dnů je nuda.  Zajímavé to je od 17 dne a více. Hranici 30 dní uzamčení s jedním orgasmem, po prvních 25 dnech,  řeší  jen další 2 dny a pak  už jen stav nadrženosti a zvláštní nové emoce a pocity.

Všechno má svůj čas.

23

Re: První týden a odevzdání klíčků

Jak moc je to jiny po tom 25. Dni???

24

Re: První týden a odevzdání klíčků

Zdravím Vás, po delší pauze bez PC jsem od včera znovu pod zámkem.
Tentokrát prý tak dlouho, než dorazí jeden konkrétní objednaný balíček..
Z aliexpressu!

Je objednán už asi dva týdny zpět, a možná přijde brzy. A možná taky až za 37dní big_smile .

První noc v pásu, po delší odmlce byla fajn (s jedním, ale nebolavým probuzením).
Těším se! smile

Aspoň zatím big_smile než přijde absťák wink

25

Re: První týden a odevzdání klíčků

Dávám tomu tak týden, deset dní :-)