1

Téma: Deník

Možná jste taky našli tuto stránku http://www.orgasmguard.byethost12.com/ stejně jako já a doufali, že se slibovaný prográmek časem objeví... Když se dlouho nic nedělo, vytvořil jsem si v Excelu tabulku, kde jsem začal evidovat všechny mé orgasmy, uzamčení a deníček. Posléze se přidalo to, že musím po každé aktualizaci deníček odeslat mé Paní, aby zkontrolovala, zda neporušuji její nařízení, aby z toho popř. vyplynul trest.
A tak mě napadlo, že kdyby někdo měl zájem, tak to můžu poslat...

2

Re: Deník

To je super nápad, na to bych mohl udělat web. Samozřejmě bych ho udělal nejdřív v češtině, cizinci by se možná dočkali potom. Můžete mi prosím poslat ten excel, jen tak na podívání, a případně náměty, co by na tom webu mohlo být uděláno jinak a líp?

3

Výborný nápad. Až někdy budu mít klíčnici, určitě zkusím udělat něco podobnýho.

Pokud bys byl ochotný mi to poslat, tak můj email je: Tomas2348@email.cz
Díky smile

4

Web už se pomalu stává skutečností. Bude fungovat tak, že sub si založí svůj účet, volitelně na něj přizve svou Paní a oba budou mít přístup ke stejným datům, jen každý z nich s jinými právy. Pokud sub svou Paní nebude mít, může všechny funkce webu využívat sám. Funkce webu chystám zatím tyto:

- kalendář uzamčení
- deník orgasmů
- jiné denní záznamy
- statistiky daného účtu a celkové

http://forum.cudnost.cz/obrazky/ukazka_m.png

Využití webu by nemuselo být jen pro nositele pásu cudnosti, ale pro ostatní D/s jedince a páry.

Pište mi vaše další náměty, ať už z pohledu sub nebo dom. Teď je na to ten správný čas.

Díky moc, admin

5

Super, kdy si můžeme založit účty? big_smile

6

Sám nevím, budu informovat průběžně zde.

7

Tak si tak říkám - lze v naší situaci mluvit o DENÍKU orgasmů? :-)

8

celkem dlouho je ticho po pěšině. kam jsme se posunuli?

9

Posunuju se teď bohužel po jiných projektech, ale už mám velkou část hotovou. Jestli chceš vidět, co mám zatím hotové, pošli mi na info@cudnost.cz svou IP adresu.

10

Napad: Slo by tam vytvorit rozlisovani mezi orgasmem, milkingem a poluci?

11

(Eventualne pomoci nejakych priznaku to udelat upresnitelne, neco jako v prvnim radu vyron semene, v druhem radu upresnitelne podle typu orgasmus, poluce, milking; ve tretim dalsi upresneni: ruined orgasmus, orgasmus bez sundani CB etc.)

12

Stejně tak: První řád zamčení, druhý zamčení sám sebou, zamčení madam osobně, zamčení madam na dálku, třetí řád: se stanoveným datem, bez data...etc.

13

latex.cuckold napsal:

Stejně tak: První řád zamčení, druhý zamčení sám sebou, zamčení madam osobně, zamčení madam na dálku, třetí řád: se stanoveným datem, bez data...etc.

Ty řády teda nevím jak tam dát, ale řekl bych, že všechny tyhle možnosti v tom deníku půjde nějak evidovat. Ale ještě prosím o strpení, dělám na jiných projektech a k deníku se dostanu asi tak koncem září.

Kdo byste chtěl už teď do nedokončeného, ale funkčního deníku přístup, pošlete mi mailem nebo soukromou zprávou vaši IP adresu. Povolím vám přístup a pošlu vám odkaz. IP adresu zjistíte třeba tady: whatsmyip.org.

Podmínkou je, že mi pak během pár dní pošlete vaši kritiku a náměty, co a jak vylepšit :-)

14

Netrpelive cekame. Nicmene z domu pak poslu IP domaciho PC.

15

Myslíte si, že by pro nás mohla být nějak užitečná aplikace do mobilu? A pokud ano, tak co by měla dělat?

16

Zatím si nedokážu představit jak by mohla být do mobilu užitečná.

17

Bude moct do toho deníku zasahovat i moje klíčnice? Jako ted hrajem hru na důvěru a to je že mi vždy ráno napíše zda se mohu uspokojit či nee, hra na důvěru se hraje vždy bez pásu, tak že by sem tam klíčnice přihlásila a naplánovala mi to třeba na měsíc dopředu...

18

miláček: Ano, tohle půjde v otrockém deníku zadávat úplně krásně.

19

Zdravim, narazil jsem zde na toto tema. Jelikoz uz je to nejaky rok. Chtel jsem se zeptat zda zminovany web jiz funguje ci ne?

20

Zmiňovaný web jsem odložil k ledu na tak dlouho, jako asi nic jiného. Mezitím vznikly další projekty jako třeba VPOUTECH.CZ, HUMBLER.CZ a ještě další, průběžně jsem se dost věnoval i rozvíjení Cudnosti, tak jsem na deník neměl čas.

Ale věřte nebo ne, právě teď na něj čas mám. Už dokončuju posledních pár maličkostí a brzy vám ho představím. Bude to web, jaký na celém světě ještě není, ušitý na míru všem zamykačům a jejich klíčnicím.

EDIT: Deník už je na světě:
http://forum.cudnost.cz/topic/750/novy- … eny-denik/