1

Téma: Trvalé uzamčení

Má zkušenost se zamčením začala relativně nedávno. Po té co jsme se s manželkou dali do hromady (přišla mi na bokovky) tak jsme znovu k sobě hledali cestu. Je také „ujetá“ na různé experimenty a ví, že se mnou může dělat vlastně všechno. Lákalo mě vyzkoušet PC a to z několika důvodu (částečně jsem chtěl odčinit a sebe potrestat za to co jsem dělal, částečně jak to vydržím bez ničeho – přeci jen jsem trávil před pornem hodně času a uklidnit manželku a dát jí důkaz že mi už stačí jen ona). Po návrhu, se rozčílila, že s ní nechci spát a že mě nepřitahuje (zhubla, začala cvičit a teď jí to sluší jako nikdy předtím. Opravdu krásná ženská!), pak se jí to ale rozleželo a chtěla mi vybrat PC - vybrala růžový plast CB6000s. Objednal se a byli jsme oba zvědaví. Denně se ptala, kdy dojde a pak mi jej okamžitě nasadila. Nejdříve jsem jej měl týden, pak chvíli přestávka a zas nasazení (první týdny byly nezapomutelné). Chvíli jsem zápolil s kroužky, ale nakonec kombinace kovový kroužek + plastové tělo CB6000s mi sedělo naprosto dokonale (běžně s ním sportuji).

Nechtěla se však vzdát penetračního sexu, tak si vybrala krásný modrý dildo a postroj. Když přišlo dildo, lekla se přeci jen velikosti, ale touha vyzkoušet jej byla veliká. Připila mi jej, namazala a pomalu se začala nabodávat - přeci jen rozměr je jiný než mám já. Luplo a zajel do ní celý. Měla vyvalené oči, dýchala a během chvíle se udělala a to jsem se téměř nehýbal. Strašně se jí to líbilo a ze začátku jej zkoušela denně a měla mnoho orgasmů za sebou. Dokonce prohlásila, že už se jej nevzdá a že to bere jako moje vylepšení a tenhle sex je jako když mám kondom. Taky to není úplně naostro, takže změna žádná, ale výdrž a naplnění její štěrbinky úplně jiné. A když mě má zamčeného, tak mě nepustí - přeci jen není až tolik důvodů (jednou za čas chce taky sex „na živo“).

Tím začalo moje asi trvalé uzamčení. Já jsem se staral denně o ní (dildem – prý je to její ideální velikost, prsty, vibrátorem) a byla víc a víc spokojená. A já si to užíval moc a moc! Jsem masochista a switch – takový vztah co je naprosto dokonalý a popravdě náš sexuální život se zmnohonásobil.

Téměř denně mě škádlila, kouřila přes klec, jazýček do klece, zadečku, ojížděla mě připínákem (má tři: malý, střední a veliké dildo – to s průměrem skoro 7 cm) – někdy se u toho sama udělala. Občas při dráždění různýma dildama nebo fistingu jsem ukápl a to se strašně líbilo. Někdy jsem na dlažbě na čtyřech musel držet a roztahovala a protahovala mě i dost bolestivě, jindy mě něžně milovala v misionáři. Někdy hrubá, tvrdá, jindy něžná a milující jindy kombinace. Zřídka jsem se mohl vyhonit na kozičky a pak to po sobě slízat a vrátit v polibku. Dokonce jsem se jednou udělal, když jsem měl nasazený připínák a společně s Paní jsem při jejím orgasmu vytekl – to bylo po dlouhém půstu. Stříkal jsem během třech měsíců jen několikrát. Pak jsem musel odjet a manželka mě pustila a dovolila mi být pár týdnu na volno.
Nebudu psát, co bylo v průběhu, protože to nebylo až tak zajímavé. Zvrat přišel, když jsem se jednou nemohl udělat (popili jsme a neslo mi to). Poslala mě zamknout s tím, že si uděláme za pár týdnu pěkný víkend a pustí mě. Když jsme odjeli na víkend (před tím jsem si dělal srandu, že raději vezmu dildo sebou, že nevěřím, že mě pustí). Večer řekla, jestli mám to dildo – zarazil jsem se. Vypadlo z ní, že když před několika dny lezla ze sprchy (klíček nosí na řetízku na kotníku) jej někam založila, nemůže jej nalézt a druhý klíč má v práci a taky přesně neví kde. Postaral jsem se o ní prsty jak to má ráda (říká, že jsem v tom téměř dokonalý). Po návratu ani klíček nehledala. Já jsem objednal jako dárek pěknou klec z Číny, která se jí líbila (takový drak a jsou tak ostny – ze začátku se jí ostny moc nezdály, ale teď je to jiná). Klíč nakonec našla v práci, přinesla a došlo k výměně. Netušil jsem, jak předchozí klec je pohodlná. Nová klec je menší, má menší kroužek, a jakmile se vzruším tak se trny začnou zabodávat a působí obrovskou bolest. Teď ji mám na sobě dlouho bez sundání .. hygiena se dá dělat dobře přes ni a opravdu to nevypadá na sundání (měl jsem slíbeno, že na Nový rok si dáme normální sex, ale pak jsem něco provedl, co se jí nelíbilo, tak mě po 3 týdnech jen vysála přes klec). Navíc mě pravidelně dráždí – má ráda, že mě vzrušuje a chce mi stát a teď jí bere ještě víc, že mi to působí strašnou bolest (u toho mě zároveň láskyplně hladí po tváři a líbá – je to strašně rozporuplný - bolest a něha). Trochu má strach, že ztratím díky trnům erekci, protože se jí to líbí, ale myslím, že to nehrozí. Pravda už se občas snažím uvolnit, aby mi nestál, ale moc to nepomáhá. Tak uvidíme, jak to bude dál :-).

Před časem měla poznámku že by mi slušeli punčochy. Dnes je mám a kalhotky nebo slipy s prostřihem na zadečku (nosím to denně pod normálním oblečením). Prý mi to strašně sluší a Paní strašně baví mě ladit podle sebe (včetně bot – ale to je na doma o víkendu) - vše dohromady se svým, dnes už můžu říct, stylem dominy. Já můžu říct, že si to užívám a hodně a zvykám si víc a víc. Pro mě to už není jako ponížení (jen občas, ale sama mě chce opravdu ponižovat jen občas), ale jako součástí toho, že nyní patřím bez výhrad jí a nic víc.

2

Re: Trvalé uzamčení

Moc hezký čtení☺

3

Re: Trvalé uzamčení

Díky, ale pro mě to není jen fantasie.. je to fakt jak to teď mám.... tyto stránky pročítám delší dobu, ale zas tak rád nepíšu :-)

4

Re: Trvalé uzamčení

hele muzu te poprosit o link kde jse ten pripínak sehnali? Dík

5

Re: Trvalé uzamčení

jedna se produkty "real rapture" - jsou gelové a pravdu dokonalý :-)

link na výrobce:
http://www.toyz4lovers.com/real-rapture

6

Re: Trvalé uzamčení

modrý 7,5 pro manželku jsme kupovali na aukru, ale posílam heureku:
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=real+rapture+7%2C5

7

Re: Trvalé uzamčení

fialový 8 (v CR jsme jej nesehnali, přes google jsem našel ve Švédsku):
http://www.lustshopen.se/search?query=real+rapture
cena sice trochu vetsi, ale vysel kolem 800 i s dopravou.

8

Re: Trvalé uzamčení

růžový 10 (v ČR ne, přes google objednával jsem ze UK, ale uz ruzovy nemaji):
heureka:
http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=real+rapture+10

9

Re: Trvalé uzamčení

a samozrejme postroj, ale ten se da sehnat vsude:
https://www.srovnanicen.cz/q/Strap%20-%20on%20postroj/

10

Re: Trvalé uzamčení

Tak tohle je přesně můj sen... Jen bych nemusel to dámské prádlo a uvítal bych ještě delší dobu zamykání. A přidal bych kamarádky, které by věděly o měm zamčení... Ale jinak - můj sen!

11

Re: Trvalé uzamčení

Jsem zamčený od prosince a byl jsem jen párkrát puštěný na hygienu nebo když se zkoušel jiný typ klece a to je vše ....

Manželce se líbí představa, že budu zamčený dokud nezapomenu jaký je pocit normální sex nebo kouření ... mě to samotnýho taky strašně bere ....

12

Re: Trvalé uzamčení

Super, moje krevní skupina...!

13

Re: Trvalé uzamčení

Nejlepší postroj pro zamcene subiky se prodává zde na cudnost.cz

14

Re: Trvalé uzamčení

Nejlepší postroj. http://www.cudnost.cz/speciality/kozeny … -s-dildem/

15

Re: Trvalé uzamčení

Jo, tenhle postroj používáme.

16

Re: Trvalé uzamčení

Tak už jsem zamčeny 65 den

17

Re: Trvalé uzamčení

ja byl od prosince do pulky dubna ... ted máme pauzu... ale ale i ta se mi asi krátí :-)

18

Re: Trvalé uzamčení

Já jsem pod zámkem už 127 den. Poslední milking jsem měl před 20 dny. Zatím jsem prý na hodně dlouho bez orgasmu.

19

Re: Trvalé uzamčení

To georges73,
máš hodně přísnou Paní, tak to má být. U nás je to podobné, rovněž jsem uzamčen na hoodně dlouho, jen nám to nyní kazí nespolehlivý zámek, ale jinak mi dopřává pravidelný milking připínákem, nebo Anerosem

20

Re: Trvalé uzamčení

Má Paní mi včera vyměnila u klícky spiderwire 5cm kroužek za 4,5 cm. Varlata jsem nemohl protáhnout,paní si však poradila a hned uzamkla a pochválila že je pěkné těsný a sluší mi. Tyto hrátky ji navnadily,poručila mi donést jejího vybračního 22cm miláčka.Klekne si na mne a před obličejem si s miláčkem protahuje lasturku. Vytékající štávičku ji slízávám.Má bouřlivé a mokré orgasmy a ty jsou pro mne. Byla s lízem spokojená,mohl jsem ma všechny čtyři a vystrčit prdel a ona mi prstíkem v rukavici  milking. Hlasitě se smála,že jsem nadržená děvka  když jsem přirážel proti jejímu prstíku v análu až jsem začal kapat. Mám pod klecí černý talíře,vidíme co vykape a paní vyžaduje pečlivě vyčistit jazykem. Poté Paní usnula a já do svého pokoje také uspokojen. Ráno Paní zavolala. To je však jiné vyprávění.

21

Re: Trvalé uzamčení

Měli jsme pauzu a popravdě jsem se moc nečinil v posteli. Chtěl jsem to napravit a protože stejně jsem nebyl k ničemu, objednal jsem si novou klec. Včera přišla a ja se zamkl a předal klíčky. Paní to vyloženě udělalo radost. Tak to jsme rád a těším se až zas ji budu moci dopřát pořádné orgasmy a nebudu unavený tím že už jsem byl ;-) Popravdě mi to chybělo byt zamčený. Taky se těším až mě zas bude mučit - strašně se na to těším. A taky že mě protáhne zadeček .... blíží se dovolená, tak uvidíme :-)

22

Re: Trvalé uzamčení

Tak už jsem zase zamceny.

23

Re: Trvalé uzamčení

Mám klec od začátku roku a nyni 4 měsíce bez sundání. Mytí jsem se naučil i s klíckou. Paní uvažuje o doplnění o trvalou anální kuličku. Každý večer si provádím klistýr abych byl připraven pro svou Paní. Když se ona potřebuje udělat,jen naznačí prstem a já jsem ihned na čtyřech s vystrčeným zadkem. Cítím její prst s gelem a pak proniká do análu její oboustranný umělák.a když masíruje prostatu kňučím a kapu. Moje Paní mne chytí pevně za boky,ona v klidu a mnr přiráží na svůj penis až se také udělá. Odepne strapon ale já si ho v análu musím stála držet. Sedne si vagínou na moje ůsta a štávy z orgasmu jsou pro mne. Má je božsky lahodné. Je to bohyně.

24

Re: Trvalé uzamčení

Nádherné čtení. Tohle je moje krevní skupina.