1

Téma: Nový rok - nová změna

Zdravím vás všechny. Díky mé ženě jsem se dostal sem na stránky. Už to tu sledují delší dobu a byl jsem přemluvený k tomu, abych si pořídil PC. Ptáte se proč? Je to jednoduché..... žena byla poslední dobou nespokojená, protože jsem si ji nevšímal. Většinou jsem si užíval sám a ona nic. Tolerovala to hodně dlouho do doby, než jsem ji jednou blbou větou naštval - řekl jsem ji, že chlapy mají jiné potřeby než ženy. Ženy toho tolik moc nepotřebují. Naštvala se a moc se mnou teď nekomunikuje. Snažil jsem se s ní usmířit, ale ona prostě řekla, že to tak jednoduché nebude a že si přeje, abych si to sám vyzkoušel. Ptal jsem se ji, jak to myslí a ona, že si zkusím být ženou. Já na ní nechápavě koukal. Ukázala mě tyto stránky a PC. Řekla, že si mám jeden vybrat a že ho prostě budu nosit, abych věděl, jaké to je, když ho nemám a nemohu si užívat. Nelíbilo se mě to, ale po 14 dnech tiché domácnosti jsem souhlasil. Řekla mě, že si mám vybrat a že ho objednáme.
Tak jsem tu a vybírám, který by se dal nosit. Ano souhlasím, možná jsem to s tím samouspokojováním přeháněl a je potřeba s tím něco dělat, ale nenapadlo mě, že to myslí zcela vážně. Když si tady koukám na PC, tak přišla s dalším nápadem - chce mě udělat depilaci celého penisu, ale k tomu i nohy. Donesla mě ukázat i nějaké nové oblečení - co je horší tak je to dívčí! Punčocháče, podprsenku a nějaké šaty. Já jsem se ji zeptal, zda si koupila nové oblečení a ona prý ne. Že to je moje a že to prostě budu doma nosit hned od té doby, co mě dojde PC. Mám si zvykat i na ženské oslovování a že tak prostě budu mluvit.

Když na to koukám,tak nevím, zda mám na to přistoupit. Na PC ano, ale ten zbytek? Co mám dělat?

díky za info.


  Jen mám strach, abych to zvládl.

2

Re: Nový rok - nová změna

Zní to jako fantazírovaní…

3

Re: Nový rok - nová změna

Pro mnohé zde je to sen, který by rádi zažili. Zkus to a uvidíš. Třeba se najdete, třeba vás (oba) to posune úplně jinam, než čekáte.

4

Re: Nový rok - nová změna

Mno, ja zatim pockam, jestli ta pohadka bude vubec pokracovat..

5

Re: Nový rok - nová změna

Tak dneska jsem zažil první změnu. Žena mě donutila k depilaci. Bylo to šílené. Udělala mě depilaci celého těla. Mám si na to zvykat, protože to budu mívat pravidelně. I můj penis oholila úplně do hladka. Je to celé takové podivné. Dneska objednáváme nakonec Holytrainer. Přemýšlela, který mě pořídí. Původně se ji líbila růžová barva, ale nakonec se rohodla pro průhledný, abych si na něj mohl vidět, ale měl jsem smůlu. Máte s ním někdo zkušenosti?

6

Re: Nový rok - nová změna

No mě má Paní jednou za dva dny bvyholuje už několik let. Od záři jsem trvale uzamčen v HT a je to zatím ta nejlepší klícka, co jsem měl. Mohu vřele doporučit.

7

Re: Nový rok - nová změna

Pravidelně vyholuje? Jak sis na to zvykl? Mě to přišlo příšerné. Představa, že mě za pár dní dojde HT a bude mě nasazený mě děsí. Dá se to? Co nasazování? Nedokáží si to představit. Co mě štve je, že si nebudu moct vůbec užívat, tak jak jsem vždy chtěl. K tomu to oblečení. Nechápu co ji to napadlo. Prý si na to zvyknu a že ještě má pro mě nějaké překvapení. Nevím co si mám pod tím představit.

8

Re: Nový rok - nová změna

Vyholování je v pohodě. Dnes už si ani nedovedu představit, že bych byl zase zarostlej. Nasazovaní chce trochu cvik
, ale po pár nasazení to zvládnete. Já ještè před nasazením mažu dětský olejíčkem. Po týdnu ani nepoznáš, že ho máš. No a na oblečení si taky zvykneš. Nakonec zjistíš, že dámské kalhotky jsou daleko lepší než pánské prádlo. Já už nosím kalhotky trvale cca 5 let. Navíc do práce pod oblečení punčochy, podprsenku s vycpávkama a dámské boty na středním podpatku. Bez toho už nesmím na ulici. Taky mám trvale nalakované nehty.

9

Re: Nový rok - nová změna

Nepoznám? No to si nemyslím. No já doufám, že to s tím oblečením nebude tak vážné a že to bude jen doma. Opravdu netuším co zamýšlí Co na to říká okolí, že máš nalakované nehty??

10

Re: Nový rok - nová změna

Okolí už to ani nevnímá.

11

Re: Nový rok - nová změna

Tak u mě by to určitě vnímali. No snad bude normální a nebude mít takové nápady. Dnešní vyholování mě stačilo. HT mám nakonec objednaný průhledný - prý, abych se na něj mohl aspoň dívat.

12

Re: Nový rok - nová změna

Ten mám taky. Možná je horší, že ho vidíš, ale nic víc.

13

Re: Nový rok - nová změna

Kdy tak začínáš poznávat změnu v chování? Jsi ochotný dělat pro svoji ženu potom cokoliv?

14

Re: Nový rok - nová změna

To se nedá přesně určit kdy. U každého je to jinak.

15

Re: Nový rok - nová změna

Tak stále jsem doufal, že to žena myslí jen ze srandy. Sice to objednala, ale neplatila. Těsně před spaním za mnou přišla a ukázala mě příkaz k platbě a zeptala se mě, jak se na to těším? Že udělá vše proto, abych můj nový dárek dostal co nejdříve a aby moje "změna" mohla nastat co nejdřív. Snažil jsem se to s ní rozebrat a ona mě řekla, že se tam moc bát nemusím, že Jana budu hlavně jen doma a že do práce musím chodit jako spořádaný muž. Samozřejmě ale zamčený, abych si to náhodou neudělal v práci - to by přece nešlo. Nakonec mi popřála dobrou noc a že si to mám ještě poslední dny užít. Pravděpodobně je to prý poslední den bez PC, protože PPL jezdí celkem spolehlivě. V noci jsem měl šílené sny a pořád jsem se probouzel. O erekci ani nechci mluvit. Musel jsem se nakonec udělat, abych se uklidnil. Co ale bude další dny netuším, zvlášť, až mi ho moje polovička nasadí.

16

Re: Nový rok - nová změna

Přeji mnoho krásných zážitků.

17

Re: Nový rok - nová změna

No jestli budou krásné nemohu zatím soudit. Vcerejsi depilace byla pro me dost...nevím jak to popsat. Divná. Jsem holy jako kůře. Všechno me ted dost skrabe. Co bude horší, ze se nebudu moct pak udělat. Jsem na to zvyknuty celkem často. To prostě nedam. Vědět, ze budu mít prostě utrum. To je prostě hrozny pocit. A to ještě netusim, co na me moje polovicka doma chysta.

18

Re: Nový rok - nová změna

Tvá paní je velmi chytrá žena, když si tě zamkla. Mělo by si z ní hodně žen vzít příklad.
A ty se neboj, bude se ti to také líbit a čím déle budeš zamčený, tím víc budeš šťastný.

Vítej tu mezi námi a doufám, že nám budeš popisovat své pocity.

19

Re: Nový rok - nová změna

Tak jsem přišel domu a už se dozvídám, ze můj PC je na cestě ke me. Tak ja kvto vypadá, tak zítra budu asi fakt už zamčený. Největší radost z toho ma moje žena. Snad mate pravdu a já si na to pak zvyknu.

20

Re: Nový rok - nová změna

Tak žena už spí. Tady jsem prošel celkem dost témat. Mám pocit, že moje žena tu už někdy byla a že tohle dlouho plánovala.  Dneska nám došel email, že balíček bude zítra doručený, takže je mě jasný, že od zítřka jsem už zamčený. Když jsem přišel domu, tak jsem si všiml, že polovina skříně je vyklizena a že plno starého oblečení je pryč. Když jsem se ptal ženy, kde mám svoje trička, tak mě řekla, že už plno z nich nebylo v pořádku a že je načase udělat i nový nákup oblečení. Bát se prý nemusím - že do práce budu chodit stále jako muž, jen s tím rozdílem, že s tričky je konec a že prostě začnu nosit košile. Pokuď se mi to ale nelibí, tak klidně mohu chodit do práce jako žena. Tak jsem řekl, že jako žena do práce rozhodně chodit nebudu. Žena se usmála a řekla, že tím pádem jsme domluveni.  No popravdě fakt nevím, co mám všechno od toho očekávat. Když jsem četl, že to člověka dost potom mění v chování, tak se obavám, co si pak vymyslí, až mě bude mít skutečně pod zámkem. A to nechci ani pomyslet na to, že mě bude dělávat pravidelnou depilaci celého těla. Těsně před spaním, se mě ptala, jak se na to těším? Ještě mě doporučila, že si mám jít udělat co potřebuji, že pak už to prostě bude jiné a že věří, že celá změna pro mě bude jen to dobré a že má pro mě nachystané plno překvapení, že se mě to určitě bude potom líbit.   No nikdy jsem netušil, že mám tak náruživou ženu. No nechme se překvapit. Tak já se loučím a jdu spát. Dnešního dne se fakt nemohu dočkat.

21

Re: Nový rok - nová změna

Tak jsem došel domu a můj nový dárek už je doma. Žena mě ho chtěla nasadit, ale přišla hned erekce. Evidentně se mu nechce být zamčený. Každopádně to nebude dlouho trvat a budu také uzamčený. Můžu se zeptat, jak bojujete proti erekci? Přemýšlím, co budu dělat, až ho budu mít nasazený. Nějaké rady od zkušených?

22

Re: Nový rok - nová změna

Pro začátek postačí, když tě Paní párkrát pořádně přetáhne po zadku bičem a věř tomu, že erekce na čas poleví smile

23

Re: Nový rok - nová změna

To jako fakt funguje? No už mám nasazený kroužek, teď budeme nasazovat klícku. Moje žena chce, abych si ji nasadil sám - je to přece můj PC, tak co ona by se o to starala? Jen mě pak zkontroluje. Chce, abych ji pak dal hned klíče. Jinak mé první pocity - z kroužku je to divné - nikdy jsem takto neměl nic na penisu. Prostrčit kroužek dalo dost zabrat. Původně jsem si myslel, že se to dá případně dobře ošidit, ale když vidím, jak je festovní a jaký byl problém ho nasadit, tak bude problém ho asi sundat. Brzo budu natom jako vy...
Ještě dotaz.....na PC jsem našel, že žena zkoumala jak udělat člověku klistýr. Co si mám pod tím představit? Proč chce dělat klistýr?

24

Re: Nový rok - nová změna

Tak od teď jsem už zamčený. Je to šíleně divný pocit. Klíče jsem odevzdal mojí paní. Co asi bude problém, že že si nebudu moct od teď honit. To nezvládnu. Ten pocit. Na co se mám pak připravit? Dámské oblečení prý ještě počká, teď si prej musím zvyknout na to, že ho prostě nemám a nebudu ho mívat dlouho.

25

Re: Nový rok - nová změna

S tím klystýrem mě napadá ta myšlenka, že chce z Tvého sex. života vyloučit Tvůj ohon. Pokud ji bude vyhovovat, pořídí si třeba oboustranný strapon, kdy si jedna stranu zasune do své vaginy a druhou stranou si Tě bude hezky ojíždět. Tenhle strapon má tu výhodu, že se i ona může udělat už jen ojížděním Tvého análu. Bylo by to super, zrušila by Tvůj ohon a Tvůj ánus by povýšila na jediný zdroj Tvých případných orgasmů... Tvoji partnerku Ti závidím.