davidt: délka klícky je 5,5 cm. 8 centimetrů měří od kroužku. Je mě akorát HT původní mě bylo velké. Akorát nevím proč musím mít větší kroužek než u HT původní. Na spodní straně je prostor pro kůži a varlata. Klícka sedí víš než u HT původního. Velikostí odpovídá spíše CB 6000S
Co se týče konstrukce je to na poli plastu zase posun kupředu. Sice klícka není všude úplně stejnobarevná, ale je to jen nepatrný rozdíl. Kdo by to řešil.
Provedení je trochu více robusnější než originál a je nutné srazit hrany po vlysech na kroužku z obou stran. Zarážka proti sklouznutí v horní části už není tak ostrá jak u HT původní lze jí trochu srazit.
Když jsem tu klícku vzal pilníčkem mělo to ještě žádoucí efekt povrch se zdrsnil a kroužek po kůži neklouže.
Slabinou výrobku je nepřesné opracování spojení mezi kroužkem a klíckou v místě vestavěného zámku ( jen u některých, ne u všech ) je vůle do které se mě občas skřípne kůže.
Což se dá pohodlně vyřešit podložit páskou gumičkou.
Výsledek je ten, že je to první klícka , která mě sedí tak , že jí vnímám jen jako prsten na prstě. ( cítím jí ,ale nevadí mě) , tedy pokud je ten dole v klidu.
Také je fakt, že když se ze začátku jemná kůže odře a otlačí reaguje tím, že zesílí. Což už mám za sebou. Dne jsem v ní zamčen 13 den a absolutně bez potíží. Předtím 10 dní.
Pod oblečením není vidět. Pod plavkama trochu, ale za celý den si toho na pláži nikdo nevšiml. Vůbec to nemá tendenci sklouzávat dolů.
Noční erekce se dá většinou v pohodě zvládnout, jo boční otvory bych ucpal.
Poměr cena výkon je super.
Originál bude samozrejmě ještě uživatelsky přívětivější, ale cena je nesrovnatelná. Jo a mám ten růžový.