1

Téma: Existuje takový pár?

Co by mne zajímalo, jestli existuje pár, kde je ona hodně dominantní a on submisivní. On je stále zamknutý a skutečně zbavený nároků na jakékoliv vyvrcholení. Ona ho drží v neustále frustraci a nadrženosti třeba každodením drážděním a ojížděním análu. Před tím si ho ale oblékne do svěrací kazajky aby si skutečně nemohl ulevit... Jediné, co mu zůstane je poluce v noci, nebo při análním dráždění, jinak žádný, ani zničený orgasmus... Samozřejmě on ji uspokojuje podle jejich potřeb ústy, nebo připínákem... Zajímalo by mě vývoj takového vztahu i stav jeho varlat a vzrušivosti po skutečně dlouhodobém odpírání jakéhokoliv vyvrcholení. Ideální by tady byl Latowski, nebo Carrara, aby pro něho bylo jeho pohlaví tabu.

2

Re: Existuje takový pár?

Tedy dle mých preferencí naprosto ideální konstelace. Nepochybně takové páry existují, ale ne každý se s tím, byť anonymně, svěří. Ještě bych zdůraznil, že takový subík by měl být držen v naprosté disciplíně a poslušnosti a nároky na jeho oddanost a povinnosti by se neustále stupňovaly, až by se transformoval do tzv. intuitivního subíka, který zcela přesně ví, co od něj Paní zrovna očekává a s předstihem taková přání plní, přesto se vždy najde důvod k pravidelným a přísným fyzickým trestům, aby ve svém POSLÁNÍ nepolevil a dále se zdokonaloval. Zná někdo takový pár?

3

Re: Existuje takový pár?

Myšlenka je to hezká, ale asi málokterá žena by to chtěla až takto striktně. Naprosté většině vyhovuje spíš uzamčení a to, že partner uspokojuje ji. Že by mu denně chtěla ojíždět anál a buhvíjak ho dráždit to pochybuju. Kupříkladu přítelkyni to celkem baví, ale rozhodně nemá chuť denně. Ani s tím zamčením není tak přísná, jen nechce abych moc masturboval, když není u mne.