Já jsem pásům cudnosti přišel na chuť teprve asi před rokem, třebaže jsem CB 6000 vlastnil již další 4 roky dříve. Tehdy, když mi zásilka došla, jsem byl nadšený a honem do něj...;-) K rychlému vystřízlivení došlo ihned poté, když jsem se po několika pokusech prostě nevešel... Když ke stejnému výsledku došlo i v další dny, tak jsem zanevřel a se spíláním, že mi asi poslali dětskou velikost, jsem ji uložil do skříně. Musím podotknout, že mé vzrušení bylo rychlejší, než mé ruce a klidu se mi stejně úplně dosáhnout nepodařilo. Až teprve fotky zamknutých ptáků a poznání, že stejný pás vlastně vlastním, mi vrátilo chuť znovu začít experimentovat. Do pásu se mi po pár pokusech nakonec podařilo dostat a náležitě jsem si toho užíval.:-) Také jsem provokoval přítele, ať mu v tomto obalu dá pusu a zkouší kouřit.;-) Ze začátku se na to díval velice nedůvěřivě, snad se i bál, aby nedopadl podobně. Také se k hrátkám odhodlával s vysvětlením, že až si sundám "tu věc". Postoj k pásům v podstatě nezměnil, třebaže se mi před pěti dny podařil husarský kousek, kdy jsem hupsl do pásu a bez jakékoliv kontroly zacvakl a rozšteloval zámek s číselným kódem, jehož kód tam byl už "leta" nastavený. Když jsem byl druhý den brzy ráno probuzen bolestivou erekcí, tak jsem nakonec vstal a nastavil známý kód a ono NIC! Řekl jsem si, že na to po ránu špatně vidím, genitálie jsem zchladil a po vyčůrání bolest opadla a já mohl dospát. V práci jsem si se zámkem chvíli hrál a i když jsem "svá" tři čísla různě překombinovával, k otevření zámku prostě nedošlo. Přemýšlel jsem o "náhradním" kódu, ba dokonce podezíral přítele, že to způsobil on, ale zatím po odemčení, když to takhle osud nastražil, netoužím. Když jsem to volal příteli, že jsem stále v pásu a tedy budu dnes hodný (bez milenců;-):-P), tak se tomu spiklenecky smál a dokonce i provokoval. Prostě se mu najednou líbilo, že za současné situace jsem opravdu zamčený a cesta k vysvobození je opravdu v projití tisíc možných variant, což nakonec stejně absolvuji až to bude neúnosné... Zatím mne to baví a správná kombinace nezajímá.
A k tomu, kdo to o mne ví? Tak přítel, brácha a kolegyně v práci. Jinak nemám důvod se někomu svěřovat.