226

Re: pleny

pbtrix: Prima, budeme se těšit :-) Máte to totiž krásně pestrý!

227

Re: pleny

Po návratu z hor jsem mu nabídla měsíční kurz poslušnosti. Podmínky jsou jednoduché, já ho naučím za měsíc naprosté poslušnosti, on jen odsouhlasí, že můžu použít jakékoli prostředky. Jediné tabu jsou ostatní lidé, před nimi se chováme "jakoby nic", i když třeba bude probíhat nějaký trest. Začneme v březnu. Cokoli řeknu, bude muset bez odmlouvání okamžitě udělat. Bude dostávat úkoly, které bude plnit, a on si musí hlídat, aby všechno bylo včas hotové k mé spokojenosti. Celý měsíc také budu mít od něj permanentní wellness servis. A protože chci, aby byl svalnatější, přidám mu k tomu ještě posilování. Ještě musím vymyslet tresty. Zatím mám vymyšlené, že může dostat 1 trestný bod denně, takže 7 za týden, ale za každých 5 trestných bodů asi dostane večer klystýr a na noc bude zamčený v plenách (už je teď nosí prakticky pořád). Ještě chci přidat nějaké svazování na noc a odebrání některých práv dospělých.

228

Re: pleny

Ahoj Pbtrix,
jak to s váma vypadá? Jak tady čtu, v únoru jseš plánovala docela drsnou diktaturu, totalitní režim zvaný FemDomkracie (: Nevznikla vzpoura? A je ještě pořád ženská moc u moci?

229

Re: pleny

Marquis deViante: výcvik skončil dnes, nevhodným chováním si vysloužil skoro měsíc navíc. Myslím, že výchova byla úspěšná, poslouchá na slovo a pokračujeme dál, i když má po výcviku. Má naučené, co kdy smí dělat a říkat, kam se smí a nesmí dívat, odnaučil se odmlouvat a pečuje o mě jako nikdy předtím. Má na doma speciální oblečení, které musí nosit od příchodu domů až než jde spát, a které mi umožňuje různě ho omezovat v pohybu, jako třeba připnout ruce k pasu nebo sepnout ruce a nohy tak, že může jen lézt po zemi. Do něj je zamčen. To oblečení si musel na začátku sám vyrobit, trvalo mu to skoro dva týdny. Sám ho i navrhoval. Uvolnil se také ve vztahu ke svému tělu, na povel se může různými způsoby dráždit podle mých pokynů. Naučil se spát v overalu z PVC v dětské postýlce, zvykl si na permanentní pleny a doma také na permanentní dudlík. Ten mu už ani nevypadává v noci, za to měl taky tresty.

230

Re: pleny

To pbtrix
Naprosto skvělé výsledky big_smile A jaký Ty z toho máš pocit, jsi spokojená? Bude ještě další progres směrem ke zvýšení submisivity partnera? Jasné je, že rezervy existují vždy wink

231

Re: pleny

Pbtrix, přiznám se, že realizace daleko předčila mé představy. Je to opravdu drsná femdomkracie. Obou Vás to baví a to je podstatné. Já jako velký milovník ženské moc a ponížení bych do toho asi šel. Píšeš, že si zvykl na permanentní pleny. Nosí je 24/7? Jak to má s defekací? Mění si pleny sám nebo mu je měníš Ty?
Rx, myslím, že už těch možností na zvýšení submisivity partnera moc není. Třeba ho na několik dní přikurtovat k posteli a dělat mu pravidelný piss a facesitting...

232

Re: pleny

Také myslím, že dál už jít nelze. Tohle už je takový extrém, že podle mne je to ve stádiu, kdy ten chlap už vzdal vlastní život, je mu všechno jedno, nechá si všechno líbit... A kde nic není, ani smrt, ani domina nebere.

233

Re: pleny

Rx: připadá mi, že teď jsme na hraně, kam až chceme hry s dominancí a submisivitou provozovat. Už si nedokážu představit moc způsobů, jak by to šlo udělat ještě drsnější, a přitom nepoškodit vztah. Přitom je to celé docela dost příjemné, trávíme spolu víc času než dřív, a z mého sobeckého pohledu to přináší taky tu dokonalou péči o tělo i o domácnost. Ještě jsem nenapsala jednu věc, která je celkem důležitá, totiž že všechny úkoly musí provádět elegantně, musí dbát na to, jak při tom vypadá. Tak je docela zábavné ho třeba pozorovat, když žehlí.

Marquis deViante: ty permanentní pleny nejsou až tolik permanentní, aspoň ne přes týden, když chodí do práce. To si bere jen tenkou navlékací místo spodního prádla, ale v práci chodí normálně na záchod. Na velkou se naučil chodit v práci, a přes víkend jsem hodně tolerantní. Pleny si mění sám, s výjimkou pleny na noc, na kterou máme takový rituál. Využití plen na maximum probíhá jen jako součást trestů, a po trestu má obvykle tak půl hodiny na vydechnutí a umytí, kdy je v koupelně sám. Většinou ho na mytí i odemknu.
Přikurtování k posteli na delší dobu není moc zajímavé, asi by i začal ztrácet svalovou hmotu a byl by problém s jídlem a pitím. Taky by to nebyla žádná zábava!

234

Re: pleny

Pbtrix, zajímal by mě ten rituál s plenami na noc. Třeba to obohatí a inspiruje páry, které experimentují s plenami...
Přikurtovat bych se nebál nechal třeba na víkend od pátku do neděle, nebo jenom na jeden den ze začátku. Pro Tebe, Pbtrix je nevýhoda, že Ty budeš tou aktivnější a práce doma bude na Tobě, ale to se dá nějak rozumně naplánovat dopředu. Pít i jíst mu můžeš dát přes kojeneckou láhev. A je celý v Tvé moci. Můžeš ho trápit - obšťastňovat jak jen chceš. Deprivační maska, vibrátor do rozkroku, svorky na bradavky, pissing, honění, milking... A on nemůže absolutně nic. Jenom dýchat i to mu na chvíli můžeš omezit. Není to krása mít moc a vládnout? (: Atrofie svalové hmoty bych se nebál pokud bude dobře živený. Pak v pondělí může před Tebou klikovat, samozřejmě nahý v pásu cudnosti. Ty mu můžeš dát nožky na záda ať se mu hezky cvičí a počítat opakováni a série (: Znám takové cvičení velice dobře a bylo vždy to supr motivace a zážitek.

235

Re: pleny

Marquis deViante: nevím, jestli rituál půjde popsat tak, aby z popisu bylo poznat, jak je silný, ale zkusím to.
Když jde večer z koupelny, kam ho pouštím nezamčeného, obleče si dupačky, nasadí si obojek, klekne si v ložnici k posteli, připne se na vodítko, které má u postele a spoutá si ruce za zády policejními pouty. Takhle tam na mě čeká. Obvykle ho nechám klečet tak deset minut až půl hodiny, pak mu sundám pouta a dupačky, lehne si na postel a já mu pomalu natírám celé tělo tělovým krémem tak, aby ho to vzrušovalo, a povídám mu přitom, že to má za to, jak byl přes den pěkně poslušný. Že by vlastně už mohl za odměnu spát ve stejné posteli jako já a další řeči. A on mi musí vyjmenovat všechny věci, za které si zaslouží nějaký trest. Pak poprosí o ten trest. Na trest si musí nasadit pás cudnosti, což pro něj v tuhle chvíli není moc jednoduché. Přitom ví, že za prodlení s nasazením se mu trest zhorší. Pak ho potrestám podle míry provinění, dostane plenu na noc, přes ní igelitové kalhotky nebo něco víc, a jde do dětské postýlky. Tam mu řeknu, že teď jsem ho musela potrestat, ale že doufám, že zítra už to bude lepší, dostane dudlík a jde spát.

236

Re: pleny

Pbtrix, opět můžu jenom skromně přiznat, že Tvá realizace silně předčila mé představy (:
Když ho pouštíš do koupelny nezamčeného - není to nebezpečné? Dohlížíš nad ním v koupelně? Protože já bych stříkal blahem už jenom při pomyšlení na to co mě pak bude čekat.

237

Re: pleny

pbtrix a co to když při posilování bude oblečen do http://www.mma-shop.cz/fitness/fitness- … -pvc2.html

238

Re: pleny

Tam by bodla kapuce...

239

Re: pleny

Marquis deViante: Netroufne si v koupelně dělat nic, za co bych ho mohla potrestat, protože to jednou zkusil a ví, jaký trest by ho čekal.
stribrik: Na tyhle oblečky jsem koukala, na fotce vypadají líp než doopravdy. Zamyslím se, jestli by neměl mít nějaký zajímavý outfit právě na cvičení, to zatím nemá.

240

Re: pleny

Je úplně v Tvé moci, Pbtrix.
Jenom ze zvědavosti: Jaký trest by ho pak čekal?

241

Re: pleny

Marquis deViante: tresty jsou různé. Jedno mají společné - jsou to opravdu tresty, mají ho odradit od chování, za které je trestán. Některé bolí, některé ne, ale všechny jsou pro něj především nepříjemné.

242

Re: pleny

Vracím se po čase k tématu. Posledních několik dní jsme se rozhodli chovat se 24/7 jako úplně normální lidi, abychom si vytvořili odstup od našich her, do kterých jsme už byli vlastně pořád ponoření. Hodně si teď povídáme o tom, jak jsme to prožívali a co se nám líbilo a nelíbilo. Plánujeme zhruba na měsíc úplně odstřihnout vše, co souvisí s dominancí a submisivitou, abychom vyzkoušeli, jaké to je bez něčeho, co nám poslední dobou hodně vyplňuje volný čas. Možná i na delší čas, uvidíme.

243

Re: pleny

Ahoj, krásný příběh, také bych si chtěl někdy vyzkoušet být miminkem, ale těžko se na to hledá žena, i třeba profesionálka. Ale k Tvému tématu, zkoušela jsi si ho někdy otupit- omámit, aby byl uplně bezmocný?

244

Re: pleny

kam.zub: Nezkoušela, připadá mi to nebezpečné (anestetika) nebo to má nepříjemné následky (alkohol). Ty s tím máš nějaké zkušenosti?

245

Re: pleny

Ano, jen na sobě.

246

Re: pleny

kam.zub: To je zajímavé. Mohl bys prosím popsat, co jsi zkoušel, z jakých variant jsi to vybíral, jaké to mělo účinky a jak příp. zamezit nežádoucím efektům?

247

Re: pleny

Máš SZ.

248

Re: pleny

Ahoj Pbtrix,
život je změna (: Jak to s váma teď vypadá?

249

Re: pleny

Marquis deViante: ahoj, teď se nepouštíme do ničeho většího, mám něco vymyšleno na dovolenou, pokud to bude zajímavé, napíšu o tom sem.

Jak jsem psala dřív, udělali jsme docela velký krok stranou od všech D/s her, to bylo moc zajímavé, hlavně jak to prostoupí veškerou komunikaci ve vztahu. Jsem ráda, že umíme žít i bez D/s, a asi by nám nesedělo být úplně pořád ponoření do téhle dynamiky. Chvílemi už to trochu připomínalo závislost a neschopnost komunikovat jinak. Na druhou stranu, poznali jsme se i v situacích dost "nestandardních", to oba vnímáme jako obrovský přínos. A i když budu znít asi pateticky, musím to sem napsat: pro nás je naprostým základem všeho vzájemná úcta a důvěra. Bez nich by to nešlo.

250

Re: pleny

Chápu. Změna byla nevyhnutná. Znamená to tedy, že přítel je teď trvale odemčený a bez dozoru?
Nestýská se vám trochu po situacích dost ''nestandardních''?