Téma: Nudapláž
Chodit s pásem na nudapláži?
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Nudapláž
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Chodit s pásem na nudapláži?
To by mě skutečně hodně vzrušovalo a lákalo... Ideálně ale s partnerkou.
Tohle už se tu jednou probíralo. Shodli jsme se na tom, že nemá cenu exhibovat a obtěžovat okolí.
Jak kdo se shodl :-)
H.
A já bych šel, ale ne sám. ;-)
Za nás s Tlapíkem také rozhodně ne, je to pouze náš svět a nevím, proč tím obtěžovat okolí a nebo děti? To už vůbec ne.
Není nudapláž jako nudapláž, takže ano i ne. Rozhodně vždy s partnerkou. Děti, aspoň podle mojí maličkosti, na nudapláž spíš nepatří.
Z jiného úhlu pohledu to nemusí být nutně obtěžování okolí, ale třeba užitečná osvěta tomuto hezkému stylu života. Samozřejmě, závisí na okolnostech, povaze lidí a tak.
Kdysi v chorvatsku jsem navstivil tzv swingrs nuda plaz kde rozhodne deti nebyli vlez od 18+ a deli se tam jine silenosti dokonce i jednu nebo dve klicky jsem tam videl... cili na takou plaz klidne ano ale na normalni nuda plaze kde ma pristup siroka verejnost asi ne.
Tak je jasné, že na tzv. swingrs nuda pláži rozhodně děti nebudou, takže tam bych také klidně šla s manželem i s pásem, takže jsme se shodli, že na veřejnou nuda pláž bez pásu. Děti jsem na nuda pláži viděla mockrát, takže právě proto bych tam pás nebrala, ale souhlasím s tím, že v tomhle ohledu hodně záleží na povaze člověka.
My nedumáme a chodíme :-) Ne že by to bylo cíleně, ale když je zamčeno, tak se jde s klíckou a když navolno, tak se kvůli tomu nenasazuje.
I když teda sme vostudy a za celou loňskou sezonu sme nebyli ani jednou, pas-nepas :-(
H.
Já jsem s pásem na nudě ještě nikdy nebyl, tudíž jsem pro, ale stejně jako msteel, chce to s někým nebo v partě. Určitě také na nudě, kde bychom neblaze nenarušovali výchovu dětí...
Mám to těžší už tím, že partner na nudu nechce ani bez pásu... :-/
Nosím PC od nového roku. Je úžasný.Včera jsme se s mojí Paní opalovali nazí a moje kovová klícka zářila na dálku.Nevím jestli by na nudu nechtěla z jiného materiálu aby nebyla tak nápadná.
A vadilo to něčemu? Myslím tím tu "zářivost"...
Myslím to tak,že bych přitahoval pozornost. Nevím jestli bych to ustál.Zatím jsem v klícce jen před mou Paní.Oba jsme vyznavači nudismu a nechtěl bych o to přijít. Paní však o sundání nechce vůbec slyšet a když jsem ji požádal potřetí,rozlobila se a o 14 dní mi prodloužila pravidelné odemčení.Poradí někdo?
Moje paní o nudapláži mluví špásuje se mnou ,já to ale nedám. Ta swingers nuda pláž existuje??? Kde je to zvrhlé místo?
Pro oldsub: když ležíš, tak bych řekl, že je to skoro jedno. I kdyby si někdo všimnul, tak prostě kolem tbe projde a nic neřeší. Pokud by ti vadilo i to, že ručník přes CB to řeší.
Pokud chceš v CB i chodit ke stánku pro pivo, tak jsi natolik rozhodnutý exhibovat, že ti nějaká zářivost nemůže vadit.
Moje paní vyžaduje neustálou péči,mazání,čištění deky,občerstvení,doprovod do vody,procházka kolem vody.Ráda se předvádí/má tedy co,jeji vnady 44leté ženy mají v sobě něco rajcovního./Provokuje a pak ji musím říci jestli jsem si všiml co to s muži dělá.Na nudy jsme každé léto,potkáváme tam hodně známých tváří.Paní mě slibila že mne bude"trénovat".Pozve si prý partičku kamarádek na mejdan a já je budu obsluhovat jen v CB. Je nádherná a nechtěl bych ji stratit!
No dobře, a v čem chceš teda poradit? Píšeš, že nechceš přitahovat pozornost. Zároveň se bojíš, že když té své nevyhovíš, tak ji ztratíš.
Ono teda úplně upřímně, jestli tě k tomuto druhy exhibice před normální veřejností nutí a hrozí rozhodem v případě zdráhání, pak není normální. Minimálně by sis s ní měl promluvit o tom, kde jsou hranice.
Ale zpátky k problému - v čem chceš poradit? Je úplně jedno, jestli je klícka z kovu nebo plastu, ve frontě u stánku si toho prostě všimne každý. Nic jiného než plavky ji neschová.
S mou paní máme dohodu o nuda pláži . Mohu sundat klícku pokud půjdu pro občerstvení a chůzi po pláži,pokud ulehnu vedle paní na opalování klec se nasadí.Navštěvovali jsme také soukromou swingr párty v létě u známých u venkovního bazénu. Tam musím mít klícku,paní nechce o sundání,ani na krátké užití,ani slyšet.Můj doprovod však vyžaduje.
No ja som bol "tak čiastočne" na nuda pláži v páse cudnosti. Bol som na menej frekventovanom mieste na jazere v takom zálivčeku a myslel som si že sám. Keď som bol nahý a šiel do vody, pribehol ku mne taký malý pes a hneď za ním taká 18 ročná dievčina, nahá, pekná opálená. Bola tam s mamou. Videli že mám nasadený pás, ale nijako si to nevšímali. Ten pes ich dosť zamestnával, behal sem a tam a často zabehol na ich deku. No a tá dievčina si vždy kľakla na všetky štyri a s vystrčeným zadočkom zberala kamienky čo tam ten pes zaniesol pri behaní. To som bol už 14 dní bez orgazmu a myslel som že tam zomriem. Keď som odchádzal, dievčina ležala a opaľovala si zadoček a chrbát, samozrejme nohy rozkročené. Výhľad bol neskutočný.
No to muselo být maso :-)
Třeba to děvčata dělala schválně, aby Tě trošku pozlobila... :-P
V tomto směru mám výhodu, neboť mne by to nechalo naprosto klidným... :-D
Horší by to bylo s klukama... :-O :-P
Dnes mi přijde Holytrainer a když jsme ho s manželkou vybrali, tak mi řekla, že s ním budu chodit na nuda pláže a do sauny. Tak se chci také zeptat, jaké kdo má zkušenosti a jaké jsou reakce lidí?
Také si myslím, že je to spíše o té odvaze. Sám bych s ním také do sauny kde nikoho neznám, nešel... S kámošem to však bylo jiné... Přemluvil mne a já se ze začátku hodně spoléhal na přítmí a ručník. Ale stejně si toho ostatní kluci všimli a byla jen otázka času, než se nejodvážnější zeptá... Po chvilce "trapárny" jsem se stal "králem sauny" a chodili se na pás i s ním cloumat i heteráci...
S negativní odezvou jsem se opravdu nesetkal.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Nudapláž
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB