1 Naposledy upravil: honzin (5.11.2016 20:35:37)

Téma: Uzamčení a milking

Ahoj, od pondělí 31.10. jsem zamčený v kovovém CB6000s. V práci jej mít nemůžu, takže jsem zamčený od příchodu domů do rána a pak celý víkend. Popisovat bolesti, které přicházejí v noci, asi nemá smysl, to všichni známe.
Ale dnes se mi poprvé v životě podařilo se udělat přes anál jen dildem. Bylo to jen pár kapek, které se dostaly ven, ale nejhorší bylo, že jsem při tom necítil vůbec nic :-(
Žádná úleva a nadrženost je větší a větší.

Po jaké době "půstu" se vám normálně podaří milking drážděním prostaty? Je to s rostoucí dobou uzamčení intenzivnější? Ve smyslu, že toho vyteče víc?

2

Re: Uzamčení a milking

hm, milking je cise uleva ale ne pro touhy a nadrzenost, ale jen pro koule. Kdyby milking mel doprovazet i orgasmus, tak už by tak trochu ztracel smysl ne? kort u zamčení ;-)

3

Re: Uzamčení a milking

Myslím že s tou nadržeností je to individuální. Mě se tedy milkingem nebo i sexem s připínákem trochu uleví, alespoň krátce, proto jsem taky souhlasil s dlouhodobým zamčením. Kdybych si nemohl ulevit vůbec a kdybych nemohl mít sex alespoň "zezadu", asi by mě to tak nebavilo. Ale faktem je, že dlouhodobě bez orgasmu je celkově nadženost i chuť na sex znatelně vyšší.

4

Re: Uzamčení a milking

Hm to mas dobry, snazim se zenu taky přesvědčit, ze pripinak by byl super, ale zatím se mi to nedaří...

5

Re: Uzamčení a milking

Po jaké době je potřeba provést milking?

6

Re: Uzamčení a milking

Potřeba to není vůbec, je to možnost, ne nutnost.

7

Re: Uzamčení a milking

Tak raz za cas je zdravy vypustit stary tekutiny. :-D
Pokud mas orgasmuz alespon jednou do mesice, milking asi nepotrebujes.

Re: Uzamčení a milking

Ulevit prostatě je u mně spíš zdravotní povinnost. Po dvou týdnech ji mám hodně citlivou, po měsíci mírně bolestivou.

9

Re: Uzamčení a milking

Milking je jediná možná varianta zbaveni se semene. Moje žena by strašně radila pokud by zjistila že jsem mněl orgasmus. Tohle je její absolutní zásada. Nikdy za žádných okolnosti nesmím pocitovat pri vytoku semene rozkoš nebo uvolnění jak pri orgasmu. Dva roky jsem orgasmus nemel. Vždy jen milking a to jen zřídka. Už jen ztoporení ji silně vadí a povazuje to za nevěru. Je silne feministicky založena a pri svých dnech kdy používá tampony chce abych se vzil do její situace tak i ja musím mit zavedeny tampon v análů. Výměna jejich tamponu a vložek tam trvá na tom abych byl vždy pokud možno u toho a podporoval ji.

10

Re: Uzamčení a milking

A jak to vypadá v praxi? Vy nechodíte do práce? A jak synchronizujete tvojí tvojí velkou potřebu a její potřeby výměny tampónu?

11

Re: Uzamčení a milking

Samozřejmě do práce chodíme, nicméně vzhledem k tomu ze žena vlastní menší a celkem úspěšnou firmu a ja mám velice dobře placené zaměstnání ve vedoucí pozici. Můžeme si dovolit byt v tyto dny více spolu než by mohl člověk v normálním zaměstnání.

12

Re: Uzamčení a milking

Milking sa oplatí robiť po 6 týždňoch trvalého uzamknutia, bez pokazených a iných orgazmov a vytečení , samozrejme že v CB bez akejkoľvek erekcie.Vtedy to je to pravé ,, orechové,, .

13

Re: Uzamčení a milking

To asi ano ale moje žena bere penis jako prostředek k ovládaní muže. Nicméně je to jen na ni jak se rozhodne.

14

Re: Uzamčení a milking

Cbčkar 24: No, bez jakékoliv erekce.. To já ani neumím, takže i ten milking není nic jednoduchého, když má člověk plnou klec..

15

Re: Uzamčení a milking

IN myslel som to tak že určite by sa to malo robiť v CB nie bez nej ospravedlňujem sa za zlé vyjadrenie ..

16

Re: Uzamčení a milking

Nevíte, po jak dlouhé době se projeví absence vyprázdnění všech žláz...? Zajímalo by mne, jak velké je riziko onemocnění prostaty a po jaké době totální absence jakéhokoliv vyprázdnění... Moc mě láká skutečně dlouhodobé uzamčení spojené s častým a dlouhodobým drážděním bez jakéhokoliv uvolnění. Prostě maximální nadrženost a maximální frustrace... Žádný zkažený, natož klasický orgasmus... Chtěl bych zažít pocit ze skutečně plných varlat bez možnosti jakkoliv je uvolnit. Jen a pouze poluce, maximálně vytečení při straponu od Paní...

17

Re: Uzamčení a milking

To prakticky zažívám a moje žena praktikuje ale častá masáž prostaty je nutnost. Výtok semene take dochází potom k jeho tvoreni a ještě větší flustraci. Jen ve vytoku nesmí byt pravidelnost. Někdy tyden někdy tri měsíce. A nejdůležitější je vědomí toho ze je něco za neco. Mohu vytect ale zároveň vim ze vse musím spolknout a že dostanu bolestivý výprask pres penis. Někdy mam takovy strach z toho co bude následovat že i uvolněný neztopoří. Coz samozrejmne vede k pochvale a pohlazení. Nicméně to znamená erekci a nadsledne sešlehaní stojiciho penisu. Proste neni uniku.

18

Re: Uzamčení a milking

Já jsem si v zamcenem stavu způsobil sám vibrační hlavici zkažený orgasmus. Obsah vystříkl, ale nulový pocit.

Tu masaz jsem si udělal 65 den mého uzamčení.

19

Re: Uzamčení a milking

Já jsem měl tendenci zkoušet jako dlouho to vydržím. Několik let to bylo vpohodě a bolest vždy přešla. Pak se ale příslovečné ucho utrhlo, a byl s toho nebakteriální zánět prostaty. Doktoři to léčit neumí. Je to vleklé nepříjemné onemocnění. Změny na prostatě jsou pak trvalé. Je to podobné, jako když se ti utrhne achylovka. Onemocnění je vleklé - od 6 měsíců klidně několik let. Po takovém zánětu budeš mít bolesti na prostatě v pásu už po týdnu. Raději se naučit zahnutým dildem dělat pořádný "Prostate Milking". A dělat jednou za 2-3 týdny podle toho jak jsi drážděný.

Fakt si nezahrávat !

20

Re: Uzamčení a milking

Bakteriální zánět ale asi není zpusobeny sexuální abstinencí...to bychom tu byli všichni nemocni už dávno...

21

Re: Uzamčení a milking

Carlos - díky za upozornenie. Písal nebakterialny.

22

Re: Uzamčení a milking

Aha moje chyba. Ale jinak zánět prostaty by v tom případě museli mit všichni katoličtí knezove, kteří musejí žít cely život v celibatu ;-) neviděl bych to tak cerne.

23

Re: Uzamčení a milking

Tak si zajdi do knihovny pro studentíky medicíny a přečti si něco o prostatě. A dočteš se sám, že právě mniši jsou tam uváděni, že u nich je onemocnění prostaty častým příkladem "nemoci z povolání".

Pro detailnější představu, co se v prostatě stane. V prostatě jsou takové malé továrničky (sklípky), kde se sekret vyrábí. Odtud je odváděn kanálky a čeká na "expedici". Problém nastane, když se ten sklípek uzavře, a to co se uvnitř vyrobí, nemůže ven. Místo se zanítí. Pak i při regulérní ejakulaci, to pořád zůstává uvnitř!!! A bolí ejakulovat a bolí neejakulovat a bolí sezení a celkově je to super.

V Rusku na spec. uro. klinikách ti doktor strčí prst do zadku a dívá se na ultrazvuk, aby viděl, kde máš ty zablokované sklípky a z nich začne natvrdo vymačkávat ven. Na tu bolest dlouho nezapomeneš. Po 3-5 takových sezeních jsi většinou vyléčený. V ČR, toto ale NIKDO nedělá.
Takže nakonec po čase se ti toto místo zapouzdří a ztvrdne a máš nadosmrti v prostatě konkrementy označené jako prostatolity (prostatické kameny).

A maleslave1 doporučuji zajít si na urologii, a doktora, co ti bude dělat ultrazvuk prostaty, se zeptej, jak časté jsou prostatolity. Abys měl reálnou představu.
A taky si přečti, jaká je pak dál vazba prostatolitů a rakoviny prostaty a  prostatolitů s  BHP.

24

Re: Uzamčení a milking

Radši se necham jednou týdně vykouřit :-) to moje žena pochopí :-D