26

Re: Přeměna na poslušného manžela

Moje žena zástava názor že muž by nemel mít orgazmus téměř nikdy. Silně ji vadí pokud je výron semene spojen s rozkoší. Jediná moznost jak se zbavit semene je podle ni milking. Coz je v podstatě výtok bez orgasmu. Je v tom velice zasadova a když už k tomu jednou za cas dojde že mohu vytect je to vždy spojeno s bolesti. Jeden z mala okamziku kdy mam sundane CB ale jen pro to aby mne mohla seslehat stojící penis. Nesnáší když mam stoporeny ud. Nikdy jsme spolu klasicky nesoulozily. Ona ma rada lizani a hlazení.

27

Re: Přeměna na poslušného manžela

Hm, rekl bych, ze by si nase zeny rozumely. Manzelka uz mi nekolikrat "ze srandy" rekla, ze uz mit orgasmus nebudu a ze uz na me nebude ani sahat, tak uvidime, jak se to vyvine. Uz mi rika i otroku a ze je moje domina. Vcera jsem dostal po varlatech a penisu se ani nedotkla.nejradsi by, kdy bych ji jen hladil a masiroval nohy a telo.

28

Re: Přeměna na poslušného manžela

To by si asi rozuměly. Žena ve své podstatě tvrdí že muž ma penis jen aby ho mohla žena ovládat.

29

Re: Přeměna na poslušného manžela

To mi manzelka uz take jednou rekla, zrovna kdyz mi ho chvilku drzela v ruce a ja sem knucel blahem, tak ze sem jasnej dukaz toho, jak jednoduse da muz ovladat pres jeho penis...

30

Re: Přeměna na poslušného manžela

Moje žena bere penis jako prostředek k ovládaní muže. Když si mně vzala stal se jejím majetkem, takže chce a rozhoduje o všem co a jak se s ním bude dít. Asi nejzasadnejsi je pro ni aby jsem nemel orgasmus, samozrejmne nechtěné ztoporení nese velice nelibně. Je to těžké aby mne nestal když ho uvolni z CB a ona ho kontroluje. Mohl jsem se posledně zbláznit když mne třikrát přetáhla predkozku pres žalud. Prosím jsem ji at mne dovolí výstřik ale samozrejmne marně. Následovalo podvázání varlat a penisu a celkem bolestivé šlehání přes stojící ud. Spokojena byla až klesl. Co mam dovoleno tak vytect pri strap on, nebo masáži prostaty coz děla často. Jelikož ji jde i o jakousi feminizaci vse co vyteče musí skončit v me puse.

31

Re: Přeměna na poslušného manžela

To je uzasny. Taky bych chtel tak jednou skoncit. Tak daleko jeste nejsme. Hlavne manzelka moc nema rada "hracky", je to pro ni neprirozene...

32

Re: Přeměna na poslušného manžela

Bez pomůcek se nakonec neobejde. Navíc masáž prostaty at rukou nebo umělým penisem či análním kolíkem je velice důležitá. Absence orgasmu a nemoznost se vystříkat musí byt něčím kompenzovana. Moje žena naprosto odsuzuje jakýkoliv druh sexu který staví zenu do podrizene role. Takže je jasne že neco jako zasun nebo dokonce koureni je to co nikdy neudělá. Jedinou soulož co by my tolerovala je z mužem. To ji přijde jako normální věc ale zasun udu do ženy jako neco nedustojneho a odporneho.

V každém případě je to jen a pouze na zene jak to urci a rozhodne.

33

Re: Přeměna na poslušného manžela

Jak casto ti provadi milking? Ja budu mit dnes mozna krasnej vecer. Dal jsem manzelce darek, ktery ji hodme potesil a za odmenu si ho budu moct honit vecer u jejich nohou. Pravdepodobne me necha vytect...

34

Re: Přeměna na poslušného manžela

Milking mam nepravidelně ona tomu říká vydojení. Da se říct že muze byt jednou za tyden ale taky za dva měsíce je to jen na jejím uvážení. Mohu vytect pri strap on to toleruje jako neovlivnitelne selhání. Jinak co se tyka milkingu nejčastěji používá dva způsoby. Jeden pro mne příjemnější je že jsem na všech čtyřech ona mne zezadu podvaze koule i penis. Koule mačka a druhou rukou v rukavici a s gelem roztahuje a vnika do mého análů. Po mem vytoku do připravené skleničky. Vse pred ni vypiju a podekuju. Pokud my stoji sešlehá ho kozenym provazkem az sam klesne.

35

Re: Přeměna na poslušného manžela

Neviete náhodou, kde sa taký manžel dá kúpiť?  :-))

36

Re: Přeměna na poslušného manžela

Aconita Favilla: ahoj a vitej:). Popis nam, co bys od sveho partnera presne chtela a vyzadovala?

37

Re: Přeměna na poslušného manžela

Milking je super věc. Zrovna tento týden jsem to učil jednu nezkušenou slečnu a velmi ji to šlo. Sice to zezačátku nedokáže dotáhnout až do konce, ale i tak se snaha cení. Líbí se ji to a chce v tom pokračovat.
Tuto formu dáždění jsem zjistil náhodou když jsem s jednou klíckou dostal i takovou tu hračku na dráždění prostaty. Do té doby jsem znal jen masáž prsty a to nemělo s prostatou nic společnýho. Měl jsem sice problém ji tam dostat, ale potom to bylo něco z čeho mi lezli oči z důlku. Sice jsem to zvládnul tak na půl, ale bylo to super.
Jen trochu nerozumím tomu jak se tu píše, že při milkingu se nedostaví pocit uspokojení. U mě to asi tak úplně neplatí, já si myslím, že jsem byl uspokojen víc než dobře. Nedělám to tak často, abych mohl přesně hodnotit, ale jako formu dráždění doporučuji.

38

Re: Přeměna na poslušného manžela

Ahoj, tak jsem se rozhodl, že se stanu poslušným manželem. Manželka sice ví, že jsem sub, ale moc ji to nebere. Jen mi v rámci předehry občas naplácá, ale není to ono. Potřebuji mít nad sebou pevnou ruku, abych nepodléhal pornu, chatování a dalším nepravostem. Snad se mi to podaří.

39

Re: Přeměna na poslušného manžela

Ahoj, dnes ráno měla žena chuť na lízání. Když ji lížu kundičku tak klečím vždy na zemi a ona leží na posteli. Rukama ji musím mazlit prsa a jazykem jí musím lízat. Má nejraději, když ji lížu jako "zmrzlinu". Hezky projet jazykem kundičku od spodu nahoru. Byl jsem už tak nadržený po 14 dnech v pásu cudnosti, že jsem se při tom prostě bez jakéhokoliv dráždění udělal. Když si toho všimla, tak se mi vysmála a řekla že jsem jak nadržený pes....Cítil jsem se v tu chvíli tam kam patřím. Jako poslušný manžel své ženy.

40

Re: Přeměna na poslušného manžela

delv: Ahoj, chtěl bych se ti zeptat jaké plánuješ první kroky k tomu, aby jsi se stal poslušným manželem?

Sakull: Tak jak to jde u Vás? Tebe bere žena už jako otroka?

41

Re: Přeměna na poslušného manžela

Daniel tohle je zajímavá otázka s tím otrokem. Myslím že spíše záleží na ženě jaký přístup k převýchově má. Moje žena je aktivní feministka, její názor na muže je tím pádem jasný. Ono je to patrné již z jejiho zevnejsku nakratko ostříhaná vysportovana. Spodní prádlo spise sportovní. Je nahoru že muži by meli byt feminizovani jiz od malička. Urcite nejsem bran jako otrok ale jako ten podradnejsi. Jako tvor který se musí vycvičit a jako sexuální hračku. Její postupy jsou standartní bych řekl. Uzamčení je vždy zaklad, následně soulož zenou pripinacim penisem ma velice silne feminizacni ucinky. Polykaní svého a cizího spermatu. Nošení kalhotek podvozku. Prijemne podmnety pri sledovani shemale ci gay porna a naopak byti pres penis pri erekci u porna bezneho.

42

Re: Přeměna na poslušného manžela

Proč feministka vypadá jako chlap? Femine přece znamená žena.

43

Re: Přeměna na poslušného manžela

Nevypadá

44

Re: Přeměna na poslušného manžela

Takze Tome pokud to dobre chapu tak jsi prevychovavan spise na otrokyni tedy zenu? Nosis damske kalhotky a pas cudnosti dlouhodobe?

45

Re: Přeměna na poslušného manžela

Daniel ve sve podstatě by se to tak dalo brat. Ji tedy jde především o to zlomit muzskou vzpurnost a chut osoulozit kdejakou ženu. Dámské kalhotky nosím zhruba dva roky. Pas cudnosti o kousek méně. Největší pocit slasti který my je občas dopran je zkaženy orgazmus. Nicméně to je naprostá výjimka, spojena s vánoci ci narozeninami nebo obzvlášť vyjimecnou situací. Ze zdravotních duvodu je praktikovan milking.

46

Re: Přeměna na poslušného manžela

Mistní klasika. 9 z 10 příspěvků patří spíš do sekce povídky.

47

Re: Přeměna na poslušného manžela

Rovněž mám ten pocit.

48

Re: Přeměna na poslušného manžela

Zatím se snažím si to srovnat v hlavě. Sepsal jsem si své povinnosti, jak se chovat a stát se poslušným manželem.
Doufám, že se mi to podaří. Mám několik problémů, které potřebuji odbourat - sledování porna, chatování - nestíhám pak práci a projevuje se to i ve vztahu k manželce. Musím se prostě změnit.

49

Re: Přeměna na poslušného manžela

Ahoj vsem. Jsem rad, ze se ru diskuze zacina rozvijet:). Za me rychle info, jak to ted u me doma probiha. Jsem 17.den bez orgasmu. Manzelka na me sahne cca 1 za tyden.Bud se nic nestane nebo me necha vytect. Take mi tuhle dovolila sukat ji mezi stehna. Bylo to perfektni, ale trochu jsem si o to rek. Kdyby mi to porucila sama, treba za odmenu, melo by to uplne jiny rozmer. Jal jsem psal, bez vystriku jsem 17 dni, takze tato faze je zatim kratka a porad se ji oba "ucime". Treba uz nechci, aby se opakovalo, ze ja sam si o neco reknu, na tom musim pracovat. Jinak jsme ted byli 3 dny trochu pohadani, tak se nedelo vubec nic. Vcera vecer hz to ale bylo lepsi, nechala se 40 min masirovat po celem tele a sama mi cpala chodidla do ust, to ma hodne rada. Take me nechala ji chvilicku lizat kundicku, to bylo uzasny Chci dal pokracovat v tom, ze nejdulezitejsi je to co chce ona a ne ja, tka mi drzte palce. Jo, zmenil jsem si hrani s pindikem. Ted jsem delal to, ze jsem se snazil co nejdelsi dobu se udrzovat pred orgasmem, coz je velice silny zazitek, ale byt jsem orgasmus nemel, nekdy jsem treba trochu vytekl.A honil jsem si ho dloiho, takze pak uz tolil nestal a nebyl jsem tolik nadrzeny. Ted se privedu max 5x den pred vrchol a hned pustim a kdyz pokracuju, tak az po 10 min pauze. Jsem tim vic nadrzeny. Ona o tom samozrejme vi a zatim to nijallk nekomentuje. Ti, kdo si mysli, ze sem si vse vymyslel, tak se o tom s nima rad pobavim soukrome.

50

Re: Přeměna na poslušného manžela

Tak jen hodim info, jak to u nas probiha. Manzelka mi po 24 dnech umoznila orgssmus postupnym vyhonenim. Nic takovyho jsem nikdy nezazil. Ptala se me na ruzne otazky, vysmivala se mi a ja jen koktal. Vcera me po 4 dnech dovedla pred orgasmus tak ze mi dovolila strikat a tesne pred prestala, ze si to rozmyslela. Take mi zacala vice mlatit a i lehce kopat do varlat. Treba rano kdyz ji lizu na kolenou nohy, tak me vzdycky nekolikrat do nich kopne. Take se mi vysmiva, ze s ni nemam sex. Ja se snazim o ni pecovat, obdarovavat a byt jeji poslusny ocas.