1

Téma: Tak budu znova zamčený

Tak dlouho jsem se nemohl rozhodnout. Moje paní mě chce dát celou dobu kovový PC. Dlouho jsem se nerozhodl a dneska to rozsekla. Využila akce, která je a pořídila mě CB6000s s tím, že mě nebude nutit to nosit do práce, ale jako bonus doma budu skoro pořád zamčený a k tomu mít anální kuličku v zadku (cena je prý slušná) a za to, že budu tak hodný, tak mě bude dělávat jednou týdně milking. Každopádně prý orgasmus už mít nebudu.

2

Re: Tak budu znova zamčený

To se pěkně čte, vytváří mi to tlak v kleci tongue

3

Re: Tak budu znova zamčený

No já si ti nedokáží zatím představit. To ze me chce dat anální kuličku jsem netušil a ani nečekal, ze to fakt udělá. Rano me to donutila objednat. Mám z toho rozporuplné myslenky a pocity.

4

Re: Tak budu znova zamčený

Asi jestli nemáš něco přímo proti análním hračkám a jsi zatím neutrální, tak si na to můžeš zvyknout (bezbolestně, když nebudete příliš tlačit na pilu) jestli to bude příjemné.. No to se uvidí

5

Re: Tak budu znova zamčený

Tak je večer a balíček je doma. Nečekal jsem, že to bude tak rychle. Dostávám večeři a jsem informovaný od paní, že to večer nasadíme. Je na to připravena - lubrikační gel, antibakteriální mýdlo. A ještě předtím mě znova vyholí, abych byl hladký jako kuřátko. No tak to jsem zvědavý, co mám očekávat.

6

Re: Tak budu znova zamčený

Tak už mě paní pustila. CB6000S je dost robustní, oproti předchozímu Ht. No ze začátku to byl šok. Můj penis byl zásadně proti, tak začala erekce. Po chvilce byl kruh nasazený. Potom se snažila nasadit kroužek na klec. To se taky povedlo. Zamkla mě.  Ale co byl šok, tak to jak mě paní nasadila anální kuličku do zadnice. Je to dost nepřirozené. moje paní mě upozornila, jestli si budu dělat dobře přes anální kuličku a budu mít pořád mokré prádlo, tak mě ještě pořídí plénky. Tak jsem zvědavý, jak dál to bude pokračovat.

7

Re: Tak budu znova zamčený

Tak druhý den je tady. Skutečně do práce jsem PC neměl. Hned jak jsem přišel tak mě byl nasazený. Anální kuličku prý budu dostávat je občas a třeba jen za trest. To si paní ještě promyslí. Ptala se mě, zda jsem dneska měl chuť si udělat dobře? Já ji zalhal že ne. Ona se usmála a řekla" Doma určitě mít chuť budeš, jak tě znám. Neboj, proto ti ho hned nasadím, ale by jsi nic nemohl. Neboj, já tě z té onanie vyléčím. Za měsíc nebudeš ani vědět, jak se to dělá." Po uzamčeni odešla si dělat svoje věci. Já si pak šel po svém a k PC. Sedím tu a cítím tu chuť, jak bych se rád udělal. Ale nejde to. Začíná mě to chybět. Už teď. Nevím co budu dělat za týden, natož za měsíc? Přemýšlím, zda moje paní ještě něco na mě nechystá. Nevím proč, nikdy jsem ani neměl v plánu sem takto psát, ale prostě nevím s kým se mám o tom bavit? Na veřejnosti to nemá ani cenu, to by nikdo nepochopil. Já byl doma postavený před danou situaci a musím se prostě s tím smířit.

8

Re: Tak budu znova zamčený

Tak jsem se probudil, všechno v pohodě. Už se těším do práce, že budu volný. Přijdu k paní a ona mě řekne, že mě nevěří a že mě ho prostě nesundá. Rozmyslela si to. Budu ho nosit pořád a pokud budu zlobit, tak mě dá sebou i anální kuličku. Takže raději mlčím a jdu do práce jen s PC. Už teď je to hrozné. Frustrace, že prostě si nemohu ulevit je hrozná. Co budu dělat za týden?!

9

Re: Tak budu znova zamčený

nic .... zvykneš si big_smile

10

Re: Tak budu znova zamčený

Flash Dog: Jak dlouho si na to člověk zvyká?

Tak přišel jsem domu a moje paní se mě ptala, jak dneska bylo. Řekl jsem ji, že kdybych mohl, tak si ho hned vyhoním, že prostě mě to pořád dráždí. Ona se usmívá a říká, že to je dobře. Ale že když mám takovou potřebu, tak se mám nachystat a že jdeme do koupelny. Jsem zvědavý, co si na mě nachystala. Třeba mě pustí a dovolí mi udělat dobře. smile

11

Re: Tak budu znova zamčený

Tak dostal jsem svoji odměnu. Za to, že jsem na to moc měl chuť, tak jsem dostal od paní milking. Hrozný zážitek.Ptá se mě, jak se mě to libí, a já že moc tedy ne. Ona na to, že se mě to zalibí. Zato, že jsem tak hodný, tak budu mít analní kuličky oddedneška do zítřka s tím, že snad si na to zvyknu. Prý musíme dohnat celé to čtvrtletí, co jsem byl volný. Přikázala mě, že mám zde psát všechny mé zážitky. Jestli něco vynechám, tak dostanu trest. Apropo, když je toto odměna? Co je trest?

12

Re: Tak budu znova zamčený

Nebudeš myslet na nic jiného? :-)

13

Re: Tak budu znova zamčený

Já si myslel, že to bude zcela jinak. Ano, je pravda, že nemyslím teď na svůj penis, ale na moji zadnici. Každý pohyb způsobuje nepříjemný pocit, možná i bolest. Cítím,jak mě nestále vytéká svévolně moje sperma. Moje paní mě právě kontroluje a říká, že by to takto nešlo. Půjdeme pohledat prý plény. To snad né....

14

Re: Tak budu znova zamčený

Myslím, že pokud Ti milking provádí rukou, je dobré.. Osobně můj sen je pokud by mne Paní ojížděla oboustranně nasazovatelným připínákem a můj ohon v kleci by zcela ignorovala. Takže bych byl odkázaný jen a pouze na orgasmus vzniklý straponem...

15

Re: Tak budu znova zamčený

Rukou právě že ne. Koupila na to Aneros. Bylo to docela nepříjemné - říkám ji, že to není ono, že se mě to moc nelibí. Ona to nekomentovala. Mezitím mě začalo z penisu kapat moje sperma. Já nic u toho necítil. Hrozné. Já ji řekl, že mě to fakt nic neříká a že to prostě mě takto nebaví. Ona mě přikázala utřít po sobě binec. Prý si na to zvyknu, chce to čas. Ještě mě nasadila anální kuličku, což jsem trpěl ještě víc. Opravdu víc jak hodinu jsem to v tom nevydržel. Skuhral sem. Paní se bavila, nakonec mě anální kuličky zbavila. Ale můj PC mám stále. Moje flustrace, že se nemohu udělat podle sebe je hrozná.  To paní ještě uvažuje o plénkách. Včera tu hledala různé druhy. Naštěstí zatím do toho nejdeme. Ale podle jejího výrazu něco ještě chystá. Ach jo..jak já bych se rád udělal...

16

Re: Tak budu znova zamčený

Pás cudnosti, anální kolík / kulička a k tomu ještě přidat pleny a bylo by to dokonalé.. teda aspon v mém případě smile

17

Re: Tak budu znova zamčený

souhlasím s @nadrzeny - i pro mě by to bylo TOP! (22 letý sub z Hodonína smile )

18

Re: Tak budu znova zamčený

Tak pro mě to byla v dnes v noci tvrdá realita. Uzamčen v HT, anální kolík a plenu s vložnou plenou.

19

Re: Tak budu znova zamčený

Snek: To vypadá, jako kdyby jsi zlobil wink

20

Re: Tak budu znova zamčený

IN: nezlobil, jen Madam byla v práci a nechtěla abych se doma sám nudil.

21

Re: Tak budu znova zamčený

Tak to se o tebe hezky stará, že jí chválím wink

22

Re: Tak budu znova zamčený

Mé paní se nápad s plenou libí. Ptá se jaký druh pleny máte?

23

Re: Tak budu znova zamčený

Janak: no ze začátku je to fakt síla, něco nového a tak, ale po par mesicich se s tím zjiješ ze ti nepřijde ze by to mělo být jinak :-)

24

Re: Tak budu znova zamčený

Janak: pleny máme Abri-Form.

25

Re: Tak budu znova zamčený

Doporučím ještě pleny z německého saveexpress.de, abri form s igelitovým povrchem. U nás bohužel už ty s igelitem jsou k nesehnání, ale je to o 100% lepší než ty s povrchem jako látka wink A vem čert, že třeba šustí..

http://www.saveexpress.de/en/inkontinen … er-packung