1

Téma: Náš nový začátek

Koukám,jak to tady upadá a řeší se kolikrát hovadiny vzdálené od reality,a stále dokola se řeší ty samé věci,tak přispěju něco z našeho reálného života.
Tak po dlouhé době a vyřešení zdravotních a jiných problémů s čím jsme se potýkali,jsem  opět pod zámkem a teď už na stálo.
Začalo to nevinně,že jako zase na pár dní pod zámek,ale vše se během měsíce úplně změnilo,Madam si přečetla hodně článků a pročetla hodně zahraničních fór a blogů o výchově a poslušnosti s pomocí PC a dokonce si nechala na prsa vytetovat pikovou dámu  ♠ (znak hotwife).
Já se těšil na chvilkové zamčení,kdy budu občas odemčený a dostane se mi zaslouženého ztraceného orgasmu,když budu poslušný,ale Madam, po tom co jsem si zvyknul na trvalé nošení holitraineru, přišla s tím,že si našla milence (hledala skoro tři roky,než se našel někdo normálni,kdo ví o čem to je a nemá potřebu se plést mezi nás a ví,že tenhle vztah je o třech a ne jen o něm a mojí paní)  a teď už není důvod odemykat vůbec,kromě hygieny a v rámci výchovy a poslušnosti to teď opravdu X měsíců nesundá. Jsem zamčený 36 den a po té době jsem zjistil,že to myslí opravdu vážně,za celou tu dobu mi to sundala jednou a udělala ztracený orgasmus a po té usoudila,že to bylo na dlouhou dobu naposled a ať dělám co dělám, tak opravdu nepovolí, jediný moje uspokojení je s aneroxem přes prostatu nebo vibrační  hlavice a to je vše.
Ve čtvrtek jsme se setkali s jejím milencem,a to byl večer o mém potrestání za prohřešky,byl jsem přivázaný k lavici a Madam ho učila jak mě trestat.
A samozřejmě mi zdělila,že klasický sex tímto pro mě skončil,že na to už můj malý penis nepotřebuje a že vše bude záležet jen na mém chování,kdy bych se mohl alespoň na chvilku dostat z klece a v brzké době a vysloveně řekla X měsíců s tím nepočítej,toužil si X let po zamčení a stát se cuckoldem,tak ti teď vše splním přesně tak, jak sis to přál. A doufám,že si to pochopil, už jenom podle toho tetování,nenechala bych si to udělat jenom tak,JE TO NASTÁLO,stejně jako tvoje zamčení,tak že teď už cesta zpět není a nikdy nebude!
A já musím říct,že opravdová realita od snů se značné odlišuje, ale pomalu si začínám zvykat a začínám si užívat,protože mi opravdu nic jiného nezbývá. A čím dříve si zvyknu na realitu a na poslušnost,tím dříve by mohlo dojít k sundání alespoň na chvilku a dojít třeba ke ztracenému orgasmu,protože o orgasmech prý nemám přemýšlet vůbec.

2

Re: Náš nový začátek

Ahoj Honzo,realita je zcela jiná viď :-D A věř,že to Kačku tak chytlo co mi píše,že X měsíců bude opravdu X měsíců :-D né-li XX měsíců :-D

3

Re: Náš nový začátek

Jeee, ahoj :-) a vím už jsem pochopil :-(

4

Re: Náš nový začátek

Pri každém zaváhání stačí pohled na prsa....s jídlem roste chuť.

5

Re: Náš nový začátek

Ono pak doporučovaných 6 týdnů i bez análku a millkingu udělá s psychikou divy,viď Maddamme :-D
Takových 6 červených řádků v v zamčeném deníku bez jediného oranžového a zeleného čtverečku :-D

6

Re: Náš nový začátek

Přesně tak ....to by bylo úžasné :-)6 červených řádků ❤

7

Re: Náš nový začátek

Gratuluji,.... oběma ;-)

8

Re: Náš nový začátek

Poe:diky

9

Re: Náš nový začátek

Poe: Díky: -)

10

Re: Náš nový začátek

No pane jo, tak to je silný příběh. V hlavě jsem si ho promítám, ale dal nez u fantazie to nikdy nebude. Bylo by asi zvláštní psát gratuluju, ale urcite si to užijte, mate to skvěle nastavené.

11

Re: Náš nový začátek

Diky,už mne nebavilo číst tu ty některé nesmysl o zamčení syna tátou a tak podobně tak něco reálného trochu :-)

12

Re: Náš nový začátek

Jo tak ta nyla dost "dobra", to člověk zasne :-)

13

Re: Náš nový začátek

Jo, ten rozdil fantazii od reality je nekdy asi pekne drsny.
Fantazie si totiz snime jen kdyz na ne mame naladu, kdezto realita je tady porad.

14

Re: Náš nový začátek

To spank.man:
Tak jak pokračujete? Alespoň někdo přidal svůj příběh. Cudníci se nechtějí dělit o sce zážitky asi... ☹ skoda

15

Re: Náš nový začátek

Tak jak už je u nás obvyklé,nevím čím to přitahujeme,milenec (Bull) Madam ,se kterým jsme se měli v pátek sejít,dostal ve čtvrtek ledvinovou koliku,tak že z toho sešlo opět,děti u babičky, my připravený nové hračky  (umělou vagínu novou) a zase nic. Tak jsme si večer užili spolu,ale je to znát,když se Madam konečně těší na pořádný zašukání a pak ji zůstane jenom vibrační  hlavice a moje prsty a jazyk, jako vždy,když jsme spolu jenom.
Otestovali jsme umělou vagínu,Madam mi dovolila ztracený orgasmus způsobem,že když to na mě šlo,tak dorazila vagínu až  ke kořenu a ani s ní nehla a já se taky nesměl hnout. Po omytí mé nové přítelkyně a uzamčení se zpět do klece mi Madam oznámila,že už uspokojení za poslední dobu bylo dost a teď mě čekají  minimálně 4 týdny bez upuštění úplně a že chce vidět,jak budu samovolně vytékat . Tím samozřejmě nemyslí,že si nebudeme hrát nebo že si mě nebude všímat,naopak,jenom nic nebude do konce myšleno dráždění prostaty a nebo vybrační hlavice přes klícku. A umělou kamarádku novou jsem musel uklidit do skříně :-(
V sobotu jsme šli na oslavu narozenin a samozřejmě jsme popili nějaký ten alkohol a jak to má asi každý chlap po alkoholovém večeru,druhý den jsem byl nadržený jako blázen a samozřejmě vše bylo umocněno představou 4 týdnů bez žádného uvolnění,tak jsem zkusil prosit a žadonit hezky v kleče před Madam a nahý,ale ani smutný psí oči mi nepomohli a jediné čeho jsem se dočkal,byla odpověď,źe jsem drzý,protože jsem si zapoměl v rumovém opojení vzít anální kolík,který musím nosit každou noc a za druhé,že když něco jednou řekne, tak už to nezmění a maximálně jestli budu dál škemrat, to protáhne na 6 týdnů :-( tak jsem toho nechal a poděkoval za shovívavost a mlčel.
Takže dneškem jsem 45 dní bez orgasmů a sundání klece kromě hygieny a teď budu další 4 týdny i bez  jakéhokoliv uvolnění.
Jinak nějaké foto z našeho hraní  lze vidět na profilu na amatérech

https://www.amateri.com/cs/lide/1445844/HotWife-TP

16

Re: Náš nový začátek

Tohle je fakt super , mate to dotažené do te nejhlubší fantazie mnohých z nas. Vždyť ruku na srdce, kdo si v koutku duse nikdy nechtěl zazit takové ponizeni, jako je milenec vlastni madam a zamceny cuckold. Az teda na tu smůlu, jakou mate.

17

Re: Náš nový začátek

Věřím že tohle je jen zkouška vesmíru jak moc je náš vztah silný a pevný a nic nás nerozhodi. Jsou věci které člověk neovlivní i kdyby se na hlavu stavěl. Co se týče bulla....pro jedno kviti slunce nesvítí, časem se najde někdo kdo si bude své pozice vážit

18

Re: Náš nový začátek

Ledvinová kolika snad neznamená, že on si své pozice neváží.
Držím vám palce.

19

Re: Náš nový začátek

Díky Vojto....tak ono je těch věcí víc proč jsem to tak napsala.

20

Re: Náš nový začátek

Když ono to tak bývá ve všem, realita prostě není film ani fantazie. V reálném životě nevyjde skoro nic, a to, co vyjde, je tak 10% toho, co si člověk přeje.

21

Re: Náš nový začátek

Tak to bych zase nebyl takový pesimista,s tím třetím je tak nějak problém zatím....,ale nám se zatím vše daří a tím,že jsem se odnaučil očekávat něco ohledně představ (tím nemyslim,že si neřekneme, co kdo chce a po čem touží) a beru to opravdu tak,že Madam je klíčnice se vším všudy a dělá si to tak,jak ona chce a po čem touží,  tak nám to funguje zatím super. A tím,že jsem přesměroval všechnu svoji energii na její spokojenost a ne na svůj chtíč a orgasmy,tak je všechno úplně jiné.

22

Re: Náš nový začátek

Souhlasim a myslim, ze zijete svuj vlastni pribeh a nemusite se za kazdou cenu tlacit do urcitych scenaru. Az to vyjde, tak to vyjde. Nebo to nakonec vyjde uplne jinak :-)
"Ochotneho osud vede, neochotneho vlece"
(Seneca)

23

Re: Náš nový začátek

Dobre vyjádřeni :-)

24

Re: Náš nový začátek

Tak určitě je nějaký plán ale i na začátku byl zcela jiný než kam to došlo. A určitě strach ze situace je vzrušujující a určité věci by se měli dodržet,ale taky se určité změní ať už situací,vzrušením a nebo životem samotným a pak už záleží jak se to vyvine :-) Základ klíčnice je neustoupit,vždy se dá případně poupravit a nebo náhodně souhrou náhod a vzrušením ...... . Ale o tom je, proto mě přijde divný  (a tím nic proti nikomu,každého bere něco jiného), že nékdo řeší,jak to zdělit manželce po XX letech manželství a nebo tím chce řešit to,že manželka nemá moc chuť  na sex tak si dotyčného zamkne :-D. Otázka zní: co se změní? Dostane najednou větší chuť na sex nebo  si ho bude víc všímat,protože je zamčený? Asi ne!

25

Re: Náš nový začátek

dobré napísané Spank.man