1

Téma: Integrovaný zámek pro Holytrainer

Věděl by někdo, kde sehnat levně a samostatně integrované zámky k PC typu Holytrainer? Visací zámky se dají sehnat na každém rohu, ale ty integrované jsem ještě nenašel.. Teda jo, jednou, ale po přepočtu na koruny za to chtěli pálku jak kdyby to bylo snad ze zlata :-D

Do 30,-Kč za takovou mini drobnost to akceptuji, cokoliv navíc už je moc. Vždyť takový kousek kovu nemůže stát moc.. Těžko říct, zda se to dá sehnat i normálním železářství, jelikož nevím k čemu jinému se takový mini zámeček dá použít smile

2

Re: Integrovaný zámek pro Holytrainer

Normální kvalitní visací zámek stojí kolem 150 Kč, spíše 200, takže těžko seženeš něco takhle specializovaného za 30 Kč.

3

Hodně štěstí hledat něco takového za 30 korun. Nejlevnější co jsem našel jsou na aliexpress, ale musíš počítat s delší dodací lhůtou. Nezapomeň, že nízkou cenu většinou nedělá velikost, ale jestli se výrobek prodává a vyrábí masově.

https://www.aliexpress.com/item/Happygo … 42849.html

4

Delší dodací lhůta mi ani tak nevadí, ale za takovou miniaturnost nemíním dávat několik stovek. wink Navíc má to sice zabránit masturbaci/ sexu, ale nepotřebuje ultra kvalitní zámek který je dělaný na zabezpečení majetku (bytu, kufru.. atd.) Ta cena z Ali je fajn.

5

Zeptám se tady abych zbytečně nezakládal nové téma, je to celkem podobné. Koukal jsem na fotky na prodej zámků k HT, a připadá mi, že všechny ty klíče mají stejný vzorek, tzn, všechny HT mají stejný klíč? To bych klíči od svého HT odemkl někoho jiného? Zkoušeli jste to někdo?

6

Mam klice a zamky tri. Na kazdem je jine cislo. Jeden zamek jde otevrit vsemi a i rucne, jiny pri trose nasili dvema, posledni jen tim spravnym. Je to o kuse..