1

Téma: Dotaz k hygieně

Rozhoduji se, pořídit si Holytrainer a než tak učiním, tak se chci zeptat na jednu skutečnost. A tou je hygiena. Když si prohlížím strukturu a konstrukci změněného pásu,a také skutečnosti, že bych jej chtěl nosit dloudobé otázka, jak je to technicky s hygienou a to především předkožky . Samozřejmě, že jsem si hodně přečetl, ale nikde jsem nenašel, jestli je možné ji v klícce stáhnout a hygienu provést, nebo jak na to jinak.

2

Re: Dotaz k hygieně

Určitě se mnou nebude spousta lidí souhlasit, ale za mě to problém je. Provádět hygienu není nemožné, ale jde to strašně špatně a za mě nedostatečně. To je také důvod, proč jsem tento CB přestal nosit. Nyní mám prakticky nepřetržitě už řadu měsíců Prisonbird v delší verzi a nedám na něj dopustit. Vyzkoušel jsem toho hodně, ale tento pás za mě nejlepší. Ale asi to bude hodně individuální.

3

Re: Dotaz k hygieně

Je to jednoduché. Cim uzavrenejsi klec, tim horsi hygiena a naopak.

4

Re: Dotaz k hygieně

Také si myslím že prisonbird je jedna z nejlepších čínských klícek i z hlediska používání s princem Albertem. Co se týče higieny a pohodlí tak nemám absolutně žádný problém.

5

Re: Dotaz k hygieně

Jediné co můžu vytknout prisonbirdu je vylézající předkožka. Občas je to nepříjemné jak se odírá o trenky. To jsem se však rozhodl řešit obřízkou.

6

Re: Dotaz k hygieně

Já jsem zatím svou Paní na noc odemykaný,právě i kvůli hygieně,ale to se má brzy změnit.Mojí Paní se role klíčnice zalíbila.Za mě taky HT skvělá klícka právě až na tu hygienu.Nezkoušel někdo do klícky navrtat dírky a tím ji trochu provzdušnit?Nenarušilo by to pevnost klícky?

7

Re: Dotaz k hygieně

Jenom dodám,mám HT plastový.