1

Téma: Když se ptáček do klícky lapil...

Zdravím ve spolek,
chtěl bych se vám pochlubit mým začátkem. Je mi 21 let a přítelkyni 18. Ve své podstatě experimentujeme v sexu skoro od začátku našeho skoro 3 měsíčního vztahu. Není jí cizí mě vidět v kalhotkách a silonkách, nasadit mi roubík, pásku přes oči, svázat mě, lehce mi nařezat koženým páskem a nakonec mi to udělat připínákem. Nicméně klícka nastolila nový level experimentů. Circa od záři jsem narazil na toto fórum a téma cudnosti mě začlo neuvěřitelně lákat, což docílilo začátkem října v objednání dvou klícek z ebay. Jenže klícky stále nedorazily a já už to nevydržel a tak jsem zde, ze stránek cudnosti objednal ještě plastový růžový HT. Asi dva dny před objednáním jsme ještě byli pro mě koupit nové kalotky a silonky, abych se nemusel soukat do jejích tang, které mi byly malé. To už jsem to nevydržel a následně sedl a objednal. Předevčírem přišel. Vyzvedli jsme ho ve tři na poště a hned mazali domů ho zkusit. Přítelkyni taková dominantní moc ještě tolik neříká, ale začíná to nabírat na obrátkách. Chvilku jsme s tím zápasili, ale nakonec jsme nasadili nejmenší kroužek a "cvak" (hold to epesní cvaknutí visacího zámku u HT není možno docílit), byl jsem lapen. Po chvilce váhání jsem přítelkyni (nelíbí se jí oslovení Paní, přijde jí to divný) odevzdal oba klíčky a jel na další tři hodiny ještě do práce. Řeknu vám, že to je něco dokonalýho. Erekce? Zapomeň, tahá to akorát lehce bolestivě za kulky. Po návratu jsem byl odemčen pro hygienu, výměnu kroužku za druhý nejmenší a následný sex bez orgasmu, který jsem si odepřel sám + slastiplný zamčený anál se straponem. Zamčen první noc. Nevyspal jsem se, za 3 hodiny jsem se probudil celý rozklepaný (opravdu doslova, chvěl jsem se jak osika) a plný touhy ne po vlastním uspokojení, ale po uspokojení přítelkyně. Nicméně jsem se k ní jen přitulil, protože spala a zkusil taky usnout. Od té chvíle mě nepoznává. Zůstal jsem včera doma a užil si s ní den, než odjedu na víkend pryč. Měl jsem neuvěřitelnou potřebu ji uspokojovat téměř nepřetržitě a nemyslet na mé potřeby, které když se ozvaly, tak byly nemilosrdně usmrceny lehkou bolestí tahajících varlat (nakonec mi ještě za ty kulky začala tahat ona, což jsem občas skoro nevydržel a vyjekl bolestí, ale zároveň se mi to strašně líbilo). Odpoledne jsem byl ale odemčen a byl mi dopřán sex s jedním pokaženým orgasmem a jedním kompletním. Během chvilky ale následnovalo repete s druhým kompletním. Přítelkyně řikala že bez sexu to nebude a že bez toho by si to nedokázala představit (po vyzkoušení uměláka na ní to prý není jako ten můj a nenahradí ho to), ale klíče má ona a já už můžu jen prosit v kleče. Po sprše a namazání putoval zpátky do klícky a já odjel 100km od mé lásky, která mě má teď v hrsti. Píši vám tedy dnes tento příběh zamčen 18 a půl hodiny a jestli odemčení přijde zítra nebo až v pondělí, ví jen ona...

2

Re: Když se ptáček do klícky lapil...

Krásně si hrajete děti. Nenechte si to nikým a ničím zkazit!

3

Re: Když se ptáček do klícky lapil...

Díky za reakci, to víš že nenecháme. Stále ale čekám na ty klícky z ebay, které mají i katetr, který mě docela láká. Nicméně ještě že jsem si dost pročítal tohle fórum a mazal rovnou dětským olejem, takže je to celkem příjemný a snesitelný.

4

Re: Když se ptáček do klícky lapil...

Tak jsem si užil 50 hodin zamčený v klícce a musím uznat, že je to super. Každá myšlenka na ní mě dost pomučila kulky a připoměla že jsem jen její. Následně mi také poslala fotku, jak si krásně pověsila klíček na krk na kožený řemínek (musím říct, že tohle mne dostalo natolik, že mi penis klícku málem převlíkl přes kulky a udělal z nich omeletu). Nicméně po návratu zpět domů mne dnes čekala nejedna "odměna". Nejprve moje oblíbené silonky, ke kterým jsme cestou přikoupili další fialové a černé (zajimavý pocit když je máte na sobě pod kalohtama společně s hezkými krajkovanými kalhotkami, ale lidi o tom neví). Doma jsem se ale přiznal, že jsem se zkoušel uspokojit v kleci ve sprše hadicí, za což mi sdělila, že v kleci bez ní žádný uspokojení mít nebudu a že za tohle zasloužim trest, takže jsem následně dostal pár ran koženým páskem, který očividně začala mít moc ráda a že tresty myslí smrtelně vážně (za vyjmutí se z klícky bez jejího souhlasu prý budu brečet bolestí, takže mě to ani nenapadne). Tak jsem se provinile chtěl omluvit provedením orálního uspokojení mé klíčnice a zřejmě díky tomu jsem byl za odměnu odemčen a užili jsme si skvělý sex oboustraně, abych taky nebyl bit, se třemi pokaženými orgasmy a já poté následně opět zaplul do klece. Můžu říct, že jí miluju ještě víc než před tím a udělal bych pro ní první poslední, ale naprosto dobrovolně. Umocnilo to můj pohled na její pocity a tělo a snažím se jí věnovat více času pro její potěšení, protože já nikdy na výdrž nebyl a chci aby byla spokojená. Bohužel musela odjet, uvidíme se SNAD zítra ale nečekám propuštění dřív, než ve čtvrtek, protože začínám mít pocit, že si mojí bezmoc užívá a baví jí to, ačkoliv u ní její nadrženost stále vítězí nad vydržením neodemknout mě.