26

Re: Holytrainer

Ty HT z cudnost.cz maji taky zabudovany zamecek ?

27

Re: Holytrainer

Napiš Vojtovi.

28

Re: Holytrainer

Ht je vyborně nositelny 24/7/365 ja mel driv pruhledny Cb6000s ,ale postupem casu a vychvou byla zmena na HT a nepruhledny. Ted i pri depilaci mam zavazane oci,je to nova zkusenost. Ale my jsme spis ve stavu ze odemykat nepotrebujem a ani vlastne ja videt uz nemusim. Pouze Pani si prohledne a zkontroluje je dusledna a nese to ovoce :-))

29

Re: Holytrainer

No tak to jsem na něj teda zvědavej....snad naplni očekávání. Případně návod na drobné zprávy tu je, takže hurá do něj

30

Re: Holytrainer

Urcite,a hned pritahnout k telu a Pani bude spokojená

31

Re: Holytrainer

Ahoj všem,

mám od Vojty nový HT a až na jednu drobnost vypadá velice komfortně - hrany otvorů pro hygienu hrozně řežou do žaludu a předkožky a to i bez erekce. Nemáte někdo podobnu zkušenost + řešení?

Předem dík.

32

Re: Holytrainer

Ahoj,
Ja otvory v HT zevnitř zalepuju lepící páskou. Bez toho zalepení v tom nevydržim ani den, jelikož me to taky řeže do předkožky...

33

Re: Holytrainer

Ty hrany jsem srazil pilníčkem.

34

Re: Holytrainer

Taky jsem to zvažoval, ale nedělají se otřepy? Jak jsi řešil ty ohyby? Nezkoušel to někdo lehce natavit pájkou - jak to dopadlo?

35

Re: Holytrainer

Pájku určitě ne. Pilníček na nehty a jemně netlačit.

36

Re: Holytrainer

potrebuji poradit mam holytrainer a ten nejvetsi krouzek penis mi porad vypadava a mam odreny varlata poradte co s tim

37

Re: Holytrainer

Milan: To uz jsi nam tu psal. A bylo ti receno, ze si mas vzit mensi. A jestli te to odira, tak srazit hrany na krouzku. A jestli ti vypadava, tak asi fakt delas neco blbe..

38

Re: Holytrainer

Neřešil někdo? ... Kroužek v místě zámku se rozebírá a to v podstatě až tak, že zámek i s klícku má snahu vyklouznout z ozubu v kroužku.

39

Re: Holytrainer

Taky se mi kroužek u HT trochu rozevíral, kdyby se větší silou zabralo, tak by se to určitě otevřelo. Tak jsem do té užší části v místě integrovaného zámečku vyříznul závit a místo zámečku to stáhnu šroubkem, pak se to ani nehne. Kdo chce mít naprostou jistotu nebo nemá závitník, tak vezme trochu delší šroubek, aby prolezl až na druhou stranu, kam dá matici, kterou zajistí tmelem na zajišťování matic proti povolení (např. Loctite). Pak se z PC bez pilky nebo silných štípaček určitě nedostane.

40

Re: Holytrainer

To mě taky napadlo, ale Má Paní určitě večer v posteli nebude chtít přebírat funkci montéra :-D Zatím jsem klícku zaplomboval skrz zámek, neboť Má Paní chtěla klícku zalepit vteřiňákem, pokud to rychle nevyřeším. Což sice popírá logiku, že ho chce mít k dispozici na hraní, ale kdoví, co má Má Paní za lubem :-D

41

Re: Holytrainer

Už jsem to tu psal, zámeček jsem nechal tak jak je, ale navíc jsem celý CB provrtal dole pod zámkem a stáhnul oba díly dlouhým šroubkem. Ten se sice dá vyšroubovat, ale pořád to pak drží zámeček.

42

Re: Holytrainer

Zdravím, mám asi týden nový plastový holytrainer. Jsem maximálně spokojený jen se začal "vyglat" spoj klícky a kroužku který drží integrovaný zámek. Vůle je již poměrně velká a dává to možnost, jak z kroužku vyklouznout (to samozřejmě nechci a nesnažím se). Chci se zeptat, jestli nejsem sám, kdo má tento problém s vůlí? Vyřeší to třeba kovový kroužek? Moc děkuji za odpověď

43

Re: Holytrainer

Přesně tak. Já již rok trvale nosím kombinaci plastové klícky a kovového kroužku a je po problému.

44

Re: Holytrainer

I můj případ. Také jsem dokoupil kovový kroužek tady.

45

Re: Holytrainer

Tak super, díky všem,teď vybrat tu správnou velikost. Proto otázku ještě doplním. Myslím že se to tu již řešilo, jen nevím jestli můj konkrétní případ. Začal jsem u největšího, ale přemýšlím o menším. Srazil jsem do hladka hrany plastového kroužku a přes den o HT ani nevím, ale při nočních erekcích se mi odírá spodní strana varlat, tam kde je kroužek nejníže. Pravděpodobně se při stopoření kroužek mírně posouvá a dře. Pomohl někomu menší průměr kroužku? Díky moc za rady

46

Re: Holytrainer

Kovové kroužky jsou hladké a tak ten problém přestane. Vyber si ten kovový ve stajné velikosti jako je ten platový co Ti vyhovuje přes den. Taky je dobré to večer pťed spanòm promazat. Ja používam dětský olejíček.

47

Re: Holytrainer

Já jsem ten plastový společně i s klecí vzal smirkem v místech kde jsou ostré hrany z výroby z forem a je to lepší, nicméně kovový kroužek bude asi nejlepší.

48

Re: Holytrainer

Menší kroužek mi nedovolí tak silnou erekci v noci. Takže když to hodně táhne, tak to bolí víc na kůži než na koulích. A to považuji za hodně pozitivní wink

49

Re: Holytrainer

Děkuji všem moc za reakci, velikost kroužku již vybraná a bude se objednat kovový

50

Re: Holytrainer

Ty noční erekce jsou síla, člověk si to normálně neuvědomí. Myslíte že si časem kůže po ránu zvykne a nebude bolet?