1

Téma: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Zajímavý systém i bez PA, co myslíte? Nevyzkouší někdo?

http://www.evotionwearables.com/

2

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Zajímavé to bezesporu je. Chtělo by však vyzkoušet v praxi jak "nedostupný" tento pás je...

3

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Tak jak, neodolal jste někdo a vyzkoušel jste nějakou tu klícku od nich? Nebo zatím nikdo?

Možná brzy přijdu s nějakými barevnými novinkami. A ani nebudou stát takové dlouhé peníze :-)

4

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Mám pro vás novinku, čínské kopie jednoho z modelů Evotionwearables.

Plastová verze ve 3 barevných provedeních a dvou velikostech, dokonce včetně dílku pro PA piercingáře:
http://www.cudnost.cz/plastove-pasy-cudnosti/evotion/

Kovová verze ve dvou velikostech:
http://www.cudnost.cz/kovove-pasy-cudnosti/evotion/

Otestoval jsem na sobě jak plast tak i kov, v kovové klícce jsem teď na neurčitou delší dobu a rád u ní zůstanu až do té doby, než se zase objeví něco dalšího nového. Je to opravdu luxus.

5

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Vojto to mě zajímá docela,vypadá to i lépe s hygienou oproti holitraineru,ze by se to fakt nemuselo tak často sundavat kvůli hygieně.

6

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Je to o něco lepší samozřejmě, však je klícka Evotion děravější.

7

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Též jsem si zakoupil plastovou bílo-zelenou napodobeninu z Číny na ebay. Dorazila počátkem tohoto týdne a jsem z klícky dost rozčarovaný. Tak asi jako u všech napodobenin jsem nejdříve musel jemným brusným papírem vyrovnat spoje v kroužku. Ty co jsem obdržel já jsou ze dvou dílů. Po nasazaní jsem problém neměl, po chvíli jsem však i ten minimální spoj začal vnímat. Smirek pomohl. ;-)

Jelikož jsem vlastníkem PA, tak první co jsem nasadil byl spodní díl s háčkem. I háček měl trochu ostrou špičku, i zde smirek pomohl. Dalším problémem bylo byť minimální, ale znatelné vyosení háčku. Díky tomu žalud na jedné straně měl menší prostor a při noční erekci to bolelo. Pomohlo zafixování špičky háčku na pár hodin na druhou stranu a háček byl rázem pěkně ve středu. Též jsem musel obrousit všemožné hrany na klícce, přeci jenom se jedná o výlisek a výrobce to moc neřešil.

Dalším, a to dost velikým problémem se ukázalo uzavírání těch dvou "pacek", vždy došlo ke skřípnutí kůže. Vyřešil jsem to tak, že jsem si mezi penis a klícku dal igelit, zamknul a igelit vyndal. Dalším problémovým bodem je přisunutí klícky ke kroužku, i zde dochází ke skřípání kůže. Též u té mé je potřeba dávat pozor, když se spodní díl zaklapává do klícky, i zde si musím dávat pozor na kůžičku.

Musím však dát za pravdu, že jakmile je klícka nasazena, tak je pohodlná, nikde nic netlačí. Mám doma originál první verse HT, Birdlocked Pico a pak dvě další napodobeniny originálů jiných klícek. Nemohu porovnat neoriginál HT či Birdlocked, ale ty originály nebylo potřeba nijak "dodělávat".

Je možné, že zde nabízené klícky jsou vyšší kvality, proto prosím výše uvedené berte jako upozornění na případné problémy při nákupu napodobenin. Asi tak jako se diskutuje v jiném vlákně o různé kvalitě. I napodobeniny mohou být různé kvality. S kovovým typem nemám zkušenosti, může být lepší.

8

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Ahoj Vojto a jake je to ve srovnani s kovovym prisonbirdem? Jsem s nim extra spokojeny, ale tohle vypadá fakt zajímavé. Výhoda prisonbirdu je vynikající kroužek a snadná hygiena a taky je velice lehký. Diky

9

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Kdybych měl srovnat kovový Evotion a Prisonbird, aby to nebyly úplně hrušky s jabkama:

- Evotion je mnohem masivnější a těžší. Což pro mně osobně není na škodu, naopak plus. Klícka svou vlastní vahou rozhodně neční dopředu od těla.

- Evotion má masivnější také kroužek, což je pro mně taky plus. Skvěle drží a nesklouzává.

- Evotion je méně děravý mezi kořenem penisu a žaludem, což není plus ani mínus, prostě to tak je. Tam zas tak moc hygieny nepotřebujete a dráždění je přece jen lepší na špičce žaludu než v těchto místech.

- Špička klícky je u Evotion úplně jiná než u Prisonbirdu, ale asi tak stejně skvělá na to, co byste očekávali - hygiena, močení a také vzrušující dráždění.

10

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Za mne je lepší uzavřená klícka typu HT nebo CB. Vyhovuje mi nemožnost přímého dotyku. Ale asi bych to vyzkoušel.

11

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Vojto, prosím, ten kroužek s trny je jen u plastu? Jak je velký? Jakou máš s tím zkušenost? Líbí se mi, že trny jsou po celém obvodu, nejen zespodu jak u těch kovových čínských...

12

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

moje zkušenost je bohužel veskrze negativní. Abych byl schopen zasadit spodní a vrchní díl do sebe, musel jsem použít pilníček, protože to prostě nepasovalo. Potom se mi to povedlo nasadit, ale asi po hodině penis normálně vyklouzl. Zkusil jsem menší kroužek a situace se opakovala. Problém vidím ve špatně tvarovaném spodním dílu, který v podstatě nutí penis k opuštění klícky. Za mne tedy kroužky fajn, pohodlné, klec za 5. pro mne nepoužitelné. Nicméně je to jenom zkušenost jedince, někomu třeba bude vyhovovat. Ale musím konstatovat, že jsem nic horšího v ruce neměl.

13

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Moje zkušenost s touto klíckou super. Už jsem vyzkoušel několik pásů - CB6000S, Holytrainer, UCB8000 a nyní Evotion kratší verze. Nejprve jsem vyzkoušel větší kroužek průměr 48mm a klícka mi po uvolnění varlat nějak sjížděla z penisu a byl problém udržet žalud při močení ve správný poloze u otvoru. První dojem byl fakt hrůza. Po dvou dnech jsem zkusil těsnější kroužek průměr 43mm. Byla to fakt správná volba. Menší kroužek těsně obepíná penis s varlaty, drží vše pevně u těla a tím nedochází ani k pohybu penisu v klícce. tvar kroužku i při těsném obepnutí nikde netlačí a vše sedí jak má. I při pokusu o erekci není žádný problém, penis nemá defakto téměř žádnou šanci se postavit. Hygiena je úplně luxusní bez sundání klícky. Zatím jsem nenosil lepší pás.

14

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Také jsem vyzkoušel Evotion kratší verze kovový, s průměrem 38mm, to jsem měl zaškrcené fialové kulky a penis mi lezl přes otvory ven. S delší klíckou stejného průměru je to lepší. Průměr 43mm mi je moc volný. Nyní jsem sehnal průměr 40mm s hroty a konečně je to OK, ale s delší klíckou - umělou.Zatím zkouším 2 den, při pokusu o erekci není žádný problém. Tak uvidím jak dál.

15

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

ten koruzek s hroty je u kazde verze?
jake s tim mate zkusenosti? je to srovnatelne s POI?

16

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Ten kroužek je koupený zvlášť. Hroty jsou po celém obvodu, pořídil jsem si ho hlavně aby mi varle neproklouzávalo ven. Dá se v tom dobře spát. Mám ho od té doby nasazený trvale i když mám třeba klícku sundanou, do spár klícky mi leze kůže a trochu otéká. Na léčení penisu, nechávám kroužek nasazený. Ostatní klícky jsem měl vždy "esko" a u téhle potřebuji delší. Uvidím po 14 dní a pak dám vědět.

17

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Tak jsme si také pořídili Evotion. Těm obrázkům a Vojtově vychvalování se prostě nedalo odolat. Navíc já už dlouho toužil po pásu s vestavěným zámkem, a z nějakého záhadného důvodu jsem se I chtěl vrátit k plastové verzi.

Zabalené PC vypadá hrozně veliké, ale je to hlavně díky dvěma největším kroužků. Realita nijak drastická není. Po vyndání vás čeká čtvrthodinka zkoumání, jak celou tu věc sestavit. Doporučuju začít nanečisto jen tak před sebou na stole, opravdu to není úplně triviální. Když už konečně vychytáte všechny západky a úhly, zkuste to nasadit doopravdy a buďte trpělivý. Není to žádná legrace.

Během nasazování vám to tak padesátkrát skřípne kůži. Budete nadávat a říkat si, že tohle přece nemůže fungovat. Jenže ono to funguje. Jakmile je všechno na místě, nikde nic neskřípe, netahá, nemačká. Prostě jak píše Vojta – klícka je velmi pohodlná. Přitom je členitější než CB6000, které skřípe kůži celkem rádo. Takhle ale ne. Jak to výrobci dokázali je mimo moje chápání.

K pohodě přispívá i vestavěný klíček. Mám ho poprvé a moc se mi líbí, že se nikde nic nehoupe, necinká a hlavně hrany zámky nepíchají do stehen.

Obrovská výhoda, alespoň pro mě, je kroužek. Je to opravdu kroužek, bez ostrých hran. Netlačí, okraje se nezařezávají. A sedí skoro jako přibitý, i když po dvou dnech nošení jsem raději začal mazat.
Evotion rozhodně můžu doporučit. Za mě zatím nejlepší klícka.

18

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Ahoj,
po 2 týdením nošení mohu přidat nějaké poznatky. Mohu jen potvrdit, že je to opravdu nejlepší klícka co jsem kdy nosil.Jsem zamčený nepřetržitě 2 týden bez jakéhokoliv sundavání. Hygiena bez nejmenšího problému, erekce je taky v pohodě, nikde nic netlačí i když jsem zvolil těsnější kroužek. Tak malý kroužek jsem u žádné klícky nepoužil, vždy to po nějaké době začalo někde vadit nebo škrtit a měl jsem odřeniny. S touto klíckou tohle odpadlo. myslím že to je ta pravá klícka pro nepřetržité nošení. Bez sundání je možné fungovat opravdu 365 dní v roce. Nevím jak se to  povedlo takhle vytvarovat, ale je fakt super.

19

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Ahoj, uvažujeme se ženou o téhle klícce, jí se moc líbí plast s barevným provedením v zeleno bílé barvě a já hledám nějakou alternativu k plastovému holytraineru. Proto se chci zeptat jak je to s nenápadností, jestli ten spojovací díleček z vestavěným zámkem netrčí moc do prostoru a jestli celkově je klícka nenápadná třeba jako holytrainer, nebo je to horší, nápadnější? S holytrainerem si můžu dovolit i těsnější rifle a nejde nic poznat a nechtěl bych kvůli pásu měnit komplet cejel šatník...:)
děkuju pěkně za odpoved´

20

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Záleží na tom, jak moc velkou nenápadnost hledáš. Bohužel, zapomeň na legíny a jegginy, s těma to prostě nejde, ten vestavěný zámeček moc čumí, a i když dáš klícku horizontálně, tak je to vidět.

Na druhou stranu upnuté rifle jsou v pohodě. Jasně, občas je vidět výstupek, ale jen proto, že víš, co máš hledat.

Varování: Evotion je rovný, kdežto CB6000 trochu zahnuté. Obě klícky se v kalhotech chovají úplně jinak. CB6000, i když je třeba vidět tvar, působí mnohem naturalističtěji.

Moje doporučení - cena není nijak zzávratná, rozhodně Evotion zkus. Stojí to za to.

21

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Taky jsem nad tím přemýšlela. Můj si stěžoval na to, že ho kov venku v zimě dost studí. Tak jsem rozhodla mu koupit plastový k vánocům. Jen co chci, tak aby mohl být zamčený nepřetržitě a hlavně, aby se mu nedal jen tak vytáhnout. Když by měl těsnější kroužek, tak je to v pohodě? Nevytáhne ho?

22

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Po plus mínus třech nedělích nové poznatky. Negativní, ale předesílám že nikoliv na Evotion, ale na mě. Prostě když je někdo blbej... Ale třeba to někomu pomůže.

Jde o výběr kroužku. Vojta má na stránkách napsáno 38 a 43 mm. Když jsem kroužky měřil doma (amatérsky, nikoliv šuplerou), dostal jsem hodnoty 40 a 45 mm. A protože vím že 45 mm je pro mě moc (dokonce jsem si s ním Evotion na jednu noc a den vyzkoušel), sáhl jsem po 40 mm.

No asi už tušíte, že to byla chyba. Tedy prví týden v pohodě. Trochu tlak, mírné otlaky, ale nic, co by člověk neznal a nezvládal. Jenže pak jsem nějak v rámci hygieny hodně tahal za kůži a asi jsem to celé špatně rozešteloval, protože přes noc mi celé ústrojí tak trochu nateklo a začaly se dělat zranění.

Já blbec v tom byl ještě dalších pět dní, než jsem kapituloval a nechal se odemknout. Po odemčení jsem nevěřil vlastním očím, měl jsem šest prodřených míst, z toho jedno do krve. Druhé asi také, ale to se už začalo hojit.

Dal jsem si tři dny na vyléčení. Bylo jasné, že musím vzít větší kroužek. Hodně se mi nechtělo, protože ze zkušenosti vím, že 45 mm degraduje v mém případě CB na pouhou hračku. Potřeboval bych tak 43 mm. Ani nevím proč, vzal jsem ten větší kroužek, a voilà, on měl skutečně průměr 43 mm! Přesně, jak Vojta píše na webu.

Momentálně jsem ve 43 mm kroužku asi 30 hodin a zatím dobré, tak snad to vydrží.

23

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Tak co jsem zjišťovala, tak snad to na zimu bude ok. Už jsme jo objednali. Hned jak dojde, tak mu jo nasadím. Doufám, že ho z něj nebude moct dostat. Byla bych ráda, kdyby mohl v něm být zamčený zase hodně dlouho. Když  má PC nasazený, tak je strašně vnímavý a hodný. Je pravda, že jsem jo párkrát přistihla, jak se z něj snažil dostat a myslím si, že se mu to i někdy nenápadně povedlo. Důkaz ale nemám. Tak doufám, že toto bude dobrá volba. Chtěla jsem se zeptat, tu verzi, kde jsou i jeho koule v kleci se nebude prodavat? V tomto bych měla pocit, že je fakt zamčený a nemůže si jo vyndat. S.

24

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Tuhle verzi nebudu prodávat, je k dispozici pouze na www.evotionwearables.com.

25

Re: Klícky Evotion (Evotionwearables)

Také jsem zde zakoupil klícku Evotion, doobjednal kroužek s hroty.Nemohu si ji vynachválit. Mám kroužek s hroty nasazený nepřetržité 20 dnů, na běžné úkoly chození, spaní, rotoped, vše OK. Vím o něm,ale nic mi nebolí. Jsem celý den u počítače a je to Ok. Jen řídit se v tom moc dlouho nedá, v autě nemám možnost změnit polohu a zde se hroty ozvou naplno. Ale pokud máš jen krátké trasy, tak při projití je vše zase v pořádku. Ze začátku jsem měl obavy o odření od kroužku,ale jak jsem se přesvědčil nic se mi do krve neodřelo. Pokud máte rádi trochu nepohodlí doporučuji. smile http://www.cudnost.cz/fotogalerie/1513172494.jpg více mých fotek http://www.cudnost.cz/fotogalerie/