1

Téma: Sebeovládání - hypnosession

Jak jste na tom se sebeovládáním??? Náhodou jsem narazil na níže uvedenou hypno-session, je to velmi zajímavé a hlavně funkční. Zprvu jsem si to pustil jen ze zvědavosti. Ale opravdu jsem spadl do polotranzu a "šel za hlasem". S přibývajícími minutami bylo těžší a těžší se utrhnout a vrátit se zpět. Až předorgasmové stahy těla mne donutily si uvědomit že NESMÍM a otevřít oči.

Ať už se svolením nebo bez vědomí klíčnice rozhodně vyzkoušejte. Sluchátka, hodinku na klidném místě jen pro sebe. Samozřejmě nepovolené vyvrcholení je nezbytné přiznat:-))

https://www.youtube.com/watch?v=Z7Zy_Fp0ppk

Když jsem to zkoušel podruhé a ještě víc zapojil fantazii, tak jsem před očima viděl její rty a tam dole cítil jak do ní pronikám;-)) Je to v angličtině ale jen "základní slovíčka" kterým bude určitě rozumět každý.

Enjoy it;-)

2

Re: Sebeovládání - hypnosession

K čemu je to tu nabádáš? Jak jako bez vědomí klíčnice! Abys ty pak nebyl v bezvědomí, až ti na to klíčnice příjde :-D

3

Re: Sebeovládání - hypnosession

No přece k tréningu sebeovládání;-) Pouze slabší kusy se neovládnou a budou po zásluze potrestáni;-)

4

Re: Sebeovládání - hypnosession

Tak u toho musím rozhodně být ;-) Co kdyby náhodou? :-D

5 Naposledy upravil: Faerqur (6.9.2016 16:32:43)

Re: Sebeovládání - hypnosession

Má tohle fungovat na principu ASMR? Někdo na to reaguje a jiný zase ne, třeba na mě bych řekl že vůbec. A nebo je to trochu něco jiného?

Na ASMR existuje subreddit: /r/asmr.

Jo a kdo se chce podívat na to YT video bez přihlášení, stačí v URL vyměnit youtube za youpak, tím lze obejít i geoblokaci.

6

Re: Sebeovládání - hypnosession

Ahoj. Několik týdnů zde na "cudnosti" pročítám příspěvky, protože se mi myšlenka zamčení zdá jako zajímavý způsob, jak posunout vztah s mojí přítelkyní. Jednoduše proto, že jsem si uvědomil kolik času a energie věnuji v sexu, jen sám sobě. Začala mě moje vnitřní touha docela štvát a když už jsem se rozhodoval jak přítelkyni vysvětlím co by nám pomohlo, ze zvědavosti a stále té samé hloupé mužské touhy jsem klikl na video, jehož odkaz je zde nabízen.
Toto konkrétní video je ještě v pořádku, ale v nabídce Youtube jsou i jiná. Narazil jsem na jedno video, které se nechová tak přátelky a nenabízí jen hodinové uspokojení. Podařilo se mi projít hypnózou a prožít zajímavý zážitek, kdy jsem byl bez zjevného podnětu doveden na kraj slasti. Kdo by o to nestál. Bohužel hypnotizérka nebyla tak laskavá aby mne pouze "ošťastnila". Vložila mi do hlavy spoustu různých "smyček" a podnětů, které mne nyní dovádí k onomu zážitku z impulsu mého podvědomí. V práci i na cestě do ní, doma, při spaní, s přítelkyní.
Stojí mne velké úsilí abych se kontroloval a nebylo to vidět.
Snad to pro někoho bude znít lákavě, nebo i k pobavení směšně, ale to co tady člověk hledá to zásadním způsobem zničí. Chtěl jsem svoje touhy přeměnit v něco užitečného učením se je ovládat. Teď je to desetkrát horší.
Chci vás upozornit, že je tato touha vyvolaná reakcí těla na podvědomé dodněty. Celé dny mi bije srdce jako o život a mám pocit na omdlení. Paradoxně ale nemám naprosto chuť na sex, ani s mojí přítelkyní. Na napravování vztahu mi díky nevyspalosti nezbývá energie. V práci chodím jako tělo bez duše.
Nekažte si život hloupými rozmary. S hypnózou opatrně.

Chci velmi poděkovat za tyto stránky. Už jsem si dostatečně uvědomil, že mi moje touha jen ničí život a rozhodl jsem se. Snad mě cudnost zachrání. :-)

7

Re: Sebeovládání - hypnosession

Obecně, hypnóza s vámi může udělat jen to, co jí dovolíte. Pokud skutečně odložíte všechny pojistky a necháte si zasáhnout hluboko do psychiky, pak se to stane. Pokud něco takového nedovolíte, pak na vás může hypnotizér mumlat třeba celý den a má smůlu.

8

Re: Sebeovládání - hypnosession

Ahoj,
tak na tak divoký soubor jsem na youtube nenarazil. Co jsi to zkoušel???? Pravděpodobně budeš vysoce ovlivnitelný. U mne posthypnotické ovlivnění vůbec nefunguje.

Jinak samozřejmě s hypnózou musíš opatrně - nikdy nejdu do souboru o kterém nevím co působí. Jinak pokud Ti Tvůj pokus zůstal v hlavě, zkus se vyčistit tímto. http://www.vivehypnosis.de/?p=1980

Je to čistící sezení právě pro podobné případy. Pomůže Ti vymazat návrhy a trigery. Mám ho vyzkoušený - je to bezpečné.

9

Re: Sebeovládání - hypnosession

Díky "provinilče" za tip. Prozatím bojuju sám, ale třeba to vyzkouším. :-)
Myslím že u mě není ani tak problém, že bych měl smůlu a narazil na nějakou silnou agresivní hypnózu. Věřím že spouta chlapů to prostě poslechne a nic to v nich nevyvolá. Já už nějakou dobu bojuju sám se sebou. Chci se změnit a věnovat svou energii své přítelkyni a své práci. Tu hypnózu jsem sám chtěl, protože se mi představa uspokojení nějaké mé touhy, bez toho aniž bych na sebe furt sahal líbila. Taky proto jsem tu na Cudnosti a přemýšlím co dál.
Teď docela závidím ženským že tu neustálou touhu nemusí pořád řešit, že se mohou soustředit na produktivní část svého života. :-)

10

Re: Sebeovládání - hypnosession

Třeba by se našel mezi bdsm orientovaný někdo, kdo hypnozu ovládá. Myslím, že nějaké základní vzorce chování by se vštěpit daly. Neváhala bych svého drahého k takovému odborníkovi přivést.

11

Re: Sebeovládání - hypnosession

Nomia - myslím si, že do istej miery to fungovať môže. Ale určite by som to rád na vlastnej koži vyskúšal.

12

Re: Sebeovládání - hypnosession

Nomia - pokud by se někdo takový našel rád bych ho navštívil a vyzkoušel na sobě jak to funguje.

13

Re: Sebeovládání - hypnosession

a můj manžel by tam šel hned po tobě :-D

14

Re: Sebeovládání - hypnosession

škoda že se zatím nikdo nenašel.

15

Re: Sebeovládání - hypnosession

Paní mi dříve pouštěla hypnózy s forced feminization tématikou ... jak to bylo úspěšné nevím, ale do práce jsem začal nosit kalhotky smile

16

Re: Sebeovládání - hypnosession

Bylo to v češtině?  nemáš odkaz rád bych to vyzkoušel

17

Re: Sebeovládání - hypnosession

Vše bylo v angličtině ... ale velmi jednoduché a doslovné

18

Re: Sebeovládání - hypnosession

dáš odkaz?