Ahoj všem, po přečtení příspěvku od veny30 mohu konstatovat, jaké štěstí mě potkalo v mé manželce. Tím se nechci vůbec nějak dotknout veny30, jen mi je líto všech mužů, kteří nemají možnost úplně propadnout droze uzamčení a FEMDOMU. K obojímu jsem došel pozvolna a ničeho nelituji, ba právě naopak. V 34 letech jsem se rozvedl, kdy jsem měl úplně normální vztah, ale bývalá manželka si našla jiného, nechala mi 12-ti letou dceru a šla za svým štěstím. Já jsem si tehdy myslel, že už si stěží najdu jinou ženu, ale po roce a půl od rozvodu jsem jí potkal. Byla rozvedená, ale měla přítele, který s ní sice nebydlel, ale měli to v plánu. Jenže jsem do jejich plánů v únoru vstoupil já a pro současnou manželku jsem začínal být tím důležitějším. Jenže s přítelem měla zakoupenou dovolenou do Egypta na květen. Samozřejmě pro mě byla její dovolená s přítelem nepřijatelná a chtěl jsem, aby nejela. Jenže manželka chtěla jet s tím, že po dovolené se s ním rozejde. Nebudu to natahovat, opravdu s ním odletěla a já tvrdím, že díky této dovolená jsme tam, kde jsme. Já jsem zjistil, že místo žárlivosti prožívám zvláštní vzrušení z toho, že tehdy moje přítelkyně si užívá sexu se svým ještě přítelem u moře, zatímco já na ní čekám doma. Samozřejmě jsem jí to po příletu neřekl, tak jako ona mi tvrdila, že tam žádný sex nebyl. Zkrátím to, s přítelem se rozešla, my jsme si pořídili společné bydlení a po dvou letech jsme se vzali. Asi po roce manželství (neboť to bylo ve mně) jsem se jen tak mezi řečí zeptal, zda-li opravdu neměla tenkrát v Egyptě sex. A tenkráte mi žena řekla "To víš, že jsme si tam večer nepovídali pohádky". Kdyby to nějak okecávala nebo mlžila, tak nevím, jak bych reagoval. Ale touto jasnou a přímou odpovědí mě dostala a já to nazývám den nula, od kterého se začal rozvíjet náš FEMDOM styl soužití. Takže postupně stoupala její nadvláda nade mnou až do současného stavu, o kterém říkáme, že manželka může všechno a já jen poslouchat a plnit její příkazy. Před rokem jsem přišel s návrhem, že bych chtěl zkusit nosit pás cudnosti a setkalo se to s kladnou odezvou. Tím jsem se stal ještě podřízenějším a jak manželka tvrdí, teď má jistotu, že patřím jen ji, zatímco ona si může užít s jiným. Zatím se to nestalo, neboť najít vhodného rodinného přítele není jednoduché a my to ani nijak nehrotíme. Buď to přijde nebo ne. Už jenom to, že se to stát může, je pro nás vzrušující. Už jenom skutečnost, že jsem zamčený, manželku uspokojuji jazykem a ona mi sděluje, jak mi nasazovala parohy v Egyptě, tak ta mě dostává. Žijeme si svůj FEMDOM-CUCKOLD vztah a neměnili bychom. Takže závěrem, mám manželku jako svoji Paní a k tomu ještě jako klíčnici, která mě samotného bez klícky nepustí z domova. Zatím za rok nošení jsem byl bez klícky a bez své manželky jen u doktora s kolenem a pak na následné operaci. A je to opravdu jak droga, prostě si to bez klícky už neumím ani představit.