Téma: Statistika orgasmů
Zajímalo by mě jakou máte statistiku orgasmů od začátku roku. Průběžným přispíváním bych rád věděl jak jste na tom vy a vaše manželka ( pani,klíčnice )
Já mám za sebou jeden a moje paní je na čísle 8
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Statistika orgasmů
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zajímalo by mě jakou máte statistiku orgasmů od začátku roku. Průběžným přispíváním bych rád věděl jak jste na tom vy a vaše manželka ( pani,klíčnice )
Já mám za sebou jeden a moje paní je na čísle 8
Normálny orgazmus - 1
Pokazené orgazmy - 2 (posledný 21.1)
Já mám za sebou 3x orgasmy a můj přítel co vím, tak 5x.
Já od začátku roku 0 a jeden nepříliš uvolňující anální milking první týden po Novém roce. Poslední pokažený orgasmus jsem měl před 44 dny. Má Paní měla letos už 14 orgasmů. Musím říci, že jsem už tak nadržený,že mám pocit, že udělám i v pásu a to bez jakéhokoli dráždění penisu. Stačí, když mi Paní zlehka prsty dráždí bradavky, nebo když jí lížu a mám pocit, že se každou chvíli udělám. Vím, že by byla naštvaná, tak se to snažím rozdýchat a rozchodit. Stalo se Vám někdy, že jste se udělali v pásu bez dráždění penisu?
Ja mam tento rok nula a moje pani ode mne uspokojena 5x. Sama si to dela podle chuti a mne pote posle třeba sms do prace, ze si to prave nekolikrat uzasne udelala, takže ja mam zase stoprocentně smůlu, max. kdyz budu hodny, tak mi dovoli ji udelat dobre pusou. Nadrzenej jsem uz ukrutné.
Já jsem nadržený také ukrutně, ale má Paní si to velice pochvaluje. Říká, že je teprve teď se mnou opravdu spokojená a také s mým chováním a službou v domácnosti. Jen se bojím, že se nekontrolovaně udělám, což mám zakázané. Možná jsou to jen pocity, ale někdy si myslím, že to nedám a že se bez dovolení udělám i zamčený v CB.
sub-xpetr : Nikdy se mi vytéct v pásu nepodařilo. Potřebuji prostě dráždit penis a také mám "jen" nejdéle 30 dní v pásu...
Já zatím na nule. A nikoliv od začátku roku, ale někdy od konce listopadu.
Já jeden a Paní šest, týden mě skolila chřipka a týden to nešlo u mé Paní... :-(
Moje paní k dnešnímu dni 22x, já 1x normální, ale plně v režii mé Paní a 5x ruined.
Moje žena/paní nespočet orgazmu....ja dva zkažené, jeden milking...
Ja som mala od Nového roka veľmi veľa orgazmov s mojim otrokom, neviem to zrátať bolo ich strášne veľa. Počas nášho stretnutia mávam viac orgazmov. Otrok od Nového roka žiaden orgazmus, 5 krát pokazený. Plnohodnotný orgazmus mal niekedy v októbri. Najbližší bude mať možnosť až na Veľkú noc, ak to stihne v časovom limite.
Tak já už jsem na čísle 4 a občas nějaký ten milking, a můj miláček už jich má za sebou 14.
Už mám za sebou 8 orgasmů a jsem znovu uzamčen, miláček má 17 ale teď zase to číslo bude hodně narůstat.
U nás: Paní 26, já 0.
Buď na svou Paní hrdý, díky Ní máš ze všech zdaleka nejúžasnější skóre! A můžeš se navíc těšit, že ho ještě vylepšíš :-)
A co by se stalo, kdyby ses - třeba i nechtěně - v pásu udělal?
Aktuálně: Paní 27, já stále 0. Nebyl jsem teď dva dny doma, tak jsem Paní směl orálně uspokojit jen jednou, ale budu to muset napravit, v poslední době si to poroučí velmi často, což mě velmi těší.
Jsem 124 dnů bez stříkání a poslední pokažený orgasmus jsem měl před 81 dny. Pokud dobře lížu, mám 1 - 2x do měsíce anální milking, což není uspokojující ani trochu, je to spíše ze zdravotních důvodů. Nikdy dříve jsem neměl sex. abstineci tak dlouhou.
Jsem hodně nadržený a protože jsem sub, tak i ochotný Paní stále sloužit a jsem více poslušný, což si Ona chválí, ale při jakémkoli vzrušení mám pocit, že už to nevydržím a začnu stříkat. Takové pocity mám už asi měsíc. To sebeovládání je pak opravdu očistec. Má Paní to ví a určitě by mě za to, pokud bych se v pásu udělal nechtěně netrestala, protože vidí, jak se snažím. Ale chci vydržet ještě do svých narozenin do půlky dubna, kdy mám od Paní slíbený ograsmus připínákem do análu.
Vzhledem k mému odemčení mé číslo narostlo na 15 a miláček má 21. Tento týden budu zase zamčený tak jí musím zvýšit skóre.
U nás od začátku roku: Paní 29, já stále 0. Protože jsme byli oba nějaký čas nemocní, tak těch orgasmů Paní nebylo tolik, ale brzy se to zase srovná a uvidíme, jaké bude skóre ...
Tak já už jich mám 21 a miláček 25. Chtěl bych ji udělat pořádný náskok ale nějak se to nedaří
My jsme se dostali na skóre 31/0 a je mi jasné, že bude stále stoupat.
U mě ta nula už zůstane asi navždycky. Máme reálný D/s Femdom vztah, Domina – otrok 24/7 a po mnoha letech experimentování, jak omezit to, že po každém mém uspokojení (včetně pokažených orgasmů) byla podle mé Paní na několik dní má služba z jejího pohledu vlažnější a Paní nebyla se mnou moc spokojená, jsem jí navrhnul, že jsem ochoten se svého uspokojení a všech orgasmů, pro Její pohodlí trvale vzdát, pokud bude chtít. Vzala mě za slovo a od té doby jsem jen na milkingu, ale musím říct, že to není nesnesitelné. Pro mě je asi opravdu jednodušší se smířit s tím, že stříkat nebudu už nikdy, než se klepat na to, že za měsíc nebo dva, když budu poslušný, stříkat možná budu. Navíc jsem si uvědomil to, že teď je moje služba Paní opravdu mnohem dokonalejší a komplexnější, což mě vnitřně velmi uspokojuje.
To sub-xpetr
Tak to má být. Co by za to někteří dali dosáhnout takového postavení. Každopádně máš můj velký respekt a tvá Paní rovněž. Dostáváš též fyzické tresty? Já jsem obvykle bit kabelem, když se nashromáždí víc prohřešků, ale za drobná pochybení běžně dostanu jen pár facek
To NovaCzech: Díky. Máme s Paní Femdom rádi jako životní styl a chceme si ho co nejlépe užít. Mužská cudnost je jen jedním z prostředků, jak jí umožnit mě ovládat. Mám nastavený systém odměn a trestů, který zajišťuje, abych dobře sloužil a plnil všechna přání a rozkazy své milované Paní, co nejlépe. Pokud jsem trestaný tak rákoskou na zadek. Ale moc často za trest bit nejsem, protože, jak říká Paní, snažím se tak, že není skoro za co. Mnohem častěji dostávám výprask jen pro zábavu Paní, protože rákosku a bič používá moc ráda. A mě se zase líbí, že to pro Ni smím vytrpět.
Nastavili jsme si pomer orgazmu 20:1, cim vic o svoji Pani pecuju a venuju se jejim potrebam tim vetsi sanci mam na orgazmus i ja. Pocitaji se jen orgazmy, ktere ji privodim ja a je to minimalni hranice. Pani muze cislo zvysovat jako trest.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Cudné pocity a zážitky » Statistika orgasmů
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum webů CUDNOST.CZ a CUDNOST.COM (SK) fungující na systému PunBB