Téma: Milking machine
Ahoj zkusil někdo milking machine? Prosím o info díky
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Milking machine
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj zkusil někdo milking machine? Prosím o info díky
Pokud jsi z Prahy, tak vim, kde si to můžeš vyzkoušet....
Tak to by mne taky zajímalo.
No nechci tu delat reklamu, jde o profistudio, nemam primo osobni zkusenost, ale doporuceni dat muzu, takže kdyztak mi napiste zprávu.
Profistudio? Ale no tak. Dotaz tady zní, jestli má někdo zkušenosti s milking machine. Není tady sháňka po nějakém studiu.
No odpovídám na první dotaz, zkušenost nemam, ale pokud by Armyk a Mlady Subik chteli vlastni zkušenost o které se pak s námi podeli, pak jim asi nezbyde nez navštívit majitelku. Protože náklady na pořízení beznym smrtelníkem jsou extremno. Ale pokud porušuji pravidla, tak můj příspěvek prosím smaz. Nechci vyrit vody.
Nechám to tady, ale dál bych prosil držet se tématu - těch původně dotazovaných vlastních zkušeností, pokud je někdo máte.
Děkuji.
Popravdě jsem nad tím taky uvažoval, Musí to být asi luxusní pocit když si ho majitelka vychutná na týhle hračce, a co potom takové ty kovové elektrické milking machine to musí být neskutečné
Myslím že teď trochu zlevnil viděl jsem ho někde za 800 dolarů..
tak kuřácí rok bez kouření a mají ho ![]()
Čo to presne je "milking machine" a ako to funguje?
Profi studio? Milking machine? Tak nějak to tu zaznělo? Kde je? Sem sním. Mě reklama neurazí.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
FORUM.CUDNOST.CZ » Rovnou k věci » Milking machine
FORUM.CUDNOST.CZ - diskusní fórum od eshopu CUDNOST.CZ fungující na systému PunBB