1

Téma: Kdo to o vás ví?

Mám takový zajímavý dotaz, kdo to o vás ví? Vědí vaši přátelé, známí, rodina, že jste BDSM pozitivní nebo že se zamykáte? Máte na oficiálních FCB, twitter profilech otevřeně, že patříte do BDSM komunity? Jaká byla reakce okolí?

2

Re: Kdo to o vás ví?

O nás to ví naše rodiny, tj. rodiče a sourozenci nás obou a naši nejbližší přátelé. Ale říkat to ostatním nemá podle mě smysl a můžou z toho být spíš problémy. Ale to, že lidé, na kterých nám záleží to ví, je velmi osvobozující.

3

Re: Kdo to o vás ví?

O nás to z okolí ví jen dvě přítelkyně mé Paní.Ony dvě se neznají a taky jsou více či méně bdsm pozitivní.

4

Re: Kdo to o vás ví?

O nás to ví tchyně a pár kolegů v práci . Žádný problém v tom nebyl. Ba naopak. Reakce kamarádů byly celkem pozitivní a utužilo to naše přátelství. Tchyně to vzala taky v pohodě. Prostě jen se toho nebát. Je to náš život, který je tak krátký a nikdo ho za nás žít nebude. Ať si lidi říkají co chtějí.

5

Re: Kdo to o vás ví?

o nás to ví jen moje švagrová a moje sestra

6

Re: Kdo to o vás ví?

Zrovna vcera jsem kamaradum u vina behem hovoru sexu rekl, ze jsem submisivni fetisista. Bylo to uplne a v pohode, normalne jsme si o tom povidali - osvobozujici a prijemny pocit.

7

Re: Kdo to o vás ví?

O nás to ví jen přátelé z cudnosti s kterýma jsme se seznámili na sraze.

8

Re: Kdo to o vás ví?

Zajímavé, o mne to vi jen můj kámoš a několik kamarádem moji paní.

9

Re: Kdo to o vás ví?

U nas neco malo vi par pratel nevi vsechno spise jen za ty roky postrehli naznaky moji zeny, ze kdyz jsem treba zli tak mi rekne, ze mam cerny puntik. Par lidi uz tyto narazky pochopilo. A kdyz jednou za cas vidi na krku od zeny klicek je jim to asi jasne. Pak je tu jedna hodne dobra kamaradke me zeny a ta vi uplne vsechno. A je fajn se sni pobavit bez jakykoliv obav a hlavně ma pochopeni nebot se ji to taky libi jen partnera na to nema.

10

Re: Kdo to o vás ví?

Od mého coming outu v rámci sexuální orientace a po jeho přijetí u mé rodiny, kolegů i kamarádů, nebyl problém přistoupit k dalšímu kroku. Tak že o mé další úchylce ví v podstatě všichni, kdo to vědět mají a potřebují. Nikdo se nade mnou nepohoršuje. Snad jsem se stal ještě více zajímavějším... ;-)

11

Re: Kdo to o vás ví?

Jenom já, má virtuální Bohyně a její nejlepší virtuální kámoška, kterou zatím neznám. Tak snad to zůstaně jenom mezi námi.

12

Re: Kdo to o vás ví?

Virtuální svět je skvělý a virtuální Bohyně? To je opravdu skvělý nápad, jak mít aspoň něco.

13

Re: Kdo to o vás ví?

Řekl bych, že je to, jak se říká, z nouze ctnost, a tak trochu recese (: Mnohem raděj bych tu z masa a kostí, co krásně voní a hezky se líbá.

14

Re: Kdo to o vás ví?

Paní to řekla jedné kamarádce a jednomu svému milenci, komu to řekli oni nevím , ale asi si to jen pro sebe nenechali.

15

Re: Kdo to o vás ví?

Patří to mezi intimní záležitosti a o ty se příliš s ostatními nedělím. U dvou dobrých kamarádek jsem na toto téma něco předhodil a vypadalo to, že se jim ta představa líbila, ale kdo ví... :-)

16

Re: Kdo to o vás ví?

O me dve kamaradky a jedna kamaradka me Pani, obe co vim tak vsechny to vzali s velkym zaujetim. Vubec bych nevyloucil, ze jedna z kamaradek to zavede i doma.