1

Téma: Valentín verzus Cudnosť

Je tu zas všade okolo nás ...Valentín. Nie je Valentín ako Valentín ....  Mužské meno Valentín má latinský pôvod a v preklade znamená "silný", "zdravý". Meniny oslavujú 14. februára, ktorý je súčasne aj dňom svätého Valentína, mučeníka a patróna zamilovaných. Osobným číslom tohto mena je 7 – Tajomnosť. Aj ja som bola tajomná. Môjho Marka som obdarila Valentínskym darčekom na konci nášho stretnutia.  Ste zvedaví však ...čo to bolo ...:) Zamenila som mu zámok na páse cudnosti. Zámok v tvare srdiečka . Vyrobený zo zinku poniklovaný, vyleštený do krásneho lesku. Úžasný smile. K tomuto zámočku je iba jediný kľúč a ten je v tvare srdca a krásne mi pristane v mojom dekolte ...nádherný skvost. Uzamknutie zámky v tvare srdiečka dodalo nášmu uzamykaniu vášeň a romantiku.  Spravili sme pre Vás krásnu Valentínsku fotku ...s nádychom cudnosti smile
Budeme radi, ak by ste prispeli do tejto témy  Valentín verzus cudnosť niečím originálnym, Valentínskym. Či to už bude nejaká Vaša fotka, príbeh, básnička, alebo čokoľvek iné, čo je úzko späté s Valentínom a samozrejme aj s cudnosťou. Priaznivci cudnosti, ktorí radi čítate alebo prispievate tu na cudnosti Vás vyzývam o  ohodnotenie príspevkov na Valentínsku tému. Motiváciou Vám k tomu bude to, že som sa potom rozhodla odmeniť určite jedného Valentínskeho prispievateľa a to na základe najviac získaných príspevkov od priaznivcov cudnosti. Odmenou bude videjko, ako pokazím svojmu otrokovi orgazmus. Verím, že sa Vás téma Valentín verzus Cudnosť zaujala za zapojíte sa do nej...:) . Krásneho Valentína všetkým.

https://imgup.cz/images/2018/02/09/x.th.jpg

2

Re: Valentín verzus Cudnosť

Nádherná fotka jen ten zámeček ve tvaru srdíčka není moc vidět ... já přemýšlím nějak upravit staré CB - ozdobit valentynsky  - a poprosit pani o vymenu na jeden den nebo noc za to stare ... ted jsem rád že jsem to stare po koupi noveho hned nevyhodil

3

Re: Valentín verzus Cudnosť

Ahoj, já jsem domluvený s moji paní (profesionální domina) na středu že ji předám klíče od svojí klícky. Zainvestoval jsem a koupil jsem takovou s hákem který prochází zaludem. PA piercing. Mám však obavy zda zvládnu 100%cudnost. Poradíte jak na to abych se odhodlal? Chci zažívat tu nadrženost a plnost koulí až to bude kapat samo jen při náznaku vzrušení.

4

Re: Valentín verzus Cudnosť

Ahoj Fencek, ďakujem za Tvoj príspevok k tejto téme ...vidím že aj v Tebe rezonuje Valentín a Cudnosť ...byť mučený a zažiť tajomnosť nepoznanej cudnosti tým že chceš odovzdať kľúč kľúčnici.
Nečakaj že Ti niekto poradí ...ani ja to nebudem. Viem máš obavy, ako to zvládneš ...mať Tvojho miláčika v klietke nemôcť sa ho dotýkať, keď príde na teba túžba, nemôcť vyprázdniť si plné vajcia a mať pri tom krásny pocit uvolnenia ...však?  Na druhej strane túžiš po niečom čo ešte nepoznáš a tou je silná nadržanosť, ktorú nevieš stlmiť rukou iba tým, že samovoľne bez dotyku neovládateľne  vytečieš.  Na prvom mieste je Tvoje rozhodnutie ...buď to chceš alebo to nechceš ... na toto si musíš Ty sám odpovedať. Si dostatočne pripravený zvládnuť všetko čo s tým súvisí ...fyzicky a hlavne psychicky? Si zmierený s tým že nebudeš mať orgazmus, že Ti ostane len nadržanosť a sem tam vytečieš ? Že budeš ponižovaný Tvojou pani,  z ktorej sa stane na jednej strane profesionálna tyranka a na druhej strane ju budeš zbožňovať ?  Chceš  sa stať Otrokom, ktorý bude mať zabránené, aby vyvrcholil a mal erekciu ?  Uvedomuješ si že Tvoje sexuálne uspokojovanie nebude záležať na Tebe?  Pás cudnosti a v kombinácií s PA piercingom Ti spôsobí  na jednej strane mučenie a na druhej strane Ťa naučí  cudnosti. Je to dlhá cesta ...na ktorej budeš prekonávať veľa prekážok. Na  začiatku cesty bude veľa bolesti, trápenia ( opuchnuté vajcia, modrajúce , veľa odrením ...) nespavoť, pociť potenia, úzkosti, chaotických myšlienok, ktoré si musíš  len Ty usporiadať v hlave ...  keď budeš kráčať cestou cudnosti ďalej a nevzdáš to ...dosiahneš svoj  cieľ ...naučíš sa ovládať, dosiahneš pocit maximálnej nadržanosti  a možno zvládneš aj samovoľné vytečenie pri náznaku vzrušenia.
Pekného Valentína 

5

Re: Valentín verzus Cudnosť

Ďakujem AlesHe za Tvoj príspevok k téme vidím že Ťa nenechala chladným. Ďakujem za Tvoju pochvalu . Srdiečko je tajomné ...aj na fotke ostalo v jemnej tajnosti  . Otročíkové vajíčka sa pri uzamknutí Valentískou zámočkou začervenali ...znak vzrušenia. Je to môj úžasný Otročik.   
Som zvedavá ako sa Ti podarilo upraviť Tvoje staré CB valentínskou tematikou a či si dokázal poprosiť svoju pani o výmenu. Neostáva Ti veľa času ....zajtra je Valentína 
Prajem Valentína 

6

Re: Valentín verzus Cudnosť

Chci ale bojím se. Přesto děkuji za rozsáhlou reakci.

7

Re: Valentín verzus Cudnosť

Frencek: Ono take zalezi na typu pasu cudnosti. Ty nejnovejsi modely uz jsou tak super, ze nezpusobuji ani odřeniny ani bolest pri erekci ani modrajici koule. Nicméně co neovly ni žádný model ke tvoje psychika. Zalezi na domluvě s tvoji pani. Mate nastaveny den odemceni a nebo mas byt zamceny neustále? Princ Albert ti zaručeně neumozni jen tak se udelat nebo podvádět, takže to muze byt opravdu zajimave. Ale nakonec o tom ta cudnost je, takže pokud to chceš jdi do toho a prozkoumej to o cem většina zamknutých jen sni. 100% odevzdani se do rukou dve pani. A hlavně nam pak nezapomeň popsat tve pocity.

8

Re: Valentín verzus Cudnosť

Přesně. Ten můj model je naprosto super, že ani v noci mě neprobudí,jen mi způsobuje natikani předkožky. Žádný den odemčení nastavený nemáme. Měl bych být zamčený trvale a dráždění a návštěva paní záleží čistě jenom na finančních možnostech. Tyto možnosti mám však dosti omezené, avšak jednou měsíčně návštěva povinná. Přesně. 100% odevzdani je to,po čem už toužím roky. Nicméně teď jsem marod a návštěvu a předání klíčů jsem musel odložit, tudíž jsem se včera rozhodl se zamknout sám. V den sv. Valentýna jsem přemohl sám sebe jenom díky vám a vašim reakcím, tudíž toto datum se mi vreje hluboko do paměti. Jarda

9

Re: Valentín verzus Cudnosť

Tak to jsme radi, ze jsme pomohli. Natekani predkozky se mi občas prihodi, kdyz si blbe nassdim klicku a nějak to stlaci kuzi a znemozni odkrveni predkozky. Většinou stačilo srovnat nářadíčko a zamknout znova...

10

Re: Valentín verzus Cudnosť

Tak jak jste si kdo včera užil Valentýna?  My včera moc krásně. Moje láska vymyslela, že pojedeme do bazénu. Doma jsme si sundali doma. V kabince na převlékání jsme se začali svlékat. Když se moje láska přede mnou objevila nahá neodolal jsem, klekl si a přisál se k její kundičce. Chviličku jsem jí lízal než mě odstrčila. Když jsem se před ní postavil, projevila se má cudnost a nadržení. Stál jsem přes láskou, v kabince převlékárny a z mého ocasu kapalo semeno. Bylo to moc krásné takto téct před láskou. Ukázat jí jak moc mi chutná a moc po ní toužím. Pak jsme si užívali odpoledne ve výřivce, cestou domů jsme se stavili na nákupech lesklých oblečků na mojí lásku a večer jsme strávili s dobrým jídlem, šampusem a hraním si. Stále jsem byl odemčený a moje touha byla stále větší. Zvlášť na Valentýna. Moje láska, ale řekla, že už jsem se vyprázdnil, takže se mám zamknout a místo krásného milování si vzala bičík s tím, že se potřebuje zdokonalit ve švihu a já prý stejně zlobil.
A jak jste slavili vy Valentýna?

11

Re: Valentín verzus Cudnosť

Taky už na to přicházím že je to špatným nasazením. Někdy oteče někdy né. Jen musím přijít na správný způsob nasazení.

Na Valentýna jsem byl s kamarády taky náhodou na bazénu. Mimochodem poprvé na bazénu s nasazenou klickou. Měl jsem hodně obav při sprchování. Musel jsem být v rohu jak zbitej pes. Moc vzrušující a ponižující, avšak mezi cizími lidmi bych se klidně i otočil.

12

Re: Valentín verzus Cudnosť

No ja jsem nakoupil me lásce nadherne pradlo a ona mi dala na oplatku vibracni hračku na masáž prostaty s dálkovým bluetooth ovládáním, pry abych si užil dlouhé zimní večery pri společném sledovani filmů. Pochválila mne, ze jsem vzorný a nemusí mi pridavat další dny pod zámkem, ale protože mne ceka jeste cely mesic, tak je potřeba zajistit spravny zdravotní stav. Dneska proběhne první testovani, jak to vlastně funguje. Sam jsem na to zvědav. Moje laska bude v novem přadle a ja s novou hráčkou v analu. No úplná romantika ne?

13

Re: Valentín verzus Cudnosť

Mě Tlapík donesl nádhernou květinu už do práce, abych na něj myslela po celý den než se uvidíme. A pěkně mi nebo si ;-) nastřádal rány k výprasku za blbé keci po sms, takže já měla od něj tím pádem dárek hned a večer o zábavu postaráno.
A když on došel z práce, já na něj čekala v kožených legínách a krásných vysokých lodičkách, které mají stejné kování jako na korzetu, který jsem mu dala jako dárek k výročí bdsm.

A vy všichni jste si také krásně užívali.

14

Re: Valentín verzus Cudnosť

Ja jsem Pani uz v utery koupil na stredu medovnik k snidani, ve stredu na Valentyna posilal zpravy, ze ji moc miluju a k veceri jsem udelal, jako prekvapeni, valentynskou dobrotu podle receptu z netu a namasiroval nozicky.  Za to jsem mohl svou Pani udelat pusou. A dostal jsem slibeny vyprask, ktery jsme nestihli.

15

Re: Valentín verzus Cudnosť

Letos jsme na Valentýna ušetřili, neboť se nekupoval žádný dárek. Přítel prodělává nějakou virózu a já se o něj od neděle starám a obskakuji ho ve všem co potřebuje. Večer mi za vše jen poděkoval... :-)