26

Re: Milking - poraďte

skvk: pochopil jsem správně,  že ty ze své podřízené pozice,  co by zamčeného muze  si diktujes co ti má partnerka provádět?
Hrajete si moc pěkně to ano,  ale přesto mi v tom něco chybí. Zpětná vazba na tvou partnerku. Ona by měla chtít sama ti takové věci dělat,  měla by z toho mít sama potěšení a měla by od tebe taky dostávat svůj díl. A to mi v tvých příspěvcích chybí.

27 Naposledy upravil: Jim (25.6.2016 15:53:43)

Re: Milking - poraďte

Zdar,
máte někdo tip na dobrý pás s dildem — STRAP ON pro Paní, aby mi s ním mohla provádět milking formou anální soulože? Standardní pásy mají dildo příliš široké, takže to spůsobuje spíše bolest než požitek případně úspěšně završený milking. Nejedná se mi zdaleka pouze o milking, ale také o otočení rolí, které bychom si chtěli užít.

28

Re: Milking - poraďte

Ahoj. Zacali jsme s manzelkou pouzivat strapon http://m.heureka.cz/analni-koliky/fun-factory-share/ a je to uplne jiny pocit, kdyz ji uspokojuje to ze me suka.
Skoda, ze uz ze zdravotnich duvodu nemuzu nosit klicku. Je to uplne neco jineho kdyz me manzelka suka, drazdi mi prostatu, dokud sama nedosahne orgasmu.

29

Re: Milking - poraďte

To MTKTK
Tohle si kratším koncem zasune do vagíny, výstupek na kořeni "penisu" jí dráždí klitoris a může ti s tím ošukat anál? Jak to drží ve vagíně, nemusí si přidržovat rukou? Jinak to vypadá moc zajímavě, až na tu cenu. Není průměr "dilda" na anální soulož příliš velký?

30 Naposledy upravil: MTKTK (27.6.2016 13:48:55)

Re: Milking - poraďte

Ve vagine to drzi a kdyz ma nohy u sebe, drzi to jeste lepe. Prumer je podle me zeny akorat a moc jsem do toho kecat nemohl. Vejde se to do me bez problemu a delaji vice velikosti.

31

Re: Milking - poraďte

Tak jsem objednal, když tak se zde podělím o zkušenost

32

Re: Milking - poraďte

Pak napis jak to pokracuje. U nas to zacina byt stale castejsi uspokojovani me manzelky a ja jen ukapavam. smile

33

Re: Milking - poraďte

Píšu první zkušenost. Předně nutno pochválit kvalitní materiál, skutečně se bude jednat o lékařský silikon na rozdíl od ostatních výrobců, kteří to takto deklarují, ale prodávají pouze napodobeniny. Každopádně Paní se materiál velmi líbil. Souložila mě zezadu  i zepředu a byla nadšená, zřejmě jí to uspokojuje ještě více než mě a v dohledné době si chce zopakovat. Pro mě byl mnohem lepší žážitek při souloži zepředu, kterou jsme si oba neskutečně užívali. Sice milking se nakonec nepodařil, ale byl jsem jen kousek od dosažení orgasmu, ten mám však zakázaný, takže bych nakonec stejně neušel bolestivému výprasku! Také mě překvapila velikost části, která se zasouvá do do análku, z počátku jsem měl obavy, že to do sebe nedostanu, ale jakmile vnikl dovnitř, bylo jasné, že je vše naprosto OK. Bohužel občas došlo k vypadnutí vaginální části, ale to chce cvik, tak se snad časem podá.

34 Naposledy upravil: Jim (7.7.2016 08:27:44)

Re: Milking - poraďte

Další zkušenosti s "Fun Factory Share"
Oboustranné dildo se nadále osvědčuje a Paní si ho velmi oblíbila. Při poslední souloži mě ojížděla v několika nejrůznějších polohách, avšak orgasmu dokázala dosáhnout hned na počátku. Původní občasné vypadnutí z vagíny vyřešila použitím pevných kalhotek v kterých si vystřihla otvor na prostrčení dilda, které je nyní pevně fixováno v "provozní" poloze a klitoridální výstupek tak může optimálně stimulovat poštěváček. Každá z testovaných poloh je něčím zajímavá, každopádně se vždy citelně prohlubuje subíkova submisivita a úměrně tomu dominance Partnerky, která přebírá aktivitu.

Milkingu se sice opět dosáhnout nepodařilo, ale v poloze na koníčka byla stimulace prostaty a análního otvoru natolik intenzivní, že jsem byl jen kousek od dosažení orgasmu a to bez jakékoliv stimulace penisu!! Myslím, že je nyní otázkou času a zvyku, než budu moci takto orgasmu dosáhnout.

Ještě bych rád zmínil, že navzdory původním obavám z velikosti nástroje nyní začínám přemýšlet o výhledovém pořízení rozměru XL, které má navíc zajímavě strukturovaný povrch.

35

Re: Milking - poraďte

Já už jsem přišel jak na to. Povedlo se mi ze sebe dostat pár kapek i když jsem stříkal před dvěma dny. Dělal jsem to větším dildem, prostě umělým penisem. Trvalo to sotva 10 min. Vždycky zatlačím jako když chci čůrat a potom hned zatnu jako když ho chci postavit, tak to dělám pořád za sebou a u toho dráždím prostatu. A za chvilku je kapka venku, tu hned samozřejmě sliznu.

36

Re: Milking - poraďte

No super, co k tomu dodat? A milking je na světě. A až se ti jednou povede pořádně tu prostatu přitlačit a budeš mít semene opravdu strašně moc, tak vytečeš najednou a je to.

37

Re: Milking - poraďte

Obávám se, že tak úplně jednoduché to není, a také to není jen o přitlačení prostaty, aspoň ne u mě. Minimálně bych řekl, že to bude asi hodně individuální. Dnes jsem 74 dnů od posledního pokaženého orgasmu a 118 od normálního. Jednou za cca 3 týdny mi Paní dovolí, abych si udělal milking, a přestože jsem maximálně nadržený, trvá mi to docela dlouho a je to spíš po kapkách, přestože na to mám vibrátor určený speciálně k dráždění prostaty.

38

Re: Milking - poraďte

Hlavně k tomu žádnou přehnanou sílu nepoužívejte, nemáte asi prostatu jako z oceli, jako by měl Superman. Dokud nedokážete najít techniku, která by fungovala, nenahrazujte to silou.

39

Re: Milking - poraďte

Ahoj, co to zkusit jako já, v neděli večer než jede na služební cestu mi nasadí kroužek na penis s dvěma análníma koulema, potom mi ho zavře do pásu cudnosti holytrainer. já když jdu ráno do práce tak jsem dvakrát mokrý, a to samý když jdu z práce, semeno teče proudem, a je ho daleko víc než při klasické souloži. při tenisu vydržím jeden set, semeno jde samo ven a je to moc příjemné

40

Re: Milking - poraďte

Ahoj som tu nový a hľadám odpovede na pár otázok ohľadne milkingu vie mi niekto poradiť ?vdaja za každú odpovede

41

Re: Milking - poraďte

Totižto masáž prostaty mi moja polovička robí a je touzasne a podarilo sa nám aj to čomu sa vraví milking že som vytiekol ale výtok bol hustý žltý a objavila sa tam aj asi krv na začiatku ale bolo to presne ako opisujete semeno tieklo ale úľava žiadna kiettku ešte nemám ale plánujem zakúpiť no neviem  akú vďaka za každú radu

42

Re: Milking - poraďte

Jen posílám pěkné video k tématu.
https://cz.pornhub.com/view_video.php?v … 5b4cbf1e08

43

Re: Milking - poraďte

Idealni na milking jsou prohnute vibratory. Chce to par dnu abstinence a nejake to drazdeni. Posledne ze mne vyteklo mnozstvi blizici se takovemu rekneme vyronu semene po druhem orgasmu za sebou, jestli mi rozumite. Je to prijemny pocit, velice vzrusujici, ale bez uspokojeni...

44

Re: Milking - poraďte

Milking je jeden ze způsobů zbavení se semene aniž by došlo k uspokojení. Moje žena ho preferuje. Hlavně pro to že může dojít no výtoku aniž by došlo nutné k úplnému ztopoření penisu. Ona nesnáší když mně stojí, vadí jí když by to pro mne mohlo být jakkoli příjemné.

45

Re: Milking - poraďte

https://cz.pornhub.com/view_video.php?v … 7a0a214fe6

46

Re: Milking - poraďte

Musím přiznat, že toto se u nás nepraktikuje. Dříve mi miláček občas udělala zkažený orgasmus, ale postupně jsme zůstali jen u honění bez zakončení. Pokaždé když mě miláček odemkne kvůli mytí nebo jen tak pro zábavu, tak mi ho honí, ale vždy těsně před koncem přestane. Takhle několikrát za sebou a pak znovu do klícky. Pokud mi u toho ještě nějak mačká nebo drtí koule, jen to vše mnohem intenzivnější, s přicházejícího orgasmu, přijde jen bolest. Tato technika nemá chybu a jsem za ní miláčkovi hrozně vděčný, je to krása. Semeno že mě vychází jen samovolně, miláček z toho má vždy radost, že mě neudělala žádným způsobem a že naopak jsem jen nečekaně vytekl.

47

Re: Milking - poraďte

Nečekaný a samovolný výtok je ideální případ a nejideálnější pokud je bez erekce.

48

Re: Milking - poraďte

U mě je vždy samovolný výtok bez erekce. Někdy je to z nějakého vzrušujícího podnětu, ale většinou vždy jen tak nečekaně a vždy bez erekce. Někdy v práci, když člověk mluví s kolegy v práci, najednou mám mokro v trenkách, někdy doma při nějaké činnosti, Ale co je nejzajímavější, že mě osobně takový výtok dokáže uspokojit víc než výstřik při orgasmu. Necítím při tom nic, kromě pocitu mokra, přesto tak nějak vnitřně jsem uspokojený.  Nevím čím to je, neumím to přesně popsat. Možná snad, že - ano zbavil jsem se semene, ale nic jsem necítil, zůstal jsem nadržený, jsem šťastný, že mi miláček nedovoluje se udělat, že mi dovoluje zůstávat v tomto stavu - asi tak bych možná vysvětlil co prožívám. Jsem skutečně šťastný, že se nesmím udělat a prožívat to takto. O to víc se pak člověk těší na výprask, který mi i jako trest přináší potěšení a uspokojení. Ale to už je zase jiné téma.

49

Re: Milking - poraďte

jak často k tomu samovolnému výtoku u vás dochází? já to zažil dvakrát a neumím to zopakovat...

50

Re: Milking - poraďte

Já vždy poprvé vyteču zhruba tak po dvou nejdýl třech týdnech od orgasmu, pak cca po týdnu ze mě začne ukapávat semeno, denně sem tam nějaká kapka se utrousí do trenek, to trvá zase několik dní, cca týden a pak zase vyteče všechno. Někdy to vyteče při, resp. hned po malé potřebě, někdy z ničeho nic, najednou je to v kalhotách, někdy večer před spaním když se mazlím s miláčkem.  Je to různé, někdy jakoby to bylo způsobeno nějakým vzrušujícím podnětem, někdy prostě jen tak  nečekaně, jindy zase při nějaké namáhavé činnosti nebo pohybu, když zatnu svaly v těle. Noční poluci, jako, že bych vytekl ve spánku jsem ještě nikdy neměl.